Masallah darisi insallah bende keseyi gorueum cok korkuyorum benim ara ara lekelenmelerim oluyo koyu kahve 2 kere oldu 1 kerede kirmizi cok az pede bulasmiyor sadece peceteye geliyor ben 5. Haftadayim doktor igne ve jele devam et istirahat et diyor pazartezi cagirdi cok korkutorum insallah birsey olmaz en. Son dun aksam oldu

Özlemcim, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak ve her şey çok güzel olacak.Moralini hiç bozma.Hep gül ki bebeğe da bu yansısın.
 
zilancım bu öyle muthiş duyguymuş ki bende yaşayınca anladı.. Tüm kalbimle dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım sadece çift çizgiyi değil, gebeliğin tamamamı, doğumu ve evlatlarını kucaklarında ve ömür boyu onların sevgisiyle yaşasınlar diye..

Allahım nasip kısmet etsin bende evlat sevgisini yaşayabileyim

şu dilediklerin allah duyar inşallah.
 
merhaba arkadaşlar
Bilginisa tebrik ediyorum canım benimde ilk keseyi önce 2.keseyi sonra görmüştük,ikiside sımsıkı tutunacaktır merak etme , değerlerin oldukça güzel.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Anisha tebrik ediyorum canım,sitede bayram havası var gerçekten bol bol bebiş haberleri alıyoruz, bu dönemlerde beklemek gerçekten zor, günler geçmek bilmiyor.
Özlemcim senin içinde hayırlısı olsun, hiç tedirgin olma zaman zaman karşılaşabilirsin, hemen moralini bozma sakın, bu kadar zorlu aşamalardan sonra bunları da atlatıcaz merak etme.
Moonrose hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım, Allah yardımcın olsun ve hepimize bugünleri görmeyi nasip etsin, doğuma girerken bizler için de bol bol dua et :)

Benim salı günü kontrolüm vardı, 13. haftaya girdik, ikili tarama testlerimiz ve ölçümlerimiz yapıldı çok şükür hiçbir sorun yok, amniyosentez yaptırmıycam ona karar verdim, doktorum kontrollerde herhangi bir risk görmediğini söyledi. Bu arada salı akşamı hafif bir kanamam başladı hemen doktoru aradım, progestan hormonunu kestiğimiz için olabilir dedi ve hemen proluton depot ampul iğne yaptırmamı söyledi, gece onu yaptırdım, bugün daha iyiyim ama oldukça korktum , panik yaptım. birde coraspini kestim ama fraxiparine kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum.herşey yolunda çok şükür.
 
merhaba arkadaşlar
Bilginisa tebrik ediyorum canım benimde ilk keseyi önce 2.keseyi sonra görmüştük,ikiside sımsıkı tutunacaktır merak etme , değerlerin oldukça güzel.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Anisha tebrik ediyorum canım,sitede bayram havası var gerçekten bol bol bebiş haberleri alıyoruz, bu dönemlerde beklemek gerçekten zor, günler geçmek bilmiyor.
Özlemcim senin içinde hayırlısı olsun, hiç tedirgin olma zaman zaman karşılaşabilirsin, hemen samin bozma sakın, bu kadar zorlu aşamalardan sonra bunları da atlatıcaz merak etme.
Moonrose hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım, Allah yardımcın olsun ve hepimize bugünleri görmeyi nasip etsin, doğuma girerken bizler için de bol bol dua et :)

Benim salı günü kontrolüm vardı, 13. haftaya girdik, ikili tarama testlerimiz ve ölçümlerimiz yapıldı çok şükür hiçbir sorun yok, amniyosentez yaptırmıycam ona karar verdim, doktorum kontrollerde herhangi bir risk görmediğini söyledi. Bu arada salı akşamı hafif bir kanamam başladı hemen doktoru aradım, progestan hormonunu kestiğimiz için olabilir dedi ve hemen proluton depot ampul iğne yaptırmamı söyledi, gece onu yaptırdım, bugün daha iyiyim ama oldukça korktum , panik yaptım. birde coraspini kestim ama fraxiparine kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum.herşey yolunda çok şükür.

Jessamin canim iyi olmana cok sevindim.kendine dikkat et bu donem bol bol dinlen canim sizlerden gelen iyi haberler Beni cok mutlu ediyor.
 
