Hem karantina süresi inmıyor hem karantınaya para ödücez bu nedır ya ben hic duymadım baska yerde karantınaya para ödendıgını azcık düsüncelı olsunlar . Ne yapacagımızı sasırdık. Karantınayımı düşünelim parayımı düşünelim tedavıyımı düşünelım sasırdık kaldık vallahi

Benimde ayın 18 de randevum var tsh icin ilac kullanıyorum onun kontrolü ve hepatıt b icin kan aldırcam. Ondan sonra inşallah bizde ne olacagına bakacagız.
Benim kesin kistim var ilac kullandıgım halde bu aralar karnım cok agrıyor😔yine cıktıgını hissedıyorum. Kistim varsa ne yapcam bılmıyorum. Cikolata kisti icin birdaha amelıyat olmak ıstemıyorum. O kistlede tedavı olumsuz olur off bakalım 18 de ne olacak.Bu karantınada klınıklere özel izin cıkar inşallah
Cok geçmiş olsun ınsallah sorunsuz gidersin doktora ınsallah geçer ilaçla bende bekarken çikolata kisti ameliyatı olmuş biri olarak ömrüm hep yinemi oluştu demekle geçti şimdiki sistem çok gelişmiş o kadar iyi aletler ilaçlar varki çikolata kıstın tekrar oluşmasını oluştuysa bile büyümesini engelleyen ilaçlar var artık kıstın varsa bile ilaçla küçülür rabbim şifa versin ınsallah yoktur varsa bile canını hiç sıkma ilaçla engellenir o eskisi gibi deil artık 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canim Kibrista lefkoşa ve girne hala belirsiz martta açılır ınsallah merkezle konustum onlarda bilmiyor kibrista diğer city ler açık lefkoşa ve girnede maalesef ses yok gerçekten çok zor ya insanın bazen yeterrrrrrr deyip bağırası geliyor işte maalesef beklemek çok yoruyor 😣😣😣😣
kızlar merhaba. bu olay nasıl oluyor? benim yumurtam az ama eşimde sıkıntı yok. başkasının yumurtası mı kullanılıyor?

kızlar merhaba. bu olay nasıl oluyor? benim yumurtam az ama eşimde sıkıntı yok. başkasının yumurtası mı kullanılıyor?
Merhaba , evet size uygun bir donör seciliyor ve yumurtası kullanılıyor.Benimde yumurtam az oluyor en fazla 4 tane oluyor. Ve son tedavımde yumurtalarım boş cıktı . Endometriose cıkolata kısti oldugu icin.Yıllarımı tüp bebek yapmakla gecırdıgım icin cok pişmanım. İnşallah donosyon hayırlı olur ve bebegıme kavusurum🥰Dilerim sizinde gönlünüzdekini rabbım hayırlı eder. Gecmiş olsun🙏

Cok geçmiş olsun ınsallah sorunsuz gidersin doktora ınsallah geçer ilaçla bende bekarken çikolata kisti ameliyatı olmuş biri olarak ömrüm hep yinemi oluştu demekle geçti şimdiki sistem çok gelişmiş o kadar iyi aletler ilaçlar varki çikolata kıstın tekrar oluşmasını oluştuysa bile büyümesini engelleyen ilaçlar var artık kıstın varsa bile ilaçla küçülür rabbim şifa versin ınsallah yoktur varsa bile canını hiç sıkma ilaçla engellenir o eskisi gibi deil artık 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ah benim bu kistten cektıgımı bır allah bır ben bilirim. En sonkı amelıyatımda ölümden döndüm. Bu kıst yıne cıktıysa acaba tedavımı engellermı?? Sonucta kendı yumurtam kullanılmıyor?

Merhaba , evet size uygun bir donör seciliyor ve yumurtası kullanılıyor.Benimde yumurtam az oluyor en fazla 4 tane oluyor. Ve son tedavımde yumurtalarım boş cıktı . Endometriose cıkolata kısti oldugu icin.Yıllarımı tüp bebek yapmakla gecırdıgım icin cok pişmanım. İnşallah donosyon hayırlı olur ve bebegıme kavusurum🥰Dilerim sizinde gönlünüzdekini rabbım hayırlı eder. Gecmiş olsun🙏
Benim de endometriozis var. Amh 0.78 ama bu şekilde benim çocuğum olmuyor ki😳 haram boyutuna ne diyorlar acaba

