Benim de beklentim fazlaydı ilk gün 12 yumurta döllendi deyince ama öyle olmuyormuş.umarım 2 den fazla kalır.
Moralinizi boZmayin, bir tane saglikli embriyo olsun ve size gebelik versin umarim.
Siz gynolife turkiyedeki doktor referansi ile mi gitmistiniz?

Iptal olmuyor şekil a bir ben
Benim iptal oldu hatta ben demeden onlar iptal ettiler, sana yapılan büyük haksızlık olmuş, burdan görüştüğüm 1-2 arkadaşın da başına geldi onlara da yeni donörle tedaviye başladılar hiç bir ücret ödemeden, düşüncelerimi buraya yazmamın sebebi de bu, çok emek çok para veriyoruz, Kıbrıs’ta 10 dan fazla merkez var, Bakü var, Çek var Ukrayna var, bizler olmazsak bu kurumlar ayakta kalamaz, bunları yazmamın sebebi bu platforma yazan sayısı belli 3-5 ama okuyan yüzlerce bence ve merkez analizi yaparken buraya sonuçlarını yazan her arkadaşın merkez ismi, Blast embriyo sayısı, hamilelik ve doğumla sonuçlananların analizi yapmalarını nacizane tavsiye ederim. Hepinize sevgiler 🌷

Moralinizi boZmayin, bir tane saglikli embriyo olsun ve size gebelik versin umarim.
Siz gynolife turkiyedeki doktor referansi ile mi gitmistiniz?
Doktor refaransı ile değil biz tercih ettik inceeleyip ama beni takip eden doktorum biliyor donasyon yaptıracağımızı beni kendi doktorum hazırlayacak

Benim iptal oldu hatta ben demeden onlar iptal ettiler, sana yapılan büyük haksızlık olmuş, burdan görüştüğüm 1-2 arkadaşın da başına geldi onlara da yeni donörle tedaviye başladılar hiç bir ücret ödemeden, düşüncelerimi buraya yazmamın sebebi de bu, çok emek çok para veriyoruz, Kıbrıs’ta 10 dan fazla merkez var, Bakü var, Çek var Ukrayna var, bizler olmazsak bu kurumlar ayakta kalamaz, bunları yazmamın sebebi bu platforma yazan sayısı belli 3-5 ama okuyan yüzlerce bence ve merkez analizi yaparken buraya sonuçlarını yazan her arkadaşın merkez ismi, Blast embriyo sayısı, hamilelik ve doğumla sonuçlananların analizi yapmalarını nacizane tavsiye ederim. Hepinize sevgiler 🌷
Sizin niye iptal oldu donörle ilgili sorun mu vardı. Sizin yaptırdığınız merkez neresi

Arkadaşlar merhaba biraz önce embiriyolog aradı 12 döllenen embiriyo vardı 3 güne 6 tane kalmış birkaçıda yavaş ilerliyor dedi normal mi bu 5 güne en azından 4 tane kalsın bizim ilk donasyonumuz tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim sizlerin kaç tane kalmıştı dondurulan kaldı mı
Canım inşallah sana tutunup büyüyen evladın olsun bu embriyolardan en az ikisi
Benim en son denememde 6 embriyo 5 güne geldi
İnşallah kalan 2 embriyom bana tutunurlar ve burakmazlar ben🤲

5.ci güne ilerleyemeyen embrıyo neyden kaynaklanır arkadaslar?? Hani bu yumurtalar en iyileri oluyordu? Spermlemı alakalı oluyor Bende anlamıyorum. Benım yumurtalarımda sorun oldugu ıcın 3.gün oluyordu. Bu 5.ci güne ulasamayanların nedenı nedır??
Önemli ili faktör bu işte yumurta ve sperm
İkiside iyi olmalı

Arkadaşlar az embriyo sayısına nolur normal falan deyip olayı normalleştirmeyin, bu donasyon 50.000 TL ödeniyor ve 2 tane 5. Gün embriyosu kaldı hiç normal bir durum değil hele ki 3.gün Embriyosu abest ötesi, ne demek donörde sorun var sorun varda iptal edecekler, benim gördüğüm kadarıyla çok tercih edilen kliniklerde 5. Güne 2-3 embriyo kalıyor, bence yumurtaları paylaştırıyorlar, yoksa bu durum hiç normal değil bizlerin bile 37-38 yaşlarında 2-3 5. Gün embriyosu oluyordu, ödenen para çok yüksek meblağ karşılığı bu olmamalı 😔
Haklısınız,ama malesef işin içinde olmadığımız için anlamıyoruz bu durumu
Eşlerin spermi iyiyse dondurulmuş yumurta veya az yumurta işleme giriyor