Canim Su anda dogum yapmis olmalisin bebisini ilk kez gormek koklamak nasil guzel bir duygudur.BEBİSINsana ailene mutluluk huzur vee sans getirsin.o mis kokusunu bizim icinde kokla.. GULE GULE BUYUTTT
 
Son düzenleme:
Hiç bulantı filan yok sadece bas dönmesi ve birazda göğüslerimde ağrı var o kadar. Evet baya geç çağırdı ama benim tahminim karından ultrasonla bakacak net görünsün diye çünkü genelde ilk kontrolü alttan yapıyorlar onu yapmak istemedi herhalde kendimce böyle bir sebep buldum .

merhaba Tüm degerli arkadaslarima .
Cok siki takipci degilim malesef.ne zaman mikroya baslyiorum o zaman giriyorum.hamile kalanlari -yaptiracaklari ve bekleme dönemindekileri tebrik eder,bol sanslar dilerim.
En cok yaziya senin kine ratladim cnm. ispanyada denemissin tebrikler,sonucun olumlu sevindim adina.2-3 yil önce kontak kurdum skypeden yazistik ama cook pahali geldi bana ))) sonucta her yer ayni tedavide diyorum.)))seni tanimak isterdim malesef 100 mesaj yazacak kadar vaktim olmadigi icin kontga gecemyiorum arkadaslarimla..keske msn adresiniz olsa...
Ben yurtdisindayim, Sikrette yönetciyim.Son 10 yilim mikroyla gecti,son 3 yilimda yumurta donasyonu ile..Dogusta denedim 3 defa .Hamile kaldim ikizlere düstüler..Stres cook bende .calisiyorum cook stresli isim var.Arkadas tavsiye si ile Atinaya gittim tedavisini begendim -Klinigi begendim cook temiz büyük ..ama diger tüm seylerini begenmedim .detay buarada yazmam is prensibim olarak.Bana kötü olan baskasina iyi olabilir.Gittigim klinikleri begendigimde oluyor begenmedigimde..herkeste farklidir.
Firdevs hanimada gittim hamile kaldim 3 kese görüündü ama malesef tutunamadilar.Simdi doktorum Sevket bey .aralarinda bir hasta= doktor - müsteri yollama sorunu oldugu icin yine Sevket bey tedavimi yapacak. 4 adette donmusum var ne zaman denerim bilmiyorum.))

Sormak istediginiz ve ögrenmek istediginiz olursa vaktim oldugu sürece cevaplarim.
sevgiler.
 
bebeğim daha önce bahsetmiştim sen okuyamadın sanırım.
kısaca bahsedeyim. benim araştırmalarımda ilk doğuş denk gelmişti, yıllarca araştırdım nedense doğuş üzerine yoğunlaştım.
Artık transferi iyice düşünmeye başladığımızda Verda hanımı buldum netden. aradım konuştuk aradan bir iki ay geçti (ön tedavilerim tahlil vs yapıldı 2 dönem adet görmem istendi burdaki doktorum tarafından)
sonra Transfer öncesi döneme geldiğimizde kendi fiziksel özelliklerimi verdim Verda hanıma . Faceden birbirimizi ekledik ordaki bir çok fotoğrafıma baktı . ben sağlıklı ve bana benzer donor olsun istedim hemen bulundu zaten. donorün fiziksel özelliklerini ve türkiyeden nereli olduğunu biliyorum. zaten o söyledikleri ilden olmasına çok sevindim.donör hakkında çokda fazla birşey öğrenme gereği duymadım.
4 embriyo transfer edildi.. böyle işte.. şimdi kalimero/larım bana tutunsun diye dua ediyorum..

Tebrikler canim,okudum yukardaki yazini.Bekliyorsun INSALLAH HAMILESINDIR.. UNUTTUGUM hatali veya gözümden kacmis bir bölüm olursa kusura bakmayin.

Emeklerimiz bosa gitmesin insallah .
sevgiler
 
Canım,
Boşver öyle patronu, sen zaten belli özellikte bir çalışansın her türlü işe daha sonra da girersin.Allah ona gerekli cezayı verecektir.Çalışanını böyle yarı yolda bırakırsa onu da bir gün birileri yarı yolda bırakır.Canını sıkmaya değmez de boşver

Sağol ansucum. Bugün ben de öyle düşünüyorum ama dün epey sinirlerim bozulmuştu. Ayrıca hiç ayrılmaya niyetim yok. Hakkımı almadan bırakmam :) bebişimin rızkını öyle kolay bırakamam :)
 
Biraz önce patronumla konuştum. 10 günlük raporum olduğunu ama evden çalışabileceğimi söyledim. Bana ben 10 gün sonrası için de riske girmek istemem en iyi ihtimalle 1 yıl sonra geleceğini düşünerek yerine birini alıcam dedi! Bu nasıl bi zihniyet ya! Şoktayım. Allah a havale ediyorum kendisini. umarım o da en Çok ihtiyacı olduğu anda emeğiyle kazanacağı parayı haksız yere alamaz ve aklına ben gelirim. Bi de bu adam 1 yıldır bana en iyi çalışanım sensin diyor. Bu kadar mı ya?

tebrikelr canim;

Allahim tammaina erdirsin.Adina co ksevindim.darisi diger anne yüregi atan annelerde..
sevgiler .
 
tebrikelr canim;

Allahim tammaina erdirsin.Adina co ksevindim.darisi diger anne yüregi atan annelerde..
sevgiler .

