zor yollardan geçtın ve bebek sana sıkı sarıldı bu yeter olumsuzlukları duşunme ...streslı olmak ne sana nede bebegıne yararı varrr saglıcakla kucagına alda iş çook bulunur booşşverrrrrrrrrrrrrrr
patron adam degılmış ALLAH odan çıkarır

Teşekkür ederim arkadaşım. Ben inanıyorum ilahi adalete. Aynı zamanda tc mahkemelerine de :) kimsenin ettiği yAnına kalmaz. Hele anne karnındaki bir bebeğin hakkı yeniyorsa hiç kalmaz. O yüzden içim çooook rahat. Bebeğim maşallah çok güçlü, sizin de duAlarınızla iyileşicez biz:)

arkadaslar, 40 yas üzeri olup da aramizda hamile olan varmi? yani yine süphelerim basladi maalesef, 6 defa tüp bebekden sonra, neden donasyonda tutsunki diyorum :(( korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum...........bilmiyorum anlayabiliyormusunuz beni.............

Canım ben tesadüfen 55yaşında yumurta donasyonu ile hamile kalan bir hanımla tanışmıştım. Zaten ondan sonra donasyon neden olmasın dedim. 50 li yaşlarda oluyorsa 40 larda da olur diye düşündüm tabii. Üstelik bana eşinin spermleri güçlü olduğu için embriyo oluştuğundan da bahsetmişti. Yüzümün aldığı soru işaretleri ile dolu ifadem herhalde gözünün önüne geliyordur. Bu işler pek çok faktöre baktığından hakkımızda hayırlısı diyorum ama madem karar verdin donöre de çok takılma aaa bu arada donörler hep öğrencilerden mi oluyor? Öğretmen, ev hanımı, temizlikçi, vb olmuyor mu ben de buna şaşıyorum. :))

Jadecım fırdevs hanımdan sonra neden sevket beye gecıs yaptın .dusuk sebebın neydı canım bıraz anlatıp bıze yardımcı olurmusun lutfen..... ınsallah bır daha kı denemende sag salım kucagına alırsınn sevgıyle kall

Merhaba Tress06 ;
Yurtdisinda yasiyorum yillarca arastidiktan sonra is icin Kibrisa gidecektik, yumurta donasyonu oldugunu okuyordum.Bir gün aradim ve Dogus Kliniginden bir bey telefona cikti.Cok ilgili ve sabirla cevapladigi icin begendim.Ilk önce doktor sandim kendisini ...megerki degilmis ama cok ilgili ve bilgiliydi.Memnun kaldim yorum yapmyiorum.Ben gecis yapmadim canim.Aralarinda hasta problemi var galiba.Ben Firdevsin degilmisim Sevket beyde ilk mikromu ypatim diye Cook kibar bir dille beni Firdevs hanim yapamayacak Sevket bey devam edecek denildi.Ne diyebilirimki ..elimiz mahkum..))Düsük sebebim doktorumun dedigine göre dinlenmemisim,strese bagli düsük olabilir dedi.Allahim takdiri diyorum,her seyde hayir vardir)))Her mikromda hamile kaliyorum AMA SONRAKI KANAMA ILE ILERI HAFTALARDA DÜSÜK OLUYOR..COOK ARASTIRDIM SEBEBINI BULAMADIM..AH BILEBILSEMMM NEDEN)))Prpgesteron ignesi aldim yaptiracak kimse bulamadim,kendi doktorumda yapmadi.Burada isler cook farkli..sormayin..)))
Klinigin hastalarina yaklasimini begeniyorum,hastane cok lux olmasada islem her yerde ayni ,benim takintim yok..olacagi varsa her yerde olacak. Kenidimi hazir hissedersem deniyecegim.Ama ne zamana olur bilmiyorum,yoruldum ...cook ..
Tress06 özelden mesaj atabilirsin ,tlf nr verebilirsin ,msn yazabilirsin..mutlaka ararim.Benim mesajim yeterli degil..
Sorun olursa cevaplarim cnm.Vakit buldukca..
her se ygönlümüzce olsun
sevgilerimle.

