Burnumda burnumda :) evet cnm az kaldı kavuşmaya :KK66:
Sevindim senin adına da, tüm tedavileri yapacak olmalarına...
Daha önce bende neler olduğunu bahsetmiştim, paketlere çok şey dahil, sadece uçak bileti alınacak o kdr!
Canım keşke seni dinleseydim sen kieve giderken bende seninle gitseydim
Ahh çok pişmanım
Secey bizlere dua et
Seninle beraber kaç arkadaşımız hepsi anne oldu biotexcomda
Melisadan haber varmı
Oda kieve gidicekti?

Kızlar bu embrıyo glue dedıgınız kıbrısta ücretlimi? Ücretliyse ne kadar

Ben hit de karar kıldım gerçi başkasıyla da görüşmedim ama içime sindi görüşüp kafa karıştırmaya gerek yok bence , ben görüştüğüm hemşireye konaklama ve transferler dahil fiyat istediğimizi söyledim sağolsunlar yardımcı oldular , şimdi evrakları hazırlayıp Bismillah dicez inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklı hayırlı bi bebeğimiz olur çok dua ediyorum hepimize ,parayı hazırlamak zaten başlıbaşına büyük dert inşallah hepimizin ilkinde tutar da hepimiz çok mutlu oluruz ...
Hayırlı olsun tedaviniz insallah dilediğiniz gibi olur herşey

Kızlar bu embrıyo glue dedıgınız kıbrısta ücretlimi? Ücretliyse ne kadar
2016 seneden kıbrısta deneyenlerdenim hiç bir merkez ne embriyo glue nede ivig serum taktılar bana
İlk merkezim halil ibrahim tekin korkulu rüyalarım
İkinci merkez british,kıbrısın en lüks ve kaliteli merkezi,orda bili embriyo glue yapmadılar

2016 seneden kıbrısta deneyenlerdenim hiç bir merkez ne embriyo glue nede ivig serum taktılar bana
İkinci merkez british,kıbrısın en lüks ve kaliteli merkezi,orda bili embriyo glue yapmadılar
Neden yapmiyorlar acaba nedeni ne o kadar emek ve para veriliyo bide başarı oranlarini yüksek gösteriyorlar insan umitleniyo

Hayret yaaa neden öyle yapıyolar. Tedavının olumlu olması ıcın sans yükselmesı ıcin gereklı seyler neden yapılmıyor ya onca para verılıyor sankı parayı sokaktan topluyoruz az bızlerıde düşünsünler. Hersey paramı yaa yıllarca okadar igneler ilaclar amelıyatlar olduk bizde insanız 😔 Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Neden yapmiyorlar acaba nedeni ne o kadar emek ve para veriliyo bide başarı oranlarini yüksek gösteriyorlar insan umitleniyo
Kızlar kıbrısta tüm tedaviler standart yumurta+sperm,embriyo oluşturma ve transfer
Tutunca başarı,tutmayınca taktir ilahi
Ne araştırma nede yenilik
Hiç kimse uğraşmıyor
Britishte Hasan bey çok babacandı
Deneyelim,usanmadan pes etmeden
Ama inanın bu tonla yutupum ikaçlar(hormon) hepsi pilte pilte canımdan çıkıyor

Hayret yaaa neden öyle yapıyolar. Tedavının olumlu olması ıcın sans yükselmesı ıcin gereklı seyler neden yapılmıyor ya onca para verılıyor sankı parayı sokaktan topluyoruz az bızlerıde düşünsünler. Hersey paramı yaa yıllarca okadar igneler ilaclar amelıyatlar olduk bizde insanız 😔 Rabbim yardımcımız olsun inşallah
İşte secey arkadaşım çok akıllı maşallah araştırdı her yeri ve kievin avantajlarını ortaya dökünce bana göz yumdum
İnsan bir yere alışırken başka yerlere gözü kör oluyor
Ee üstünede eşimin kieve isteksizliği
Çok şükür şimdi ikna oldu eşim kieve

İşte secey arkadaşım çok akıllı maşallah araştırdı her yeri ve kievin avantajlarını ortaya dökünce bana göz yumdum
İnsan bir yere alışırken başka yerlere gözü kör oluyor
Ee üstünede eşimin kieve isteksizliği
Çok şükür şimdi ikna oldu eşim kieve
Benimde gözüm oranın paketlerınde😁 İnternette okumustum bir ara kizin biri 5deneme paketını almış . Hani hic olmazsa parayı alırım dıye. Kız ilkinde hamıle kalmıs🤭 demekki bu klinik de böyle kazanıyor. Kendılerınden eminler yanı her uygulanması gereken şansı yüksek olan uygulamaları uyguluyorlar ve sonuclar pozitif oluyor😳 önemli olanda sonuc zaten. Okadar stresı tedavıyı yasadıktan sonra negatıf olup sil bastan yapmaktansa , onların bu şekılde cazıp gelen ve garantı veren paketlerını alıp pozitif sonuc alıp paranın tümünü kaybetmek daha mantıklı👍