Teşekkürler jade :) inşallah tamamına erer. İnternettdn okuduğum senaryolar oldukça kötü ama ben moralimi bozmuyorum. Bu bebek çok özel bir bebek. Başaracak inşallah. Yakında hepimizin kucağı bebiş dolacak ve bu topik donasyon annelerinin paylaşım alanına dönüşecek :) inşallah.
 
dilerim kolay bi sezeryan olmuştur bebeğin size uğur getirsin darısıda biz bekleyenlere inşallah mutlu mesut bir hayat olması dileğiyle...

rüzgarselin sanada bebeğinede çok geçmiş olsun bol bol dinlen sadece tuvalete kalk herzaman ayaklarını yüksek yap yanlız hepte yatma odanın içinde bir iki tur at kan dolşımın olsun iyi beslenmeye bak sevgiyle kal kendine ve bebğine dikkat et biliyorsun onlar bizim en kıymetlimiz....
 
Jadecım fırdevs hanımdan sonra neden sevket beye gecıs yaptın .dusuk sebebın neydı canım bıraz anlatıp bıze yardımcı olurmusun lutfen..... ınsallah bır daha kı denemende sag salım kucagına alırsınn sevgıyle kall
 
Sağol ansucum. Bugün ben de öyle düşünüyorum ama dün epey sinirlerim bozulmuştu. Ayrıca hiç ayrılmaya niyetim yok. Hakkımı almadan bırakmam :) bebişimin rızkını öyle kolay bırakamam :)

zor yollardan geçtın ve bebek sana sıkı sarıldı bu yeter olumsuzlukları duşunme ...streslı olmak ne sana nede bebegıne yararı varrr saglıcakla kucagına alda iş çook bulunur booşşverrrrrrrrrrrrrrr
patron adam degılmış ALLAH odan çıkarır
 
Arkadaslar, cok heyecanliyim......

donörüm bilgilerini aldim....insan bir tuhaf oluyor okuyunca....taa büyük dede, büyük baba-anneanne yaslarini, yasiyorlarmi, sac göz renkleri falan yazilmis..ilginc..sonra benim dönör hakkinda bir kac bilgiler var........ama iste nitekim hersey cok karanlik...ama baska caremiz yok dimi arkadaslar..............yani universite ögrencisi oldugunu biliyorum, boy, kilo, yas, göz ve sac rengi......kan grubu..bu kadar...insan gözünde canlandirmak istiyor ama olmuyo tabii..bilmem sizdede oldumu öyle duygular.....
yüce tanrima siginiyorum artik............icimi ferah tuttsun diye, hayirli kaderimiz olsun diye...............

ach be kizlar........az kaldi bizede sanirim sene sonu gidecegiz kibrisa........kimselere demeden kis ortasi...hayirlisi artik......................
 
Bu sitede benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek günümü daha anlamlı kılmaya başladı. Sadece anne olmaya hazırlamakla kalmayan aynı zamanda üzüntülerimizi sevinçlerimizi beklentilerimizi sorularımızı paylaştığımız bir dayanışma yeri buldum burada. İsmin cismin önemi yok ama yaşamımıza aynı küçük mucizeleri sokma arzusunu bize getiren özel bir ruhsal boyut olduğuna inanmaya başladım. Aynı güneşi ayı gören insanlarız ama herkesle de aynı yöne bakmıyoruz. Burada birbirimizin acısını ya da sevincini yüreğimizde hisseden küçük bir topluluğuz ve ben bu toplulukla beraber aynı havayı teneffüs etmekten çok ama çok memnunum. :))
 
Arkadaslar, cok heyecanliyim......

donörüm bilgilerini aldim....insan bir tuhaf oluyor okuyunca....taa büyük dede, büyük baba-anneanne yaslarini, yasiyorlarmi, sac göz renkleri falan yazilmis..ilginc..sonra benim dönör hakkinda bir kac bilgiler var........ama iste nitekim hersey cok karanlik...ama baska caremiz yok dimi arkadaslar..............yani universite ögrencisi oldugunu biliyorum, boy, kilo, yas, göz ve sac rengi......kan grubu..bu kadar...insan gözünde canlandirmak istiyor ama olmuyo tabii..bilmem sizdede oldumu öyle duygular.....
yüce tanrima siginiyorum artik............icimi ferah tuttsun diye, hayirli kaderimiz olsun diye...............