Canım ben tesadüfen 55yaşında yumurta donasyonu ile hamile kalan bir hanımla tanışmıştım. Zaten ondan sonra donasyon neden olmasın dedim. 50 li yaşlarda oluyorsa 40 larda da olur diye düşündüm tabii. Üstelik bana eşinin spermleri güçlü olduğu için embriyo oluştuğundan da bahsetmişti. Yüzümün aldığı soru işaretleri ile dolu ifadem herhalde gözünün önüne geliyordur. Bu işler pek çok faktöre baktığından hakkımızda hayırlısı diyorum ama madem karar verdin donöre de çok takılma aaa bu arada donörler hep öğrencilerden mi oluyor? Öğretmen, ev hanımı, temizlikçi, vb olmuyor mu ben de buna şaşıyorum. :))

durugen genellikle ünüversite öğrencilerinden başvuru oluyormuş canımmm

Son düzenleme:
arkadaslar, 40 yas üzeri olup da aramizda hamile olan varmi? yani yine süphelerim basladi maalesef, 6 defa tüp bebekden sonra, neden donasyonda tutsunki diyorum :(( korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum...........bilmiyorum anlayabiliyormusunuz beni.............

canım gitmene az kaldı bu endişelerin çok normal.. gidip gelene kadarda sorulrın endişelerin hiç bitmeyecekmiş gibi gelir.ama bebişleri alıp gelince hepsi geçecek inan bana.bol bol dua ile rahatlamaya çalış. aynı zamanda bu işlemin başarısı tüp bebekten daha yüksek.tüp bebekte tutmamış olabilir.eğer sağlıklı bir bayan isen yumurtayı zaten genç birinden aldıkları için gebelik 40 yaş 50 yaş gibi değerlendirilmiyor.senin ve gidecek arkadaşlarımın heycanını bende tüm kalbimde hissediyorum.ALLAHIM sitedeki bu bolluk hep hep devam etsin iliklerimize kadar anneliği tadalımmm

merhaba tress06 ;
yurtdisinda yasiyorum yillarca arastidiktan sonra is icin kibrisa gidecektik, yumurta donasyonu oldugunu okuyordum.bir gün aradim ve dogus kliniginden bir bey telefona cikti.cok ilgili ve sabirla cevapladigi icin begendim.ılk önce doktor sandim kendisini ...megerki degilmis ama cok ilgili ve bilgiliydi.memnun kaldim yorum yapmyiorum.ben gecis yapmadim canim.aralarinda hasta problemi var galiba.ben firdevsin degilmisim sevket beyde ilk mikromu ypatim diye cook kibar bir dille beni firdevs hanim yapamayacak sevket bey devam edecek denildi.ne diyebilirimki ..elimiz mahkum..))düsük sebebim doktorumun dedigine göre dinlenmemisim,strese bagli düsük olabilir dedi.allahim takdiri diyorum,her seyde hayir vardir)))her mikromda hamile kaliyorum ama sonrakı kanama ıle ılerı haftalarda düsük oluyor..cook arastırdım sebebını bulamadım..ah bılebılsemmm neden)))prpgesteron ignesi aldim yaptiracak kimse bulamadim,kendi doktorumda yapmadi.burada isler cook farkli..sormayin..)))
klinigin hastalarina yaklasimini begeniyorum,hastane cok lux olmasada islem her yerde ayni ,benim takintim yok..olacagi varsa her yerde olacak. Kenidimi hazir hissedersem deniyecegim.ama ne zamana olur bilmiyorum,yoruldum ...cook ..
Tress06 özelden mesaj atabilirsin ,tlf nr verebilirsin ,msn yazabilirsin..mutlaka ararim.benim mesajim yeterli degil..
Sorun olursa cevaplarim cnm.vakit buldukca..
Her se ygönlümüzce olsun
sevgilerimle.

