kızlar anlatayımda gülermisiniz ağlarmısınız siz karar verin
sabah ultrasona net değil diyen doktoruma akşamüstü tekrar gittim ya bu kez 1 kese gördü.
oysa sabah doktorda,ebede, bende, eşimde iki keseyi görmüştük. ya bize öyle geldi yada kalimero saklambaç oynuyor bizimle :)
haftaya daha net görünür diyor doktorumuz.
buarada bhcg bugün : 2158 de yani 4 gün önce 645di. katlamaya bak..
progesteranda şükürki yükselmiş 41.30a gelmiş..

Moonrose kolay gelsin herşey dilediğince olsun bebişinin ve bu yorucu da olsa keyifli ve hayatın boyunca hiç unutamayacağın günün tadını çıkar. Dualarımız seninle...:))

Canım yardımların için teşekkürler bu arada 4 embriyo transferi konusu aklıma takıldı hani bu kadar sene olmadı olmadı ne yaptıysak olmadı :))) diye rahatız ya ama ya dördü tutarsa dedi dr. Diyelim ki tuttu ee ne yapacağım burada hep en fazla ikizlerden bahsediliyor. dörtten hiç tutmayan da var 3 transfer de bu seferde tutmazsa ya 4 deseydim demez mi insan diyelim 4 oldu gerçekten bu yaşta sonuna kadar sürer mi bu hamilelik dr demez mi eş demez mi belanı buldun diye bu konuda doktora mı bırakmak lazım offf aklım karışık lütfen yardım be canım!

Bilginisa bence ikiz :) kalp atışlarını duyunca göreceksin. Anisha seninki bence tek. Bunlar benim tahminim tabii :) Bazı doktorlar Geç çağırıyor. Yani sadece keseyi görmek için çağırmıyorlar. Kalp atışlarını da duyabilecekleri bir tarih veriyorlar. Ama sen sabırsızlanıyorsan git gör :) boşver doktoru :)

Canım yardımların için teşekkürler bu arada 4 embriyo transferi konusu aklıma takıldı hani bu kadar sene olmadı olmadı ne yaptıysak olmadı :))) diye rahatız ya ama ya dördü tutarsa dedi dr. Diyelim ki tuttu ee ne yapacağım burada hep en fazla ikizlerden bahsediliyor. dörtten hiç tutmayan da var 3 transfer de bu seferde tutmazsa ya 4 deseydim demez mi insan diyelim 4 oldu gerçekten bu yaşta sonuna kadar sürer mi bu hamilelik dr demez mi eş demez mi belanı buldun diye bu konuda doktora mı bırakmak lazım offf aklım karışık lütfen yardım be canım!

Durugen bende ayni sorulari atamiyorum aklimdangenelde merkezler 4 embriyo veriyorlar. Dörduz olma ihtimali k yuksek olsa ileri yas hastalarina doktorar vermezledi .diyorum.bir taraftanda doktorlar Azda olsa Boyle bir riks almak istemeyip 3 yada 2embriyo verebiliyorlar.

Bilginisa bence ikiz :) kalp atışlarını duyunca göreceksin. Anisha seninki bence tek. Bunlar benim tahminim tabii :) Bazı doktorlar Geç çağırıyor. Yani sadece keseyi görmek için çağırmıyorlar. Kalp atışlarını da duyabilecekleri bir tarih veriyorlar. Ama sen sabırsızlanıyorsan git gör :) boşver doktoru :)

ay sağlıklı olsunda .. eşim ikiz istiyor hatta üçüz .. sanki o süt vercek halla halla :)

buarada sen boşver patronu bebeişine kavuşcan ya büyütünce işe başlarsın yeniden.. malesef böyle bu patron milleti. benimkilerde bana doğruduz izin vermiyolardı tedavi esnasında sonunda alın işinizi başınıza çalın ben çocuk yapcam dedim :))

Arkadaşlar ben ekim ayında firdevs hocaya gitiim,gerçekten herşey çok yolundaydı,ben umutsuzluğa kapılsam bile çooooooook moral verdiler bana,rabbimmmm herkese nasip etsinnnnn....

