Benimki sigara iciyor balkon olmasa yıkar oralarıbiz ekim de karantinadaydık şükür balkonlu odaydı. ve hayatımda eşimle geçirdiğim en güzel haftaydı. ye iç yat ve sürekli kocanın nefesi sende ya var mı başka bişi. telefon yok arkadaş akraba yok ya su sıcak misss yemeğini ayagına getiriyor biri sonrada kapıya koyuyorsun. ya süredi. gerçekten tatil isteme değil ama sadece onunla bir odada kapalı olmak süpermiş. korkmayın ben 7 gün kaldım. ve bitmesini sitemedğim 7 gündü. şuan o kadar arıyorum ki o günleri şükür. sonrası biraz sitresli olduydu ama karantina odasında geçirdiğim satler harikaydı............ :)
Allahım yaaaEki Görüntüle 2802340
Hakkımızda hayırlısı
Kız ben yıne zorlar kalırım da benim adam öf pöf yapıp dururAllahım yaaa
Ben 10 gün kalamam
En son gitiyimizde 8 saat test sonucumuzu bekliyorduk odadan çıkmadan eşim artık delleniyordu
10 gün ben ona kapalı daracık alanda dayanamam
Allahım yaaa
Ben 10 gün kalamam
En son gitiyimizde 8 saat test sonucumuzu bekliyorduk odadan çıkmadan eşim artık delleniyordu
Ozel izin olunca sanirim 10 gunu tamamlamadan da Adadan cikilabiliyor . Ama 10 gun parasini aliyorlar.. zaten bu karantina parasi cok sacma.bu kadar yuksek rakamlar olur mu!Allahım yaaa
Ben 10 gün kalamam
Amin cnm ben kaan beyin yönlendirdiği merkeze gitmedim cunku 500 euro fark koyuyorlardi.kendim bu formdan arastirarak buldum Gynolife aradim onlar ne yapman.gerekiyor zaten hepsini.soyluyorlar istedikleri tahlileri ya devlette yada poliklinklerde yaptirdim onlara gönderdim hamile kaldigimi öğrenince kendi doktoruma gittim inşallah sende bebislerle donersinsAĞLIKLA kucağına al yavrularını canım. Ben biliyorsun Kaan bey in hatasıydım.Sen dr kiminle devam ediyorsun.Donasyona seni kim hazırlamıştı inşallh açılır açılmaz gidicez.
Ne gibi olaylar canım ben de tedirgin oldum şimdiYa ben korkuyorum bu karantina otellerinden. Birsürü olay oluyormus. Acaba kendı ayırdıgımız otelde karantinada kalamayızmı?
Anlaşılan zararlarınıda bizden koparacaklarOzel izin olunca sanirim 10 gunu tamamlamadan da Adadan cikilabiliyor . Ama 10 gun parasini aliyorlar.. zaten bu karantina parasi cok sacma.bu kadar yuksek rakamlar olur mu!
Tabi kimse gidemedi bunca zararı bizim gibi heryerden darbe yemişlerden koparacaklarAnlaşılan zararlarınıda bizden koparacaklar
Gerçekten yaAnlaşılan zararlarınıda bizden koparacaklar
bacı hava alanına indik çıkışa yönlendirdiler zaten ufak bir hava limanı kapıda hangi kılinik dedi hangi otel dedi dedim otel ayarlamadık direk acapulcoya yönlendirdiler. ama allah var ben iki kişi odaya bi haftalığına 3800 ödedim. lakin ordan çıktıktan sonra bi pansiyonda kaldıydım adı aklımda değil ozaman iki klşi 300 karantina ücreti dedilerdi. bende oda kalmadığı için başkent pansiyonda kaldıydım ama oda iyiydi yani otelleri tek tek arayın hava liman ında otel sorma şansları olduğu zaman o ismi söylerler.Benimki sigara iciyor balkon olmasa yıkar oraları
Maaalesef hayatım sağlık bakanlığının belirlediği karantina otelleri varmis kibrista onlardan birinde kalıyormuşuz merkezden öle demişlerdi oteli biz kendimiz seçemiyormuşuz maalesef kötü bir durumcanım hava alanının çıkışında otel diyor sen üç beş tane uygun fiytlı söyle bunlardan biri olursa die koyarlar benle gelen bir çift öyle yapmıştı
valla benim zamanımda tertemiz kaldık şükür sıkıntı çekmedim çıkacagım gün gece haber verdiler apartopar paranız yoksa çıkın dediler die biraz sıkıntı çekmiştim ama o gece vakti otelden alıp pansiyona götüren taksiden tutunda kaldığım pansiyonun ücretine kadar merkez ödedi. hatta ben son gün ödeme yapıcam die baya sıkıntı çekmiştim. en ucuz pansiyon en ucuz konservelerle yemek yemiştim :) halk pazarına gitim kız daha ne olsun ucuz meyve alımda yiyim dieNe gibi şeyler ki benim hiç bilgim yok ya Birde masraflar hastaneye mi ait nasil oluyrki
her kilinik aynımı bilmiyorum ben telefonda herşeyi haldip orda sadece tedaviye gittim. sprem için konuşuyorum. burda ilçalara başladım her iki güne bir yumruta kontrolüne gittim ( şansa doktorum hocanın arkadşıydı ayrı ücret hiç ödemedim şükür. ) sonrada oraya varınca muayene etiler bir gün dah aolgunlaşsın dedi doktor sonrada topladılar. yumrutayı. ama ilgisiz alakasız bir kilinik onuda belirtim. yumurta kontrolğnden sonra bir kere yurmuta toplanırken gördüm doktoru. birde trasfer esnasında toplamadan iki sonra kaç tane çıktığını söylediler. öyleki baya canım sıkıldıydı hani benden başkasına mı veriler die allahla onların arası onu bilememKlinikle konustum azönce sormayı unuttum. Klinige hic gitmeden ön tedavımı almanyada yapıp sadece transfer ıcın gıdebılınıyormu acaba. Yoksa ön bir görüsme yapılması gıdılmesı zorunlumu?
Valla bu iş çok pahalıya gelecek napıcaz bilmem
Evet biraz önce aradılar çok sevincliyimmmmm çok sukurrrrrr temizin hakkında hayırlısı olsun inşallah yakında sayfamız bebek haberleriyle dolsun insallahhArkadaşlar gynolife ın hemşiresi whatsup durumunda paylaşmış tüp bebek için izinler başlamış diye. İnşallah gidecek herkes için hayırlı olur.
Herkesin yüzü güler ınsallah rabbimden tek dileğim bu hayatta tek isteğim hepimiz anne olalim artık insallahhh...Evet biraz önce aradılar çok sevincliyimmmmm çok sukurrrrrr temizin hakkında hayırlısı olsun inşallah yakında sayfamız bebek haberleriyle dolsun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?