Arkadaşlar, ben Gürcistan da tedaviye başlamıştım. Embriyo oluşturma aşamasındayız. Son yazdıklarınızda kafama takılan geçici menopoz olayı. Ben zaten menopozdaydım ancak doktorum son iki aydır ilaç ile adet olmamı istemişti, hala da devam ediyorum ilaca. Yanlış mı yani şimdi bu? 😳
hayırlı olsun cnm 🙏Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah😊

Benım bagırsagıma mideme kadar yapısıktı kızzz doktor şok olduk dedı amelıyatta🤔 Sabah girdim gözümü actıgımda gecenın körüydü. Cok zor valla insan cok acı cekıyor. laparoskopie ve laparotomie ne varsa oldum .bır daha cesaretım yok valla. Aminn rabbım kımseye yasatmasın bizlerede tekrarını yasatmasın inşallah
Beyzacım senin yapışıklık rahim içindemiyde,yoksa rahim dışında?
Rahim içi daha önemli

Tekli paket fiyati ne kadar mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim
Ama bu 4900 euronun içinde konaklama,yeme içme,vallah 5 yıldızlı oteldeki gibi😀,taşıma arabayla,kan sonuçları,bazı vajinal testler,donörleri görerek seçmek,eşinize ve size lazım olan ilaçlar,embriyo glue ve ivig serum

Z Zaza74 daha önce kendi yumurtanla ya da donör yumurtasıyla olan denemelerinde hiç zoladex ile geçici menapoza girmiş miydin?
Biotex İlk kez mi deneyecek bu şekilde transferi?

Ben hem Tr de ki doktorumla hem Murat bey ile görüştüm. İkisi de önce yumurta toplama embriyo oluşturma sonra en az 2 ay geçici menapoza sokacağız. Şansın iyice artar dediler.
Kendi yumurtamla denerkek lukrinle uzun protokole girmiştim,ama donasyon kıbrısta hep aynı protokol oldu
Yenilik hiç göremedim

Benim bildigim kadariyla rahim filmi Almanyada yok. Yani varsa da o derece yaygin degil ben sormustum doktoruma ve bana cok ekstra durumlarda cekiyoruz diye soylemisti, bilmiyorum 😃
Almanyada bir arkadaşım var oda çok zorluk çekiyor böyle durumlarda
Çok zor histeroskopiyide kolay kolay yapmazlar,hsg yide çekmezler

Arkadaşlar, ben Gürcistan da tedaviye başlamıştım. Embriyo oluşturma aşamasındayız. Son yazdıklarınızda kafama takılan geçici menopoz olayı. Ben zaten menopozdaydım ancak doktorum son iki aydır ilaç ile adet olmamı istemişti, hala da devam ediyorum ilaca. Yanlış mı yani şimdi bu? 😳
Hiiiç bunları kafana takma tedavine odaklan
Her kesin durumu farklı
Birilerini menopoza sokarlar,birilerine adet gördürerler
Sana ne yazmış doktorun onu yap

Beyzacım senin yapışıklık rahim içindemiyde,yoksa rahim dışında?
Rahim içi daha önemli
Sag yumurtalıkta 1 cmlik endometrıose temizlendi diyor. Ve alt karın , bagırsak ve mideye dogru yapısıklık temizlendi dıyor. Kız benım bu 1 cmlik kistim bukadar amelıyatlara degermi. Beni almanyada iyi kesip biçmişler😂

Zaza canım bu geride kalan dondurulmuş embriyo konusunu merak ediyorum. 1 li yada 2 li paket alsak da bu tedavilerde transfer dışında geride embriyomuz kalırsa nasıl bir prosedür uygulanıyor.
1. Freş kaç embriyo transfer ediliyor, geride kalanlar ne oluyor ? Tedavinin içindemi? Değilse fiyatı ne?
2. 45 yaş üstü kişilerden dahiliye kardiyoloji rapor isteniyormu? Almanya'da biz bu raporları alamıyoruz orada gerekli raporları tedavi zamanında alabiliyormuyuz?
3. Ukrayna denilince aklıma hep sarışın mavi gözlü kızlar geliyor. Benim gibi esmer siyah saçlı kahverengi gözlü biri için donör sorunu olurmiki :)
Pablocum freş en fazla 3 embriyo transfer yapıyorlar
Donörlerden çok yumurta almak için zorlamıyorlar,çok yumurta almak için hormon dozunu artırmak lazım,buda donörun yumurta kalitesini etkiliyormuş
Genelde donörü küçük stimulasyonla 10-12 yumurta alıyorlar,ondan genelde 8-9 dolu çıkıyor
Dölenip 5 güne en en iyileri 4 tane geliyor
Onlarında en en iyilerini transfer ediyorlar
Başarı şansını artırmak için böyle gidiyorlar
Genelde tek embriyoyu dondurmazlar
Sonra Andreye sordum yabancı ülkede yaşayan arkadaşlarım zor alıyor barı sağlık raporlarını
Oda yardım ederiz bu konuda dedi❤️

Zaza canım bu geride kalan dondurulmuş embriyo konusunu merak ediyorum. 1 li yada 2 li paket alsak da bu tedavilerde transfer dışında geride embriyomuz kalırsa nasıl bir prosedür uygulanıyor.
1. Freş kaç embriyo transfer ediliyor, geride kalanlar ne oluyor ? Tedavinin içindemi? Değilse fiyatı ne?
2. 45 yaş üstü kişilerden dahiliye kardiyoloji rapor isteniyormu? Almanya'da biz bu raporları alamıyoruz orada gerekli raporları tedavi zamanında alabiliyormuyuz?
3. Ukrayna denilince aklıma hep sarışın mavi gözlü kızlar geliyor. Benim gibi esmer siyah saçlı kahverengi gözlü biri için donör sorunu olurmiki :)
Pablocum senin sorularını unugmadım sordum😍

Sag yumurtalıkta 1 cmlik endometrıose temizlendi diyor. Ve alt karın , bagırsak ve mideye dogru yapısıklık temizlendi dıyor. Kız benım bu 1 cmlik kistim bukadar amelıyatlara degermi. Beni almanyada iyi kesip biçmişler😂
Beyzoşum senin rahim içine girmemişler bu iyi kuzum😂
Rahim için iyi inşallah
Ama için rahat olsun diye bir rahim filmi çektir

Beyzoşum senin rahim içine girmemişler bu iyi kuzum😂
Rahim için iyi inşallah
Ama için rahat olsun diye bir rahim filmi çektir
İnşallah öyledir cnm. Yarın dr gidicem randevusuz bakarmı bılmem. Sansımı denıycem. Hic olmadı barı ultrasyonda baksınlar🤣

Back
X