Merhaba Arkadaşım,
Aile baskısını günümüzde çoğu hem cinsimiz maalesef yaşıyor. Ben de yaşadım ama aşık olmadığım birisiyle de sırf toplum baskısından kurtulmak maksatlı evliliği tercih etmedim. Empati kurarsak; aslında aileler de haklı çocuklarının güzel günlerine, iyi bir aile kurduklarına, kendileri hayattayken tanıklık etmek istiyorlar hatta biraz ilerisine taşıyıp anne baba olarak görev adlediyorlar. Ancak her şeyde olduğu gibi bu işler de nasip kısmet işidir.
Küçük bir tavsiye; annenizin söylediklerine fazla takılmayın, içindekileri varsın dile getirsin dirayetle anlayışla karşılayın. Akabinde güzel bir kahve çikolata keyfiyle neşe içinde sonlandırın. Canınızı sıkıp takmaya değmez.. Hayat kısa, Annenizle birlikte olmanın keyfini çıkarın. Siz daha çok gençsiniz, kim bilir ne güzel fırsatlar insanlar karşınıza çıkacak. Değmez bu güzel günlerin birlikte tadını çıkarın. Ertelemeyin. Zamanı gelince her şey olur.
Gelelim size konulan erken menepoz tanısına; bilim bu konuda güzel çözümler üretmiş durumda. Dert edip kendinizi üzmeyin, stres yapmayın. Doktorunuzun tespitlerini dikkate alıp en kısa zamanda çözüme odaklanın, iyice araştırın ve sizin için en iyisini seçin.
Bu forumda tecrübe sahibi olan arkadaşlarım da eminim deneyimleri ile sizin sürecinize katkıda bulunacaklardır.
Dilerim her şey gönlünüzce olur :)
Canm annem iyi ki o var🙏🙏 annelere ızun ömür versin, aramazdan ayrılanların mekanı cennet olsun

beni yoran ben bu kadar yorgunken bşr de onu üzmemeye çalışmak, güneydoğuda yaşıyorm ve bu evlilik konuları....anneme bile baskı yapılıyor,hissediyorum 😔 ama çok haklısın umut kesilmez...umarım bir gün her şey güzel olur🙏
çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için, umutlu ve iyi insanlar iyi ki var😃🙏

Back
X