merhaba tress06 ;
yurtdisinda yasiyorum yillarca arastidiktan sonra is icin kibrisa gidecektik, yumurta donasyonu oldugunu okuyordum.bir gün aradim ve dogus kliniginden bir bey telefona cikti.cok ilgili ve sabirla cevapladigi icin begendim.ılk önce doktor sandim kendisini ...megerki degilmis ama cok ilgili ve bilgiliydi.memnun kaldim yorum yapmyiorum.ben gecis yapmadim canim.aralarinda hasta problemi var galiba.ben firdevsin degilmisim sevket beyde ilk mikromu ypatim diye cook kibar bir dille beni firdevs hanim yapamayacak sevket bey devam edecek denildi.ne diyebilirimki ..elimiz mahkum..))düsük sebebim doktorumun dedigine göre dinlenmemisim,strese bagli düsük olabilir dedi.allahim takdiri diyorum,her seyde hayir vardir)))her mikromda hamile kaliyorum ama sonrakı kanama ıle ılerı haftalarda düsük oluyor..cook arastırdım sebebını bulamadım..ah bılebılsemmm neden)))prpgesteron ignesi aldim yaptiracak kimse bulamadim,kendi doktorumda yapmadi.burada isler cook farkli..sormayin..)))
klinigin hastalarina yaklasimini begeniyorum,hastane cok lux olmasada islem her yerde ayni ,benim takintim yok..olacagi varsa her yerde olacak. Kenidimi hazir hissedersem deniyecegim.ama ne zamana olur bilmiyorum,yoruldum ...cook ..
Tress06 özelden mesaj atabilirsin ,tlf nr verebilirsin ,msn yazabilirsin..mutlaka ararim.benim mesajim yeterli degil..
Sorun olursa cevaplarim cnm.vakit buldukca..
Her se ygönlümüzce olsun
sevgilerimle.