Elbette inanmaktan başka bir çare yok olayına da katılmıyorum, bu tip sonuçları olan merkezleri tercih etmiycez onlarda kendilerine çeki düzen vericek, sperm de sorun varsa oraya gitmeden bizler çok uzun yıllardan geçiyoruz böyle bir sorunu olan ya bunu da tedavi yoluna gidiyor ya da çıkan sonuç şaşırtmıyor spermimizde sıkıntılı o yüzden sonuç normal diyoruz,ama spermle ilgili bugüne kadar hiç bir sıkıntısı olmayan kişilerde de aynı sonuç kaldı ki en iyi sperm seçiliyor erkeklerden bizden daha şanslı milyonlarca sperme sahipler iyi bir embriyolog en iyisi seçmeli, ben sadece gözlemimi yazdım burdan bir arkadaşla yazışmıştım özelden asla önden ödeme yapma hatta transfer günü ödemeni yap demişti çok haklıydı, bir de ismi az geçen 1-2 merkez isim vermeyim okuyan arkadaşlar zaten bunu analiz eder, o merkeze giden arkadaşların oluşan embriyo sayısına baktım 5-6 kliteli embriyo, yurt dışı merkezlerin verdikleri sayılar en az 5-6 Kıbrıs’taki merkezler bizleri bilinçsiz zannetmesin diye yazıyorum, bizlerin çaresizliğinden yararlanmasınlar, yeri geldiğinde hepimiz tavrımızı koyalım ki onlarda bizlere daha kaliteli hizmet sunsunlar.
Çok güzel düşünce ve yüzde yüz katılıyorum

Önemli ili faktör bu işte yumurta ve sperm
İkiside iyi olmalı
Iyıde canım hanı en ıyı yumurta ve spermler secılıyor dıyorlar nasıl oluyorda 5.ci güne onca embrıyodan 2/3 embrıyo gıdıyor.Nadir tabıkıde fazla olanlar vardır .Şans galiba benım arkadasın 4tane vardı 6.gün .
Artık güvenmekten başka yapcak birşeyımız yok.
Bı kac kişiden duydum hic transfer olmayan bıle olmuş iptal olanlar felan. Allah yardımcımız olsun Rabbim vicdanlı doktorlarla karşilastırsın hepimizi

Iyıde canım hanı en ıyı yumurta ve spermler secılıyor dıyorlar nasıl oluyorda 5.ci güne onca embrıyodan 2/3 embrıyo gıdıyor.Nadir tabıkıde fazla olanlar vardır .Şans galiba benım arkadasın 4tane vardı 6.gün .
Artık güvenmekten başka yapcak birşeyımız yok.
Bı kac kişiden duydum hic transfer olmayan bıle olmuş iptal olanlar felan. Allah yardımcımız olsun Rabbim vicdanlı doktorlarla karşilastırsın hepimizi
Negatif düşünme,ama ben bluemoon arkadaşın yazısına katılıyorum
Parayı baştan vermeyin
Hata özelden bazı arkadaşlar bana yazıyor bazı merkezler tedavinin başında para talep ediyor
Bence bu doğru değil
Hiç değilse yumurta toplamada paranın bir kısmı transferde öbir kısmı verilmeli

Negatif düşünme,ama ben bluemoon arkadaşın yazısına katılıyorum
Parayı baştan vermeyin
Hata özelden bazı arkadaşlar bana yazıyor bazı merkezler tedavinin başında para talep ediyor
Bence bu doğru değil
Hiç değilse yumurta toplamada paranın bir kısmı transferde öbir kısmı verilmeli
Benim arkadaşıda zorlamşlar ilk gün oraya gıttıgınde ücretı ödeyın dıye. Oda vermemiş transferden sonra vercegimi konuştum sizinle ve sizde kabul etmiştiniz telefonda demiş yalan sölemiş.Transfer günü vermiş.

Canım inşallah sana tutunup büyüyen evladın olsun bu embriyolardan en az ikisi
Benim en son denememde 6 embriyo 5 güne geldi
İnşallah kalan 2 embriyom bana tutunurlar ve burakmazlar ben🤲
İnşallah bizimde kalır o kadar 🙏sizin içinde hayırlısı olur ve kalan 2 embiriyonuz sizinle birlikte olur ve kucağınıza alırsınız inşallah🙏pazartesi belli olacak bakalım ne olacağı süreç çok uzun transferlede bitmiyor sürekli bişeyleri bekliyoruz kucağımıza alana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah bizimde kalır o kadar 🙏sizin içinde hayırlısı olur ve kalan 2 embiriyonuz sizinle birlikte olur ve kucağınıza alırsınız inşallah🙏pazartesi belli olacak bakalım ne olacağı süreç çok uzun transferlede bitmiyor sürekli bişeyleri bekliyoruz kucağımıza alana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim bu güzel dileğiniz için
İnşallah pazartesi güzel haber alırsın
Ama 1 embriyo kalırsa,tedaviyi iptal et yeni donor iste

Çok teşekkür ederim bu güzel dileğiniz için
İnşallah pazartesi güzel haber alırsın
Ama 1 embriyo kalırsa,tedaviyi iptal et yeni donor iste
Bende teşekkürederim fikrinizi dikkate alacağım 1 tane kalırsa istemem biran önce pazertesi gelsin istiyorum yine haftasonu bu karışıklıkla geçiyor malesef

Bende teşekkürederim fikrinizi dikkate alacağım 1 tane kalırsa istemem biran önce pazertesi gelsin istiyorum yine haftasonu bu karışıklıkla geçiyor malesef
Kafan karışırsa eğer zaza kardesimin dediği gibi yeni donorle yola çık soru işaretleriyle transfere girme ben yaşadım onu şimdiki aklım olsaydı bilinçli olsaydım bir dakka ya derdim ben yeni donor istiyorum derdim nasip ikinci tedavime bak ben dolmuşlarımı almadım yeni donor istedim geç oldu ama içim rahat oldu.

Back
X