Ah benim bu kistten cektıgımı bır allah bır ben bilirim. En sonkı amelıyatımda ölümden döndüm. Bu kıst yıne cıktıysa acaba tedavımı engellermı?? Sonucta kendı yumurtam kullanılmıyor?
Valla bana engellemez demişti doktorum ama cikola kistinde kıstın büyümesini engelleyen ilaç veriyor önce kendi kadindogumcun ikinci çikolata kistinde bende korkmuştum ya tedaviye gidemezsem diye şükür kayboldu erimiş bunu mutlaka sor canim kendi kadindogumcun ınsallah küçük kistlerdir küçük kistler bir sorun teşkil etmiyor benim kistlerim vardı ilk tedavimde sorun olmaz demişti murat bey ilaçla sokuldu onlarda yok olmus mutlaka ihmal etme tedavi surecindeyim de kadın doğumuncuna sor belki kist deildir üzülme lütfen herşeyin çaresi var merak etme her ağrı çikolata kisti deildir ben yıllarca yaşadım bu korkuyla seni çok iyi anlıyorum mutlaka ihmal etme sana doktorun zaten nasıl bir yoz izlenmesi gerektiğini gösterir çok geçmiş olsun canim benim derdi veren rabbim dermaninida verir

Valla bana engellemez demişti doktorum ama cikola kistinde kıstın büyümesini engelleyen ilaç veriyor önce kendi kadindogumcun ikinci çikolata kistinde bende korkmuştum ya tedaviye gidemezsem diye şükür kayboldu erimiş bunu mutlaka sor canim kendi kadindogumcun ınsallah küçük kistlerdir küçük kistler bir sorun teşkil etmiyor benim kistlerim vardı ilk tedavimde sorun olmaz demişti murat bey ilaçla sokuldu onlarda yok olmus mutlaka ihmal etme tedavi surecindeyim de kadın doğumuncuna sor belki kist deildir üzülme lütfen herşeyin çaresi var merak etme her ağrı çikolata kisti deildir ben yıllarca yaşadım bu korkuyla seni çok iyi anlıyorum mutlaka ihmal etme sana doktorun zaten nasıl bir yoz izlenmesi gerektiğini gösterir çok geçmiş olsun canim benim derdi veren rabbim dermaninida verir
Tam 931 gündür visanne hapını kullanıyorum. Ve ara vermeden adet olmuyorum. Belkı dedıgın gıbı kist agrısı degıldır adet olamadıgım ıcındır. Kontrolumu ıyce yaptırayım. Murat bey bana endometrıose hastası oldugum ıcın bır aylık lucrın depot 3.75 vurulcagımı söyledi. 18 de randevum var bakalım hersey ıyıyse allahın ıznıyle baslıcam😊
Rabbim yüzümüzü güler inşallah 🙏 Hepımızın son tedavısı olsun 🙏

Tam 931 gündür visanne hapını kullanıyorum. Ve ara vermeden adet olmuyorum. Belkı dedıgın gıbı kist agrısı degıldır adet olamadıgım ıcındır. Kontrolumu ıyce yaptırayım. Murat bey bana endometrıose hastası oldugum ıcın bır aylık lucrın depot 3.75 vurulcagımı söyledi. 18 de randevum var bakalım hersey ıyıyse allahın ıznıyle baslıcam😊
Amin canim âmin ınsallah hepimizin yüzü güler ınsallah sende hiç sıkıntı etme olurmu rabbim yar ve yardımcın olsun herşey düzelir.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤

donmuş yumurta ile ikizlere hamile kaldım. hiç birfark yok. eşimin spermi donduruldu, çözüldü. yumurtta toplandı, donduruldu, çözüldü. sonra birleştirildi, embriyo oluşturldu. dondurldu, çözüldü :rolleyes: transfer edildi. önemli olan yumurta kalitesi, sperm kalitesi eğer sorun yoksa hiç bir problem olmuyor. tabi merkezin teknolojisi de önemli.
Spermin veya embriyonun dondurulması başarı üstünde büyük fark yaratmaz ancak yumurta için durum farklı, yumurtanın kalitesini dondurmak düşürür.Bu asla hamile kalınmaz demek değildir ne mutlu size hamilesiniz.Rabbim tamamına erdirsin ancak bu kadar büyük paralar ödenen bir işte tercihen taze yumurta olması daha iyidir.En basit örnekle taze kıymayla yapılan köfte ile dondurudan çıkarılıp çözüldükten sonra kullanılarak yapılan köftenin lezzet olarak başarı şansı aynı olabilir mi !

