Arkadaşlar gynolife dan aradılar biraz önce ızinli karantina olacakmış. Merkezler izinle karantina otelinden çıkarabilecekmiş

Kızlar bu glue işlemı nedır ? Donosyonda yapılıyormu? Tekrarlanan tüp bebekde yapılıyormus. Ben yenı duydum. Bilgisi olan varmı

Henuz onaylanmamış ancak bakanlıktan bilgi gelmiş onaylanacakmis tedaviyi planlayabiliriz dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. bende enis beyden haber bekliyorum ona gore hareket edicem dünkü gerçi nisanda benim ama şimdiden ayârlayacagim o yüzden.

donmuş yumurta ile ikizlere hamile kaldım. hiç birfark yok. eşimin spermi donduruldu, çözüldü. yumurtta toplandı, donduruldu, çözüldü. sonra birleştirildi, embriyo oluşturldu. dondurldu, çözüldü
transfer edildi. önemli olan yumurta kalitesi, sperm kalitesi eğer sorun yoksa hiç bir problem olmuyor. tabi merkezin teknolojisi de önemli.

Benım Drum da kıbrusa donmuş yumurta ile yaptırcaktı. Ben çok arastırdım. Vazgeçtım. Çok pahalı tedavı olacaksa taze yumurtayla olsun dedım.

Kızlar ben bugun sirkeli su icmeye başladım. Sirke su ve bal kattım. Biraz zayıflıyım
Acaba bir sorun olurmu tsh icin ictigim ilaca . Sirke biraz etkili bıseymıs inşallah bir sorun olmas

Aynen dediğiniz gibi söyledim. Bugün Dahiliyeden raporu alabildim. Kardiyoloji kaldi kismetse.
Bilgilendirme için teşekkür ederim

Kızlar ben bugun sirkeli su icmeye başladım. Sirke su ve bal kattım. Biraz zayıflıyım
Acaba bir sorun olurmu tsh icin ictigim ilaca . Sirke biraz etkili bıseymıs inşallah bir sorun olmas
Zayiflatiyor mu bu kür. 85 kilo idim . boy 160.
Haftanin 2-3 günü 6km civari yürümeye calisiyorum ve bol su. 15-20 günde 5 kilo verebildim.

Zayiflatiyor mu bu kür. 85 kilo idim . boy 160.
Haftanin 2-3 günü 6km civari yürümeye calisiyorum ve bol su. 15-20 günde 5 kilo verebildim.
Zayıflatıyormuş.1 bardak suya bir yemek kaşıgı elma sirkesi ve tatlandırması icin bal. Sabah aksam iciliyormus. Bide kistlerede iyi gelıyormuş. Cok şifalıymıs sirke. Fakat ben ictigim ilacların etkisini götürmesınden korkuyorum

Aynen bilinçli olmak gerek bu konularda . bir sene boyunca yumurta kalitesini yükseltsin diye ara ara incir kürü yapmistim meger prolaktinim yüksekmis daha da tavan olmustu.

Canim benim yinede doktoruna sor ben tedaviye gidebilmek için 20 kilo verdim şuan devam ediyorum ben endokrinoloji ummanından onay aldıktan sonra glutensiz yaşamla verdim benim fikrimce bir doktoruna sor bana sirkede yasak mesala

Canim benim yinede doktoruna sor ben tedaviye gidebilmek için 20 kilo verdim şuan devam ediyorum ben endokrinoloji ummanından onay aldıktan sonra glutensiz yaşamla verdim benim fikrimce bir doktoruna sor bana sirkede yasak mesala
Bugun başladım bir bardak ictim sadece
Eşimde kızdı ictim diye . Ben bi sorayım doktoruma.

Canim benim ben hashimato hastasiyim o yüzden metabolizmam baya yavaştı bu 20 kiloyu bile zor verdim. 3 litre su içerek. Değerlerim düzene girdi şükür. Her bunye farklıdır ınsallah herşey güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…