İnşallah canım kardeşimIste en guzelide bu herseyi arastiriyorlar ben inaniyorum burasi sana hayirli olacak canim❤❤❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım kardeşimIste en guzelide bu herseyi arastiriyorlar ben inaniyorum burasi sana hayirli olacak canim❤❤❤❤❤
Hayırlı olsun şimdiden. İlk görüşme için gidiyorsunuz değil mi ?Kizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Ay hadi insallah cnm denk gelirsek ne güzel olurAyyy Beyzoşum inşallah yarın bir sorun çıkmazda bende o tarihe orda olurum
Andreye söyleriz bizi aynı yere nakil eder![]()
Kurban oldugum rabbim ayagina tas degdirmesin insallahİnşallah canım kardeşim![]()
Insallah cnm insallahhh iyi olacakkBeyzoş minik iyi olucak kuzum
Neden aklın onda kalıyor
Insallah cnm saol. Evet ön görüsme insallah birsorun olmazda baslarizHayırlı olsun şimdiden. İlk görüşme için gidiyorsunuz değil mi ?
Hadi güzel haberlerle insaallah canimKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Amin cnm insallahhhHadi güzel haberlerle insaallah canim
.Yolunuz acik olsun simdiden❤
Evet testi yaptık estradiol 340, progesteron 10.3 cıktı. Değerler için güzel dedilerİnşallah az kaldı sizinde güzel sonuçlarınızı alırız burdan
Bugün kaç gün oldu transfer sonrası?
Transferin 5 günü her halde E2 ve P4 bakılıcak kanda.
Beyza Ukrayna daki tüp bebek merkezini ilk kez burda duydum nasıl bir yer acaba? Ücret nedir bilgi verebilir misin?Aynen zazam bize cok yardimci oldu sagolsun
Insallah denk geliriz onunla orda![]()
İnşallah betanda güzel çıksınEvet testi yaptık estradiol 340, progesteron 10.3 cıktı. Değerler için güzel dediler
Amin inşallah. Seninde inşallah güzel çıksın ikizlerin olsunİnşallah betanda güzel çıksın
Kuzum ben ilk görüşmeye gitiğimde her günümü bir bir anlatım burdaAmin inşallah. Seninde inşallah güzel çıksın ikizlerin olsunUkrayna daki klinik nasıl ?
Merak etmeyin Allahın izniyle toparlanır, en kısa sürede Anneciğine kavuşur. 7aylık bebekler dirayetli oluyorInsallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozukaklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi
![]()
Yani eşinizin spermiyle olması çin mi tekrar mücadele edeceksiniz.insallah olurDediklerinize harfiyen katılıyorum.. Erkek infertilitesi sebebiyle sperm donasyonu yaptıracağız biz. Eşim 1 kere ameliyat oldu ve 1 tane bile sperm çıkmadı. Sebebi açıklanamayan infertilite.. Hiç bir sebebimiz yok.
Kök hücre tedavisiydi gelişmeydi çalışmaydı beklerken birde eldeki yumurtadan olmayalım, hemde maddi manevi gücümüzü defalarca denemeye harcamayalım diye hemen donasyon kararı aldık..
Bu demek değil ki denemeyi bırakacağım. Çocuğumu kucağıma bi alayım, mücadeleme kaldığım yerden yine devam edeceğim evladımla, maddi gücümün yettiği yere kadar![]()
Şimdiden hayırlara vesile olsun, BeyzacımInsallah cnm saol. Evet ön görüsme insallah birsorun olmazda baslariz![]()