Ben kendi düşüncemi söyleyim,bence merkezle şimdiden anlaşmak lazım bu durumu,gebelik olmasa ikinci tedavide yardım etsinler
Hakikaten az paralar verilmiyor
Aynen öle canim sen biliyosun ben yalvar yakar istedim. Eninde sonunda ama böyle ama söyle yardım ediyolar. Biran önce bitse de şu tedaviler hepimiz yavrularımıza kavuşsak hepimiz. allah büyüktür. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Üstün genlerimi yansıtamayacağım diyorsunuz ysni.o sizin karnınızda sizin kanınızla beslenecek.yeğenlerinizin ondan üstünlüğü yok.insan emeğini seviyor.onu büyütürkende emeğinizi seversiniz.böyle düşüncelerden uzak durun derim

O dediğiniz ek tedavileri Amerikan hastaneside yapmıyor.kabul etmiyorlar öyle alternatif ek tedavileri.faydaları çok ispatlanmış şeyler değil dediker ki bu adamların bir ayağı Amerika da

O dediğiniz ek tedavileri Amerikan hastaneside yapmıyor.kabul etmiyorlar öyle alternatif ek tedavileri.faydaları çok ispatlanmış şeyler değil dediker ki bu adamların bir ayağı Amerika da
Canım merhaba
Hangi üyeye cevap yazman anlaşılmıyor
Cevap yazmak istediğin üyenin mesajı altında cevapla yazıyor
Üstüne tıkla sonra yaz
Güzel düşüncelerinize ihtiyacımız var
Ama böyle anlaşılmıyor konu❤️

Kafan karışırsa eğer zaza kardesimin dediği gibi yeni donorle yola çık soru işaretleriyle transfere girme ben yaşadım onu şimdiki aklım olsaydı bilinçli olsaydım bir dakka ya derdim ben yeni donor istiyorum derdim nasip ikinci tedavime bak ben dolmuşlarımı almadım yeni donor istedim geç oldu ama içim rahat oldu.
Buranın en güzel yanı arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak ben ilk donasyona karar verdiğimde hemen hemen bütün sayfaları okudum bir çok aklımda olan kuşkulara,sorulara cevap buldum yinede bi acemilik oluyor.Buraya yazmak fikir almak güzel burda cevap yazan yada tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada teşekkürederim.

Buranın en güzel yanı arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak ben ilk donasyona karar verdiğimde hemen hemen bütün sayfaları okudum bir çok aklımda olan kuşkulara,sorulara cevap buldum yinede bi acemilik oluyor.Buraya yazmak fikir almak güzel burda cevap yazan yada tecrübelerini paylaşan arkadaşlarada teşekkürederim.
5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Boyle bir durumda nasil bir yol izlemek gerekiyorz

5.gune 2 tane kalmis embriyo oldugu zaman merkeze kabul etmedigimizi soylersek sil bastan ucret odemeden yeni bir donorle baslarlar mi?
Hic sanmıyorum ücretsiz olacagını bunu bende merak edıyorum

Bu konuda bi bilgim yok sormak lazım pazartesi günü merkezden haber bekliyorum eğer böyle birşey olursa yeni donör konusunda zorlayacağım umarım 5. Güne fazla embiriyo kalır en son 3. Gün 6 embriyo var dı.

Back
X