Bizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.😍
Saglikla buyut canim.Darisi burdaki tum kader arkadaslarimizla bize insaallah🙏

Bizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.😍
Rabbim acisini gostermesin size saglicakla büyüt 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Sağlıkla büyüsün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı bizlere olsun inşallah 🥰🥰
Yaşadığımız tüm kötü anları unutturacak inşallah hayatımıza girince 😌

Bende folik asit omega 3 polen kullaniyorum folik asiti ilk tedavimden beri kullaniyorum birakma devam et demisti gynolife bana ben ari ekmegi kullaniyorum ve esimde ayni ari ekmeginin faydasi cokmus diye okumustum sabahlari kahvaltidan önce yiyorum bol bol selenyum takviyesi d vitamini valla bunlarin faydasini kilo verme donemindede gordum ben bunlari kullaniyorum sadece bide inanilmaz kilo verdim 32 kilo verdim ilk gittigimde baya kiloluydum murat bey kilo vermen cok iyi olmus bu sefer isimiz daha kolay dedi anlamadim ama yinede rahmime faydasi oldugunu dusunuyorum
Tebrik ediyorum seni canim😍😍 bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın😍 İnşaAllah bu son tedavin olsun🙏

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın🥰🥰🥰❤️❤️

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın🥰🥰🥰❤️❤️
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız fırsat buldukça bakıyorum yazılara ama ben bakana kadar en az 20-30 sayfa ilerliyor çok hakim değilim olanlara ama inşallah siz ve buradaki herkes tez zamanda anne olursunuz kucaklarınız dolar😘

Merhaba iyi bayramlar
Rabbim bize de o gunleri gostersin insallah yumurta donasyonu benim de babasina benzesin yaa hem babasi kadar yakisikli iyi yurekli merhametli durust sevecen bir insan olsun hic gocunmam benim cocugum babasina cekmis derim evladim icin omrumu veririm yeterki saglikli bir evladim olsun ❤️🙏🙏

Tebrik ediyorum seni canim😍😍 bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın😍 İnşaAllah bu son tedavin olsun🙏
Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤

Arkadaslar 18 19 mm kaviteden bagimsiz 2 adet miyomum var.Arkadaslar miyomlari benzer sekilde olupta hamilelik sureclerini nasil gecirdiniz.Sıkintilar olupta miyom aldirmak zorunda kalaniniz oldu mu.Doktorlar sıkinti cikarmaz ilerisi icin diyorlar ama bu zamana kadar bi suru yalnislarla dolu öyküm olunca korkuyorum acikcasi.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤
🤣taktir etdim seni😍😍 Amin canım hepimizin yüzü gülsün artık inşaAllah🙏🙏😘😘😘

Back
X