Amiiiin kuzum

Benim adam sabah dıyo ne zaman uccaz neyı beklıyoz baştan yok dedi şimdide hadı dıyor tabi gördü rahatca dinlencek stres yok iş streside yok tatil gibi gelcek ona haber beklıyorum dedim ne acele edıyon dedım. Habıre soru soruyor kac gün kalcaz , ben hemen amelıyatmı olcam

Saol Zaza’cım. İnşallah bizler de kısa sürede harekete geçebiliriz.

Rabbim yolunuzu acık etsin. İnşallah burdaki herkesin yüzü güler Allahın izniyle

Zazam oncelikle hosgeldinUkrayna havalimaninda dil bilmeyenler icin Turklerde sorun olur mu tarzanca gibi olur bizim ingilizce ama merak ettim nasil anlasiriz

Hos geldin canim benim ❤❤❤❤❤

Zazam oncelikle hosgeldinUkrayna havalimaninda dil bilmeyenler icin Turklerde sorun olur mu tarzanca gibi olur bizim ingilizce ama merak ettim nasil anlasiriz
Kız biz o tarzanca olan dilimizle avrupanıın her ülkesıne göç etmiş insanlarız valla ülkeyı bıle ayaga kaldırırız olmayan dilimizle

Bana bi yardimci olabilirmisiniz benim son tup bebek denemem var donmus embriolarim var 5bb 4bc felan transfer olmadan once rahim filmi istendi cekildim histeroskopi olmam gerektigi ortaya cikdi rahim boslugu varmis dolduruldu simdi yine rahim filmi istedi doktorum bu normalmi oncesinde sonrasinda rahim filmi istemesi simdi bi rahim filmine sebeb yine turkiyeye gidecem

Evet canim histeroskopik mudehaleler sonrasi yapilan islem olmus mu diye tekrar rahim filmi isteyebiliyorlar.Sonucta embiryonun yerlestirildigi yerin son halini gorup degerlendirmek istemeleri olagan bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…