canım ne diyeceğimii bilemedim heralde gebe kalıp kaybetmek çok zordur.anneliğe bu kadar yaklaşıp geri kaybetmişsin .allah sana sabırlar versin canım arkadaşım.hepimiz az biraz aynı yollardan geçiyoruz. Ben hiç bir denemede bulunamadan hoooopp diye 24 yaşında erken menepozla tanıştım.sonrası malum bir sürü tahlil tetkikler doktorlar
hepsi asla tüp bile deneseniz olmaz dediler. Her doktor sonrası günlerce ağladığımı bilirim.neyse en sonunda bu noktaya geldik.işin garibi ben tek çocuğum kardeşlik duygusunu hiç tatmadım ..kalabalık ailelere hep özendim.evlenmeden önce 4 5 tane çocuğum olsun diye söylerdim hep şimdi eşimde tek çocuk bizimde hiç çocuğumuz yok ne olucak şimdiii.ama ben anne olucam...özeldende yazışalım canım detaylı dinlemek isterim inşallah bidahaki denemende daha dikkatli ve özenli davranıp anne olucaksıın

Deneyimli arkadaşlarım özelden mesaj nasıl gönderiyorsunuz bir türlü çıkamadım ben bu işin içinden tarif eden olursa sevinirimm

canım kullanıcı panelinden yazabilirsin yada profiline gir ordan gelen giden kutusundan da yazabilirsin.en üstte sağda.

canım ne yaptın tedavın ne durumda aynı merkeze gıtmıştık ve aynı yerde kalmıştık
elektırıklerın kesıldı akşam
ne oldu senın durummmmmmmm

Sevgili bebek lütfen listeye bak orada bilgiler 1. Sayfadaki ilk maile:)))

Merhaba Tress06 ;
Yurtdisinda yasiyorum yillarca arastidiktan sonra is icin Kibrisa gidecektik, yumurta donasyonu oldugunu okuyordum.Bir gün aradim ve Dogus Kliniginden bir bey telefona cikti.Cok ilgili ve sabirla cevapladigi icin begendim.Ilk önce doktor sandim kendisini ...megerki degilmis ama cok ilgili ve bilgiliydi.Memnun kaldim yorum yapmyiorum.Ben gecis yapmadim canim.Aralarinda hasta problemi var galiba.Ben Firdevsin degilmisim Sevket beyde ilk mikromu ypatim diye Cook kibar bir dille beni Firdevs hanim yapamayacak Sevket bey devam edecek denildi.Ne diyebilirimki ..elimiz mahkum..))Düsük sebebim doktorumun dedigine göre dinlenmemisim,strese bagli düsük olabilir dedi.Allahim takdiri diyorum,her seyde hayir vardir)))Her mikromda hamile kaliyorum AMA SONRAKI KANAMA ILE ILERI HAFTALARDA DÜSÜK OLUYOR..COOK ARASTIRDIM SEBEBINI BULAMADIM..AH BILEBILSEMMM NEDEN)))Prpgesteron ignesi aldim yaptiracak kimse bulamadim,kendi doktorumda yapmadi.Burada isler cook farkli..sormayin..)))
Klinigin hastalarina yaklasimini begeniyorum,hastane cok lux olmasada islem her yerde ayni ,benim takintim yok..olacagi varsa her yerde olacak. Kenidimi hazir hissedersem deniyecegim.Ama ne zamana olur bilmiyorum,yoruldum ...cook ..
Tress06 özelden mesaj atabilirsin ,tlf nr verebilirsin ,msn yazabilirsin..mutlaka ararim.Benim mesajim yeterli degil..
Sorun olursa cevaplarim cnm.Vakit buldukca..
her se ygönlümüzce olsun
sevgilerimle.

Jade selam, yurtdisinda nerde yasiyorsun, merak dan iste :) ben almanyadan. bende simdi aralik sonu gidecegim kibrisa hayirlisiyla.....

senin düsüklere gelince, üzüldüm, allah daha sana yasatmasin insallah.

transferden sonra her zaman ass 100 ve fragmin ignesini kullaniyormuydun? bu fragmin ignesi rahimin kan dolasimi ve yerlesmesi icin cok önemli, bilhassa düsük yapan bayanlara veriyorlar. bende bir defa düsük yaptim, birsonraki icsi de fragmin vermislerdi, hamilelik boyunca her gün igne kullaniyorsun. ama o zaman maalesef bende embyro tutmamisti.