Burda defalarca donasyon yapıp tutmayanları gördükçe korkularınm artiyor sözde donasyon genç yumurta hemende tutunacak gözüyle bakıyordum şimdi öyle olmadığını gördüm 60b 70yasinda bile dinasyonla anne olanlar var peki onlara nasıl bir yöntem uyguluyorlar reklâmmı acaba müşteri çekmek icinmi

Burda defalarca donasyon yapıp tutmayanları gördükçe korkularınm artiyor sözde donasyon genç yumurta hemende tutunacak gözüyle bakıyordum şimdi öyle olmadığını gördüm 60b 70yasinda bile dinasyonla anne olanlar var peki onlara nasıl bir yöntem uyguluyorlar reklâmmı acaba müşteri çekmek icinmi
İşin içinde para varsa reklam o işin baş tacı
Ama olumsuz düşünme
Şansını dene,aklınıda kullan
Ama unutma Allah isterse bu iş oluyor

Merhaba, yumurta donasyonu konusunda araştırma aşamasındayım, Dr.Hit ve DünyaIVf ile görüştüm. Burada deneyimli kişiler var, yaptıranlar var. Tecrübeli kişilerin fikirlerine ihtiyacım var. Merkezi seçerken neye dikkat etmeliyim? ve başka önerileriniz ne olur?

Merhaba, yumurta donasyonu konusunda araştırma aşamasındayım, Dr.Hit ve DünyaIVf ile görüştüm. Burada deneyimli kişiler var, yaptıranlar var. Tecrübeli kişilerin fikirlerine ihtiyacım var. Merkezi seçerken neye dikkat etmeliyim? ve başka önerileriniz ne olur?
En en en önemlisi seni aldatmasınlar ve freş sağlıklı yumurta kullansınlar
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Donör seçildikten sonra onu daha dikatli stimulasyon yapsınlar ki verimli altın yumurtalar olsun
Eşin sağlıklı sperme sahip olsun
Sizinde rahminiz güzel hazırlansın
Öncedende rahim filmi,histeroskopi yaptırın ki emin olasınız rahim içi polip veya yapışıklık yok diye
İyi doktor takibi altında olun ki ilaçlarınızı ayarlasın
Ve inşallah tüm gebeliğinizi takip etsin
Önemli şeyler bu

En en en önemlisi seni aldatmasınlar ve freş sağlıklı yumurta kullansınlar
Önemli olan dondurulmuş yumurta kullanmasınlar
Donör seçildikten sonra onu daha dikatli stimulasyon yapsınlar ki verimli altın yumurtalar olsun
Eşin sağlıklı sperme sahip olsun
Sizinde rahminiz güzel hazırlansın
Öncedende rahim filmi,histeroskopi yaptırın ki emin olasınız rahim içi polip veya yapışıklık yok diye
İyi doktor takibi altında olun ki ilaçlarınızı ayarlasın
Ve inşallah tüm gebeliğinizi takip etsin
Önemli şeyler bu
Yardımınız için teşekkürler... Rahim ağzı girişinde polip var. Muhtemelen onu almak isteyebilirler. Fresh yumurta konusunda sanırım, merkeze güvenmek zorundayız. Kıbrıs da bu işi ciddi ve yıllardır yapan, isim yapmış bir merkez ve ya doktor öneriniz var mı acaba?

Yardımınız için teşekkürler... Rahim ağzı girişinde polip var. Muhtemelen onu almak isteyebilirler. Fresh yumurta konusunda sanırım, merkeze güvenmek zorundayız. Kıbrıs da bu işi ciddi ve yıllardır yapan, isim yapmış bir merkez ve ya doktor öneriniz var mı acaba?
Güvendiyim merkez kıbrısta british dr hasan bey
Ama son zamanlar virüs nedeniyle artık kıbrıs kendiside zor durumda,bizleride zora soktu

Ben dr halil ibrahim tekin’de karar kıldım çok araştırmadım çok düşünmedim zaten 3 aşa 5 yukarı hepsi aynı Hit bana güven verdi bende nasipse olur dedim oraya gidicem ... sizde merkezleri araştırın arayın ön görüşmelerinizi yapın size en güven verenle devam edin ...

Back
X