Arkadaşlar doktordan geliyorum. ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.

bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . o an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa

TEBRIK ederim canim!!!! cok sevindim adina, Allah tamamini erdirsin ve darisi bizlere!!! ne olur bize bahset, sen sanirim dogus da yaptirmistin, kac tane transfer edildi, donör hakkinda ne gibi bilgiler verdiler........lütfen rica ediyorum bizlere yardim et arkadas :)))) ne güzel, ne mutlusun masallah - yuhuuuu :))

bende o 500 euro indirime kandım 3 kere aynı merkezde yaptırdım. dünya tüp bebek.şimdiki aklım olsaydı 1rini firdeste yaptırırdım. kısmet değilmiş.

sende dünya tüp bebek de denedin galiba sorunun neydi acaba
bende ilk kez denicem ve orda denicem sen şimdi böyle yazınca hevesimi kırdın biraz
neden 3 kez denedim de keşke 1 tanesini de firdevs de deneseydim dedin merak ettim.
biraz bilgi verirmisin?
inşallah seni rahatsız etmemişimdir bu sorularımla

arkadaşlar doktordan geliyorum. Ultrasonla karından bakıldı . 2 kese göründüüüüüüüüüüüüü:)))
idrara çok sıkışamadığım için net değildi ama iki var dedi saat beşte tekrar gitcem hem tahlil sonucuma bakcak hem ultrasonla tekrar bakacak.

Bugün keseleri görünce ilk defa sevincimden ağladım..
Allahım diyorum ne büyüksün . O an forumda herkesin kese görmesini diledim...
çok mutlyyum yaaaaaaaaa

arkadaşım 16 yıl aradan sonra nasıl güzel sözcükler bunlar sanki hamile benimde böyle heyecanla yazıyorum sorma gitsin allah hayırlısıyla tamammını erdirsin bizede dua et dünya tüp bebek denicem yumurta donasyonu bilginsa benim idealim sensin aynı zaman da modelim bende 9 bitiyor 10 yılıma giriyorum bebeğim olmadı bir kere pozitif görmedim o kırmızı çizgiyi bende görebilckmiyim.
Olursa bu yumurta donasyonunda olucak diyebiliyorum.darısı başımıza çifter çifter canım benim inşallah 1 kız dideğiride erkektir.rabbim e sabır ettin mi mükafatı da ne has oluyormuş.ay çenem düştü iyi akşamlar.

durugen bende ayni sorulari atamiyorum aklimdangenelde merkezler 4 embriyo veriyorlar. Dörduz olma ihtimali k yuksek olsa ileri yas hastalarina doktorar vermezledi .diyorum.bir taraftanda doktorlar azda olsa boyle bir riks almak istemeyip 3 yada 2embriyo verebiliyorlar.

ben heyecanla adet tarihimi bekliyorum..

TEBRIK ederim canim!!!! cok sevindim adina, Allah tamamini erdirsin ve darisi bizlere!!! ne olur bize bahset, sen sanirim dogus da yaptirmistin, kac tane transfer edildi, donör hakkinda ne gibi bilgiler verdiler........lütfen rica ediyorum bizlere yardim et arkadas :)))) ne güzel, ne mutlusun masallah - yuhuuuu :))

bebeğim daha önce bahsetmiştim sen okuyamadın sanırım.
kısaca bahsedeyim. benim araştırmalarımda ilk doğuş denk gelmişti, yıllarca araştırdım nedense doğuş üzerine yoğunlaştım.
Artık transferi iyice düşünmeye başladığımızda Verda hanımı buldum netden. aradım konuştuk aradan bir iki ay geçti (ön tedavilerim tahlil vs yapıldı 2 dönem adet görmem istendi burdaki doktorum tarafından)
sonra Transfer öncesi döneme geldiğimizde kendi fiziksel özelliklerimi verdim Verda hanıma . Faceden birbirimizi ekledik ordaki bir çok fotoğrafıma baktı . ben sağlıklı ve bana benzer donor olsun istedim hemen bulundu zaten. donorün fiziksel özelliklerini ve türkiyeden nereli olduğunu biliyorum. zaten o söyledikleri ilden olmasına çok sevindim.donör hakkında çokda fazla birşey öğrenme gereği duymadım.
4 embriyo transfer edildi.. böyle işte.. şimdi kalimero/larım bana tutunsun diye dua ediyorum..

