Ben böyle olup 12. Gün yükselen cok gördüm. Dilerım bebegın sana sımsıkı tutunurBana 10.gunu yap demişlerdi.amin inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle olup 12. Gün yükselen cok gördüm. Dilerım bebegın sana sımsıkı tutunurBana 10.gunu yap demişlerdi.amin inşaallah
Biz internetten ödeme yaptık direk havale yaptık ücret ödemedikBelirtilen bankanin subesine gidip onlarin hesabina yatirinca mi yoksa havale yaptiginizda mi masraf cikmiyor?
Allah razı olsun.tesekkur ederim.Ben böyle olup 12. Gün yükselen cok gördüm. Dilerım bebegın sana sımsıkı tutunurRabbim yüzünü güldürsün inşallah cnm .Hayırlı haberını beklıyoruz Allahın izniyle
![]()
Insallah tutunur bebeğin sana sakın moralini bozma canim rabbim korusun bebeğiniBugünde 48.41 çıktı
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48 kimyasal mi oldu sizce moralim çok bozuk
İnşaallah canım.buraya olumlu haberimi yazarım.Insallah tutunur bebeğin sana sakın moralini bozma canim rabbim korusun bebeğini![]()
Dualarımız seninleİnşaallah canım.buraya olumlu haberimi yazarım.
Hakkında hayırlısı olsun insallahArkadaşlar dün yazmıştım karar veremediğimi bugün tedaviye başlamam gerekiyordu ama kendimi hiç hazır hissetmedim ve bir ay erteledim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun insallahgeç olsun güç olmasın.
Çok üzüldüm buna simdiKizlar doktor iyi konuşmadı. Pazartesi tekrar bakalım ama ,%70 olumsuz dedi.insallh dış gebelik olmaz dedi.dis gebelik nerden çıktı bide şimdi onu dert edecem dış gebelikde değerler nasıl oluyor ki bana böyle dedi.
İnş olumlu olur da yazarsınız güzel haberler bizlere de umut olurİnşaallah canım.buraya olumlu haberimi yazarım.
Arkadaşım korkma benim bildiğim dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor sonra düşüyor yani 10.000 falan oluyor değerler korkma inşallah bebeğin seninledir sapasağlam dır.Kizlar doktor iyi konuşmadı. Pazartesi tekrar bakalım ama ,%70 olumsuz dedi.insallh dış gebelik olmaz dedi.dis gebelik nerden çıktı bide şimdi onu dert edecem dış gebelikde değerler nasıl oluyor ki bana böyle dedi.
Bende öyle okudum ama doktorda öyle diyince korktum.sonucta değerlerimi biliyor.Arkadaşım korkma benim bildiğim dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor sonra düşüyor yani 10.000 falan oluyor değerler korkma inşallah bebeğin seninledir sapasağlam dır.
İnşallah son ödemen olsun ve tatlı sonuçla bitsinBu sefer böyle oldu canim garanti olsun istedi eşim ilk tedavide yumurta toplanırken ödemiştik banka ile sorunlar oldu ilk tedavide ekstra masraflar çıkmıştı bu sefer yine aynı olur diye korktu sağlam olsun önden yollayalimda dedi ekstra masrafları en azından peşin öderiz dedi kabul ettiler.
Moralini bozma,belkide yeni yeni tutunuyorBugünde 48.41 çıktı
7.gun 16
9.gun 28
11.gun 48 kimyasal mi oldu sizce moralim çok bozuk
Hangi merkez donasyon degilmiArkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Merhaba, ilk toplandığında 15 yumurta, döllenen 12 yumurta kalmıştı sonrasında 5.ci güne 4 embriyom kalmıştı. Endişelenmeyin mutlaka 5.ci güne birden fazla embriyo kalır.Arkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı