Canim oncelikle cok gecmis olsun.Binlerce sayfa var bu forumda takipteysen cogumuzun oykusunun kesistigi yer hep ayni.Nacizane tavsiyem maddi kisimdan da bahsetmissin kendini toplayinca donasyon dene derim.
cok tesekkurederim.evet takipteyim sayfaları.donasyona yabanciyim ama,bana kalsa bugun giderim ama eşim yavas yavas bu fikre alisiyor.ama benimde gönlum donasyondan yana

evet,epey basarili.hatta bana bir hastasından bahsetmisti.kadın 42 yasinda 44 tane miyom almis kadindan ve arkasından dogal gebelik elde etmisler

cok tesekkurederim.evet takipteyim sayfaları.donasyona yabanciyim ama,bana kalsa bugun giderim ama eşim yavas yavas bu fikre alisiyor.ama benimde gönlum donasyondan yana
Olsun canim senin icin en dogru zamanda sans senden yana olsunBen kac yildir ancak ikna ettimZaman herseyin ilaci❤

Olsun canim senin icin en dogru zamanda sans senden yana olsunBen kac yildir ancak ikna ettimZaman herseyin ilaci❤
kesinliklee:) aslında onuda anliyorum o da maddiyati düsünüyor.olmazsa herseferinde nasil veririz derdinde..ama neyseki sıcak artik bu olaya.hatta yanimda okuyorum ilgimizi cekebilecek donasyon hikayelerini,selam söylüyomuş herkese

Canım öncelikle çok geçmiş olsu
Ama nakadar benimle benzer hikayen var,sonucun inşallah benden iyi olsun
37 yaşında evlendim 4-5 ay denedik olmadı,sonra doktora yönlendik,benim rahim dış kaslarda miyomlar var dediler,ama eşimin sperm sayısı az dedi ve direk tüp bebek tedavilerine başladım.kimyasal,negativ,miyom ameliyatı(9-10 miyom çıkartılar),ameliyat sonrası rahim içi yapışıklıklar(aşerman sendromu),saysız histeroskopiler.kendi yumurtamla 11 defa denedim.inan aklım olsaydı direk 37-38 yaşımda 1-2 tüp bebek denemesinden sonra donasyona başlasaydım
Çok denemeler,daha çok rahimin zarar görmesi
Şimdide donasyon tedavilerimin sayısı onu geçti
Şimdi son çare Kieve kararlandım
Oranıda seçmemin nedeni canlı,freş donörden yumurta alınması
İnşallah ordan kendi mutluluğuma kavuşurum
Onuda söyleyim,nakadar çok negativler yaşanırsa kalitesiz embriyolardan,bir okadar rahim zarar görüyormuş

evet,epey basarili.hatta bana bir hastasından bahsetmisti.kadın 42 yasinda 44 tane miyom almis kadindan ve arkasından dogal gebelik elde etmisler
Ayy keşke ben miyom ameliyatımı Bülent beye yaptırsaydım
Benim ameliyatımı Recai pabbutcu yaptı,ama her halde yorgan iğnesiyle dikti
Rahim içine geçmiş dikişi

sizede cok gecmis olsunen kisa zamanda kavusun bebeginizee..cok zor seyler sizinde yasadiklariniz..umarim kievden bebeginizle ayrilirsiniz,son olur
bende sizlerin yazdiklarinizas oyle bir göz gezdirdim.kiev benimde aklima yatti gibi.nasil görüsebilirim kievle?

merhaba bence kesinlikle donasyon yapın. Ben 5 kere yaptım hepsi de blast oldu ama hiç tutmadı . Bütğn değerlerim iyiydi sadece amh . 1 di. Sonra bir prof la görüştüm. Doktor yaşıma göre çok düşük olduğunu bir araba motorunun dibindeki tortuyu düşün yakıt dibe indikçe kalitesizleşir sençnki de öyle oldu bence donasyon yap 100 kere de tüp bebek yapsan tutmicak dedi. Onu dinledim pazartesi transfer yapıldı Cuma inşallah pozitifi alırsam burda paylaşacağım.

Ukrayna benimde aklima çok yatiyo kibristan çok cok daha iyi hakkinizda hayirlisi inşallah herşey guzel.olur bundan sonra cnm

oda bizim çocuğumuz oluyor zaten. Benim içşn spermmiş yumurtaymış hiç önemli değil sağlık bir bebek olsun da diğer konular aşılır her türlü

Umarim pozitifi gorur,saglikla kucaginiza alirsiniz bizde oyle düşünuyrz,simdiye kdr birtane kaliteli cikmamis yas ilerledikce mi cıkcak..bu yuzde %5-10 ihtimale bukadar emek ve para harcamak bizede artik uzak geliyor.siz nerde yaptirdiniz?

Kızlar selam, inşallah perşembe gecesi Ukrayna yolcusuyuz, biletlerimizi aldık, yarın da ordan belgeler gelicek, dönüşte gelişmeleri paylaşırım. Bu arada hsg yi de çektirdim ben de bir problem olmadığı da netleşti, ya doktor transferi düzgün yapmadı ya embriyoları bozdular ya da kısmet en azından benim bir sağlık sorunum olmadığı netleşti kafam rahatladı.

Hadi insallah hersey hayirli olur insallah guzel haberlerin olur insallah

Masallah sonuclarinda güzel cikmisAllah yolunuzu acik etsin canim umarimm hersey güzel olur . Keske hepimiz denk gelseydik orda güzel olurduHerseyi yaz cnm bilgilendir biziRabbim yardimciniz olsun

Masallah sonuclarinda güzel cikmisAllah yolunuzu acik etsin canim umarimm hersey güzel olur . Keske hepimiz denk gelseydik orda güzel olurduHerseyi yaz cnm bilgilendir biziRabbim yardimciniz olsun
Sağol canım, senin de az kalmış hayırlısıyla gidip hayırlı haberle dönelim inşallah, denk gelseydik çok güzel olurdu, biz biran önce gidip yolumuzu çizelim daha fazla zaman kaybetmeyelim dedik, her şeyi yazıcam buradan

Insallah cnm hepimizin son olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…