Çok sevindim, yolunuz açık olsun insallah sağlıkla bebeğinizi de kucağınıza alırsınızAynen dediğiniz gibi söyledim. Bugün Dahiliyeden raporu alabildim. Kardiyoloji kaldi kismetse.
Bilgilendirme için teşekkür ederim
Canim benim çok sail inan çok hafifledim çok pişmanım keşke ilk tedavimden önce verseydim.20 kilo harika ya süper vermişşin.
1 yemek kasigi cok fazla arkadaşım oyle mideyi delmeye kadar gidiyor cunku sirke cok güçlü bogazini tutmadikca neler icsende faydasi yok 2.5 litre su yapabiliyorsan spor yoksa yürüyüşle hem bedenine hem kendine iyilik yap benceZayıflatıyormuş.1 bardak suya bir yemek kaşıgı elma sirkesi ve tatlandırması icin bal. Sabah aksam iciliyormus. Bide kistlerede iyi gelıyormuş. Cok şifalıymıs sirke. Fakat ben ictigim ilacların etkisini götürmesınden korkuyorum
Tamara canım nasılsınÇok sevindim, yolunuz açık olsun insallah sağlıkla bebeğinizi de kucağınıza alırsınız
İyiyim canım 3 ay beklemem gerekiyormuş bekliyorum öylece. Dondurulmuş embriyom kalmadı herseye yeniden başlayacağım.Tamara canım nasılsın
Naptın?
Kıbrısta dondurulmuş kaldımı?
Rabbim ınsallah yüzünü güldürsün canım tamaracim .herşey istediğin gibi olsun.❤❤❤❤❤İyiyim canım 3 ay beklemem gerekiyormuş bekliyorum öylece. Dondurulmuş embriyom kalmadı herseye yeniden başlayacağım.
İnşallah bir dahaki tedavin son olsun kuzumİyiyim canım 3 ay beklemem gerekiyormuş bekliyorum öylece. Dondurulmuş embriyom kalmadı herseye yeniden başlayacağım.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün zazacim seninde, ramazanında hepimizin bu son olsun artık çektiğimiz sıkıntılar bol bol dua ediyorum hepimize rabbim artık yüzlerimizi güldürsün diye ❤❤❤İnşallah bir dahaki tedavin son olsun kuzum
Artık yavruna kavuşasın
Ozel izinler ile ilgili aciklama geldi mi ?Amann bunlar yine kaldirmadi karantinayii offf tüm dünya normale döndü derdiii ne bu kibrisin yaaa
Özel izinden haberim yok cnm. Ev karantinasi varmis bazi durumdakilere. Yani anlicagin bize karantina sartOzel izinler ile ilgili aciklama geldi mi ?
Benim anlamadigim bu donem kim gidiyor kibrisa , her gun havayoluyla pozitif vakaya rastlaniyor. Ogrencilerin geldigini biliyorum ama mezun durumundakiler diye okumustum. 10 gun karantinali kim gidiyor acaba cidden merak ediyorum.
Bugunku gazete haberi,
Son 24 saatte yapılan test sayısı 7429 olup, 15' i yerel 23 pozitif vakaya rastlanmış, 29 kişi taburcu edilmiştir.
6 kişi hava yolu ile ülkemize gelmiş, 2 kişi daha önce tespit edilen vakaların temaslılarıdır ve bu süre içinde gözetim altında bulunmaktadırlar. 15 kişi ise yerel vakadır.
Ben zaten karantinali ozel izinliye raziyim:) yeter ki izinler cikip,kaldigin gun kadar otel ucreti odensin. 10 gun 3050 tl dayatmasi olmasin:)Özel izinden haberim yok cnm. Ev karantinasi varmis bazi durumdakilere. Yani anlicagin bize karantina sart
Amin amin canım kardeşimRabbim seninde yüzünü güldürsün zazacim seninde, ramazanında hepimizin bu son olsun artık çektiğimiz sıkıntılar bol bol dua ediyorum hepimize rabbim artık yüzlerimizi güldürsün diye ❤❤❤
inşallah herşey gönlünce olsun Tamaracım bebişini büyüttüğün günleride göreceğiz inş.İyiyim canım 3 ay beklemem gerekiyormuş bekliyorum öylece. Dondurulmuş embriyom kalmadı herseye yeniden başlayacağım.
Aman bitki cayi kullanma hamileyken guzelim:) maydanozda yemekızlar size etki edermi bilmiyorum ben eylülde ilaçlara başlicam için bir ayda 103 ten 93 e kadar indim ilçalrı kulandıktan sonra giderken 95tim gebelik kontrolinde 97 dim şuanda 99 um şükür daha kilo alamya başlamadım. o sıra sürekli tolete çıkartan bir çay almıştım şimdi gebeyim belki bişi olur die kulanmıyorum. plates form die bir çay 15 lira filan aktarlarda ben deneyin derim acayip tolete çıkarıyor. artı ishal etmiyor su kaybı yapmıyor en azından bende yapmadı tabi sizin bileceğiniz bişi ben sabah akşam içtim herhalde yanlış hatırlamıyorsam 5 6 ay geçti çünkü kulanmamım üstünden
Canim vallahi ben bile düşünüyorum artık fakat benim beyi henüz ikna edemedim ben son kez daha şansımı denicem nisanda tabi gidebilirsek aksilik çıkmazsa yine çünkü nezaman gitmeye kalsak bir sorun cikiyoreğer bu seferde olmazsa başka ülke ben düşünüyorum açıkçası hatta bir tik ileri gidecem ben taşıyıcı anne bulmayı bile düşünmeye başladım ne kadar doğru olur bu bilmiyorum açıkçası zihnim bulanık
Hangi hastane gidiyorsun? Ben yumurta donasyon yapdiricam 37 yasindaym AMH cok düsük ama kibris cok fazla hastane var cok kartsizimInsallah transferin güzel gecer yavruna kavusursun
Kibrisa gitmeden bazi testler istendi. Onlari kadin doktorunda yaptirdik. Ücretli yapiyorlar. Ben ön tedavimide kibrista yaptircam. 1 ay kalcaz tüm tedavi boyunca. Almanyadanda ilaclari yazdirabiliyormussun fakat cok pahaliya geliyormus.
Dilerim
Donosyona gerek kalmaz ve transferin güzel gecer. Ben almanyada hicbir tüp bebek tedavimde sonuc alamadim. Ve artik donosyona karar verdim. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
İnsallah canım, hepimizin yüzü gülsün insallahRabbim ınsallah yüzünü güldürsün canım tamaracim .herşey istediğin gibi olsun.❤❤❤❤❤
İnsallah canım, senin ve buradaki tüm kardeşlerimin tedavileri son olsun ve evlatlarına kavuşsunlar insallahİnşallah bir dahaki tedavin son olsun kuzum
Artık yavruna kavuşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?