merhaba arkadaşlar
Bilginisa tebrik ediyorum canım benimde ilk keseyi önce 2.keseyi sonra görmüştük,ikiside sımsıkı tutunacaktır merak etme , değerlerin oldukça güzel.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Anisha tebrik ediyorum canım,sitede bayram havası var gerçekten bol bol bebiş haberleri alıyoruz, bu dönemlerde beklemek gerçekten zor, günler geçmek bilmiyor.
Özlemcim senin içinde hayırlısı olsun, hiç tedirgin olma zaman zaman karşılaşabilirsin, hemen samin bozma sakın, bu kadar zorlu aşamalardan sonra bunları da atlatıcaz merak etme.
Moonrose hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım, Allah yardımcın olsun ve hepimize bugünleri görmeyi nasip etsin, doğuma girerken bizler için de bol bol dua et :)
Benim salı günü kontrolüm vardı, 13. haftaya girdik, ikili tarama testlerimiz ve ölçümlerimiz yapıldı çok şükür hiçbir sorun yok, amniyosentez yaptırmıycam ona karar verdim, doktorum kontrollerde herhangi bir risk görmediğini söyledi. Bu arada salı akşamı hafif bir kanamam başladı hemen doktoru aradım, progestan hormonunu kestiğimiz için olabilir dedi ve hemen proluton depot ampul iğne yaptırmamı söyledi, gece onu yaptırdım, bugün daha iyiyim ama oldukça korktum , panik yaptım. birde coraspini kestim ama fraxiparine kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum.herşey yolunda çok şükür.