Sağol ansucum. Bugün ben de öyle düşünüyorum ama dün epey sinirlerim bozulmuştu. Ayrıca hiç ayrılmaya niyetim yok. Hakkımı almadan bırakmam :) bebişimin rızkını öyle kolay bırakamam :)

merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun bu iş konusunda bir kaç birşey söylemek istedim bende ..işveren raporlu yada hamilelik durumlarında karşılıklı anlaşılmadan çalışanını asla işten cıkaramaz bu yasal suççç..iş mahkemesine gitsen % 99 işveren suçlu bulunur kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum fakat rapor dönemin bittiğinde iş yerine geri dön ve seni bu şekilde işten cıkaramayacağını söyle ya tazminazı ve cıkış haklarını verip karşılıklı anlaşıp işi biıraktırabilir sana yada doğumdan sonra geri işe alma sözü verebilir ki genelde bunu sunuyorlar haklarını vermeden işe geri alacağız garantisi ile ama bence bu yanlış bir tercih olur yani açıkcası işten cıkarıyorum deyip seni gönderemez şu anda eğerki sen gitmek istersen haklarını öder yollarınızı ayırırsınız...tabiki biraz gergin bir durum olacak sakın ola kendini üzüp sinirlendirme unutma senin suanda sorumlu olğun başka bir can yada canlar var...

durugen genellikle ünüversite öğrencilerinden başvuru oluyormuş canımmm

burada bir anormallik olduğunu düşünüyorum çünkü öyle düünmemi sağlıyorlar yapılan tüm görüşmelerde acıklamalarda ben bunu hit tede berk tede duydum sahsen daha önce doğum yapmış dünyaya sağlıklı evlat getirmiş kişilerden yumurta toplandığını söylüyorlar birçok yerdede daha sonra üniversite öğrencilerinden alındığı ile ilgili yazılar ve haberler var ya kimden alındığı cokta önemli değil ama bu şekilde olması bir karanlık ve güvensizlik hissettiriyor....
birde çok kurcalamamak gerekiyor galiba izledinizmi bilmiyorum ama herşeyide gözüne gözüne geliyor insanın yaklaşık 1-1,5 ay önce bir çift yumurta donasyonu için kıbrısa gitmiş antalyadan ve cocuk suanda 5 yaşında falandı ama zeka ve azda fiziksel özürü vardı aile bu nassıl olur falan filan diye bağırıyordu şu kadar para verdik bir şey olmayacak dediler gibi şeyler söylüyorlardı ana haber bültenlerinin hepsinde cıktı belki izleyip denk geleniniz vardır yani sorgulamayayım dedikce gözüme gözüme giriyor normaldede o saatte yemek yaptığım için cokta fazla izlemem ama gördüm canım sıkılmadıda değil bununla ilgili birşeyler yapıyorlarmı birde orada anlamadığım bir şey daha vardı 2-li 3 lü tarama testleri yapılıyor hamilelkta nasıl çıkmaz anlayamadım

allahım hayırlısını versin sağlıklı sıhatli aklı başında eli ayağı düzgün akıllı fikirli hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.

merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun bu iş konusunda bir kaç birşey söylemek istedim bende ..işveren raporlu yada hamilelik durumlarında karşılıklı anlaşılmadan çalışanını asla işten cıkaramaz bu yasal suççç..iş mahkemesine gitsen % 99 işveren suçlu bulunur kaç yıldır çalışıyorsun bilmiyorum fakat rapor dönemin bittiğinde iş yerine geri dön ve seni bu şekilde işten cıkaramayacağını söyle ya tazminazı ve cıkış haklarını verip karşılıklı anlaşıp işi biıraktırabilir sana yada doğumdan sonra geri işe alma sözü verebilir ki genelde bunu sunuyorlar haklarını vermeden işe geri alacağız garantisi ile ama bence bu yanlış bir tercih olur yani açıkcası işten cıkarıyorum deyip seni gönderemez şu anda eğerki sen gitmek istersen haklarını öder yollarınızı ayırırsınız...tabiki biraz gergin bir durum olacak sakın ola kendini üzüp sinirlendirme unutma senin suanda sorumlu olğun başka bir can yada canlar var...
Merhab nill. Bilgi için çok teşekkürler. Ben de raporum bitince gitmeyi düşünüyorum ama raporu uzun tutmam gerekiyor sanırım. Çünkü 1 yılımın dolmasına 20 gün daha var. Eğer iyi bir tazminat vermezse dAva açacağım. Bu arada şirkette hamile kalmayı planlayan birsürü bayan var ve adamın bana yaptığını görünce ne olur ne olmaz diye iş aramaya başladılar :) patronumla anlaşamazsam avukAt uğraşır.
Şuan tek düşündüğüm bebeğimin iyi olup olmaması. Bugün tekrar kontrole gideceğim. Aslında haftaya çağırdı ama ben duramıyorum gidip bi bakayım benim yaramaz ne durumdA :)