ach be kizlar........az kaldi bizede sanirim sene sonu gidecegiz kibrisa........kimselere demeden kis ortasi...hayirlisi artik......................

bebeğim hadi hayırlısı bakalım az kaldı.. inşallah herşey rast gidecek iyi bir transfer olacak
bir şey demek istiyorum: bence donorü gözünde çok canlandırma ve gereksiz ayrıntılarada pek girme. donör hakkında daha fazla bir şeyde öğrenme bu bilgiler yeterli. sonra bebiş doğunca birşeylere takılmaya başlıycak acaba eşinemi donorömü şurası benz,yor gibisinden düşüneceksin.. yanlış anlama arkadaşım . bun benim düşüncem.. donör hakkında ne kadar az şey bilirsek daha rahat olacağız gibime geliyor..
hattta ben donör olduğunu şimdiden unutmuşum arada düşünüyorum " aa benim ailede herkes çok uzun bebekler şimdiden uzun boylu olursa karnıma sığmazlar gibi :))))

buarada folikasit kullanamay başladın değil mi.

herşey gönlünce olsun..
 
bebeğim hadi hayırlısı bakalım az kaldı.. inşallah herşey rast gidecek iyi bir transfer olacak
bir şey demek istiyorum: bence donorü gözünde çok canlandırma ve gereksiz ayrıntılarada pek girme. donör hakkında daha fazla bir şeyde öğrenme bu bilgiler yeterli. sonra bebiş doğunca birşeylere takılmaya başlıycak acaba eşinemi donorömü şurası benz,yor gibisinden düşüneceksin.. yanlış anlama arkadaşım . bun benim düşüncem.. donör hakkında ne kadar az şey bilirsek daha rahat olacağız gibime geliyor..
hattta ben donör olduğunu şimdiden unutmuşum arada düşünüyorum " aa benim ailede herkes çok uzun bebekler şimdiden uzun boylu olursa karnıma sığmazlar gibi :))))

buarada folikasit kullanamay başladın değil mi.

herşey gönlünce olsun..

Bilginisa canim..cok sagol..dün aksamki yazdigin bilgiler icinde...haklisin,yok ne yanlis anlamasi, ben bu sitede her bilgi icin minettarim canim..cok haklisin düsünmemem gerek,ne fayda...biri burda yazmisti - ben sadece bir hücre alicam hamile kalmak icin diye...öyle düsünmek lazim evet.........dogru ögrenmem artik........atik dr. firdevs hanim bu dönörü layik gördü, buldu güvenecem..............insallah yarabbim bir kez de beni sevindirir sonuna kadar.........insallah :))
 
bilginisa, evet canim sagol - folik asit kullaniyorum uzun zamandir. birde sizler balik yagi vitamin falan aliyormusunuz?
 
Arkadaslar, cok heyecanliyim......

donörüm bilgilerini aldim....insan bir tuhaf oluyor okuyunca....taa büyük dede, büyük baba-anneanne yaslarini, yasiyorlarmi, sac göz renkleri falan yazilmis..ilginc..sonra benim dönör hakkinda bir kac bilgiler var........ama iste nitekim hersey cok karanlik...ama baska caremiz yok dimi arkadaslar..............yani universite ögrencisi oldugunu biliyorum, boy, kilo, yas, göz ve sac rengi......kan grubu..bu kadar...insan gözünde canlandirmak istiyor ama olmuyo tabii..bilmem sizdede oldumu öyle duygular.....
yüce tanrima siginiyorum artik............icimi ferah tuttsun diye, hayirli kaderimiz olsun diye...............

ach be kizlar........az kaldi bizede sanirim sene sonu gidecegiz kibrisa........kimselere demeden kis ortasi...hayirlisi artik......................

Bebek boşver donörü senin bebeğin o :) hücreyi verenin ananesinden gözünün renginden sana ne :) sen büyüteceksin onu içinde, sen doğuracaksın, emzireceksin. Sana anne diyecek, eşine baba. Daha ne olsun. biz donör hakkında hiçbirşey bilmiyoruz :) sormadık, bilmek istemedik. benim tek isteğim donörün esmer olmamasıydı çünkü eşimin de benim de ailemde herkes sarışın. Firdevs hanım açık kumral olduğunu söyledi. Gerçi bebek esmer olsa ne farkeder ki? Bizim bebeğimiz o :)
 
Back
X