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sizleri üye olmadan sadece takip ettim.
5 senelik evliyim. fakat gec evlendiğim için defalarca ugrastigim tüp bebek denemelerimden 8 haftalik bir düşükten ileriye gidemedim maalesef.
İçimden düsünsem de Birkac aydir dönasyonu kesin olarak düşünmeye basladim.
burayi okudum ve sizlerden güc almaya calistim. ve aldim da Hit i aradim burada gordugum bir cep telefonunu kullanarak.
Gayet güler yüzlü hemşirenin Bana söyledikleri ileri yasim olduğu için Dahiliye ve Kardiyolojiden Gebe kalabilir yazisi almamdi. Devlet hastanesine dahiliyeye gittim. bir yerde okdugum bir uyaridan sonra dönasyon değil de tüp bebek yaptıracağım bu testleri yaptırmam ve gebe kalabilir raporu almam gerek dediğimde kesinlikle kabul edilmedi. testlerimi yaptırdım fakat gebe kalabilir raporu alamiyorum. Özel hastane dahiliyeye gittim bu sefer gerçeği söyledim ama oradan da kesinlikle böyle rapor veremem cevabi aldim.
Bu defteri kapatmam mi gerekiyor. burada benim durumumda olup ta alabilen var mi.
Lütfen yardim istiyorum.

Kac yasındasınız ki???
Madem boyle bir rapor istedler onlar yardımcı olsunlar, Hit yani..

Kaç gün karantinada kalacaksınız 18 marttaki randevunuz için? Kaçında gitmeyi planlıyorsunuz? Karantinanın kalkmasını bekliyorum ama hiç kalkacak gibi de durmuyor 🤦🏻‍♀️

Kaç gün karantinada kalacaksınız 18 marttaki randevunuz için? Kaçında gitmeyi planlıyorsunuz? Karantinanın kalkmasını bekliyorum ama hiç kalkacak gibi de durmuyor 🤦🏻‍♀️
Benım randevum kıbrısta degil cnm. Kendı doktorumda. Karantına kalkmazsa bizim icinde zor . Ama eger kliniklere özel izin alınırsa cok güzel olur.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman sizleri üye olmadan sadece takip ettim.
5 senelik evliyim. fakat gec evlendiğim için defalarca ugrastigim tüp bebek denemelerimden 8 haftalik bir düşükten ileriye gidemedim maalesef.
İçimden düsünsem de Birkac aydir dönasyonu kesin olarak düşünmeye basladim.
burayi okudum ve sizlerden güc almaya calistim. ve aldim da Hit i aradim burada gordugum bir cep telefonunu kullanarak.
Gayet güler yüzlü hemşirenin Bana söyledikleri ileri yasim olduğu için Dahiliye ve Kardiyolojiden Gebe kalabilir yazisi almamdi. Devlet hastanesine dahiliyeye gittim. bir yerde okdugum bir uyaridan sonra dönasyon değil de tüp bebek yaptıracağım bu testleri yaptırmam ve gebe kalabilir raporu almam gerek dediğimde kesinlikle kabul edilmedi. testlerimi yaptırdım fakat gebe kalabilir raporu alamiyorum. Özel hastane dahiliyeye gittim bu sefer gerçeği söyledim ama oradan da kesinlikle böyle rapor veremem cevabi aldim.
Bu defteri kapatmam mi gerekiyor. burada benim durumumda olup ta alabilen var mi.
Lütfen yardim istiyorum.
Allah yardımcınız olsun başka bir hastanede yeniden deneyin ama donasyondan hiç bahsetmeyin, direk tüp bebek tedavisi için dosyaya böyle bir rapor gerekiyor o yüzden talep ediyorum, testlerim temiz sadece bu yazıya da ihtiyacım var diyerek deneyin. insallah insaflı bir doktora rastlarsınız🙏

Bugun size bilgi geldi mi acaba? Karantina sartlari degisecek gibi mi, merakla
Bekliyoruz
hanım, merhaba. Ne yazikki resmi bir aciklama yapilmadi. Pazartesi gününü bekliyoruz.
Surekli takipteyim size mutlaka bilgi vereceğim
Her zamanki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.

yazmışlar arkadaşım

Back
X