Bebek_ kullanıcısından alıntı

Sevgili Bebek,ben 45 yaşındayım,2 kez 40 yaş hamileliği yaşadım ve 2.ayda düşükle sonuçlandı,geçen sene 2 kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedim 2 side tutmadı tabiiki yumurta kalitesi çok iyi olmadığı için sonuç böyle olmuştur,donasyonu bir kez denedim ve tutmaması için bir sebep yok diye düşündüm,2 ay sonra kalbi durdu ve kürtaj oldum ama nedeni pıhtılaşma faktörü,bunu söylediğim halde 6,haftada sadece fraxiparine başladık ki sanırım geç kaldık,bence donasyonda başarı şansı yüksek yeterki iyi analiz edilelim ve pozitif düşünelim,ben sanırım gurptaki en yaşlı bayanım ve hala durmak yok yola devam diyorum asla neden tutsun ki diye düşünmeyin..

sende dünya tüp bebek de denedin galiba sorunun neydi acaba
bende ilk kez denicem ve orda denicem sen şimdi böyle yazınca hevesimi kırdın biraz
neden 3 kez denedim de keşke 1 tanesini de firdevs de deneseydim dedin merak ettim.
biraz bilgi verirmisin?
inşallah seni rahatsız etmemişimdir bu sorularımla

sorunumuz azospermdi yani eşimde sperm orastlanmadı.bizde sperm donasyonu denedik iki kere.tabi bunlar dr. önerileriydi.bende yumurta az cıkınca emriyo donasyonuna karar verdik.büyük hecanla umutla.80 lere varan şans verdiler bize ama yine olmadı.eşim asla bir daha diyor.bense keşke birde farklı merkezde deneseydim diyorum.icten ice mesela firdesle bir kere konuştum tel den hoşuma giti. benim bir daha deneme gibi şansım yok, sizin yolunuz acık olsun. sana bi nebze faydam dokunursa mutlu olurum.zaten buraya üye olma sebebi bu.sana iyi şanslar.

Somtik benim de eşim azospermi. 2 kez mikrotese oldu. 2 kez de donasyon denedik. Çok şükür ki ikincide tuttu. Tutmasaydı bir daha dener miydik bilmiyorum. Çünkü çok büyük bir hayal kırıklığı. Benim eşim de artık yıpranmamak için istemeyebilirdi sanırım. Ama sen istiyorsun. Acaba eşinin belli bir zaman geçtikten sonra, yaraları küllenmeye başlayınca kabul etme ihtimali var mıdır? Yavaş yavaş işlesen, üstüne gitmeden, zamana bırakarak ama kararlı olsan işe yaramaz mı?
Benim eşim benim yüzümden sen neler çekiyorsun ve ben birşey yapamıyorum diye çok üzülüyordu ama pozitifi görünce ikimizin de yarası kapandı sanki. Belki 3. Denemede olur. Denemeden Bilinmez ki? Daha önce bunları sana yazdılar biliyorum ama ben de yazmak istedim. Azospermi eşi olarak.

Arkadaşım bende 42 yaşındayım yumurta donasyonu düşünüyorum.yaş konusunda benimde kaygılarım vardı ama şimdi yok forumda benim bildiğim 40yaş üzeri bebeği olanlar 45 yaşında papatya40 kızı var,47 yaşında Rosalyn65 oğlu var ikisininde ilk denemede olmuş shanti 48 yaşında onunda 2.denemede kızı var şuanda hamile olarak jessamin 41 yaşında 1.demede en sonda özlembarış 43 yaşında belki benim bilmediklerimde vardır ben bide telde berk beyle görüştüm donasyonda 50 yaşına kadar yaşın önemi yok demişti.sana bu denemede başarılar dilerim inşallah hamile kalırsın bize umut olursun Rabbim hepize yardım etsin yolunu açık etsin!...

Back
X