arkadaşım 16 yıl aradan sonra nasıl güzel sözcükler bunlar sanki hamile benimde böyle heyecanla yazıyorum sorma gitsin allah hayırlısıyla tamammını erdirsin bizede dua et dünya tüp bebek denicem yumurta donasyonu bilginsa benim idealim sensin aynı zaman da modelim bende 9 bitiyor 10 yılıma giriyorum bebeğim olmadı bir kere pozitif görmedim o kırmızı çizgiyi bende görebilckmiyim.
Olursa bu yumurta donasyonunda olucak diyebiliyorum.darısı başımıza çifter çifter canım benim inşallah 1 kız dideğiride erkektir.rabbim e sabır ettin mi mükafatı da ne has oluyormuş.ay çenem düştü iyi akşamlar.

zilancım bu öyle muthiş duyguymuş ki bende yaşayınca anladı.. tüm kalbimle dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım sadece çift çizgiyi değil, gebeliğin tamamamı, doğumu ve evlatlarını kucaklarında ve ömür boyu onların sevgisiyle yaşasınlar diye..

allahım nasip kısmet etsin bende evlat sevgisini yaşayabileyim

Canim Oyle guzel bir duygu yasiyosun ki Allah tamamina erdirsin .inan turkiyenin her yerinden bir sürü tek yuregiz burda .kalimerolarin cok sansli Boyle enerjik hayat dolu ve guclu anneleri oldugu için

arkadaşlar ben ekim ayında firdevs hocaya gitiim,gerçekten herşey çok yolundaydı,ben umutsuzluğa kapılsam bile çooooooook moral verdiler bana,rabbimmmm herkese nasip etsinnnnn....

canım bıraz bahseder mısın kac yasındasın ılk denemenmıydı sorunun neydı offf cok sordum .tedavı surecınden kac embrıyo konuldu bıde adetten kac gun sonra gıttın lutfen bahsedersen cok cok cok sevınırım

kızlar anlatayımda gülermisiniz ağlarmısınız siz karar verin
sabah ultrasona net değil diyen doktoruma akşamüstü tekrar gittim ya bu kez 1 kese gördü.
oysa sabah doktorda,ebede, bende, eşimde iki keseyi görmüştük. ya bize öyle geldi yada kalimero saklambaç oynuyor bizimle :)
haftaya daha net görünür diyor doktorumuz.
buarada bhcg bugün : 2158 de yani 4 gün önce 645di. katlamaya bak..
progesteranda şükürki yükselmiş 41.30a gelmiş..

Bilginisacım ikiz onlar ikiz.kalimeron ben kardeşimle beraber geleceğim diyor :)

Çok teşekkürler arkadaslar inşallah hepimiz aynı haberleri alırız çok şükür. Benim transferim 8 Kasım'da oldu ama doktorum 12-13 Aralık gibi çağırdı bebişimi görmek için :(( off çok merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer aylar .

Canım bugünlerin tadını çıkar, her anı doya doya yaşa.İnan zaman o kadar çabuk geçecek ki ne zaman oldu bitti anlamayacaksın.

Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?

Canım,
Boşver öyle patronu, sen zaten belli özellikte bir çalışansın her türlü işe daha sonra da girersin.Allah ona gerekli cezayı verecektir.Çalışanını böyle yarı yolda bırakırsa onu da bir gün birileri yarı yolda bırakır.Canını sıkmaya değmez de boşver

Back
X