özlem bu harika haber .. ne mutlu inşallah sağlıkla tamamlar kucağına alırsın.. çok sevindim.
senin transfer ne zaman olmuştu benden sonra diye hatırlıyorum.. benim dr daha kalp atışını göremeyiz dedi haftaya erteledi..
Theo, nasilsin? insallah sendende iyi haberler aliriz :)
bizlerin de umut kaynagi bu forum artik........
iyi sayılır yarın sabahta gidicem teste.. Sonuçne ise öğreneyim de bitsin gitsin..
Tsk ederim bilgiler icin , Insallah hamileisndir. Ilk transferdemi 4 adet transfer edildi ? donmuslarinda vardir o zaman ? yolun acik olsun,bol sanslar diliyorum.Dualarimiz cümlemize.Selamlar,
Bilgi için kısa özet geçeyim.
Fridevs hanım doktorum.
yumurta transferi aldım
4 embiryo transfer edildi
1 tanesi 10 hücreli 3 tanesi 8 hücreli.
fakat transfer sırasında yoğun olmamakla birlikte kanama oldu. kan temizlendi transfer yapıldı. Fridevs hanım kanama olmazsa hamilesin dedi.)
transferden 4 saat sonra kanama oldu))
yoğun değildi. estrofem yükseltildi kan durdu.
Bu sebeptendir ki ümidim çok yok..Anne olamayan dostalrın buluştuğu bu platform da ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz .. Buradaki her kadın gibi bende ÇOk isterim sağlıklı bir tek bebek.. Şans dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat cvp yazmıyorsam bilin ki sonuç negatif..Ama eğer sonuç pozitif olursa)) dansöz az kalır hepinizi telefonla arayıp meyve sepeti gönderirim )
Theo, nasilsin? insallah sendende iyi haberler aliriz :)
bizlerin de umut kaynagi bu forum artik........
iyi sayılır yarın sabahta gidicem teste.. Sonuçne ise öğreneyim de bitsin gitsin..
hangi burç tansın
theo hakkında hayırlısı
bende rahim kalın lığı için tedavideyim estrofem içiyorum 2ye çıkardılar
Tsk ederim bilgiler icin , Insallah hamileisndir. Ilk transferdemi 4 adet transfer edildi ? donmuslarinda vardir o zaman ? yolun acik olsun,bol sanslar diliyorum.Dualarimiz cümlemize.
bende ayni Klinikteyim Firdevs hanimda yapyior sevket beyde. Allahim ol derse insallah hamile kalacagiz.
sevgiler.
Arkadaslar transferin 4.gunu e2degeri 2.666 cikti bu iyi mi
Yaa bişi sorucam e2 nedir ki?
Hoşgeldin mormenekşe. Biz de evliliğimizin 5.ayında öğrendik azospermiyi. 1 varikosel ve 2 microtese ameliyatı sonrası elimiz boştu. Neyse ki donasyon var. Benim 2. Denememde sonucum pozitifti. Şuan gebeliğimin 16. Haftasındayım. Ultrasonda parmağını emmesini gördüğümüzde eşim de ben de onun için herşeyimizi verebiliriz demiştik :) o yüzden vakit kaybetmeden denemye başla bence. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitif sonucunu bildirirsin bize. Bu arada bana da dua et olur mu? Biraz riskli bir gebelik geçiriyorum. ( donasyonla alakalı değil)
aramıza hoşgeldin arkadaşım.. umarım herşey gönlünce ilerler .. bak artık burda herkes pozitiifi görüyor.. inşallah senden de güzel haberler alırız..
ne yazıkki ben evlenmeden önce yumurtam olmadığını biliyordum . gençkızlığımda menapoza girdim..
mevlam o kadar büyükki yıllarca ağladım ama tıp ilerledi şuan hamileyim .. :)
Sevgili papatya arkadaşım sana özelden mesaj gönderemiyorum çünkü boğazına kadar mesajla dolmuşsun bazılarını silmen gerekiyormuş. Bu arada sabahın süpriziydin hem valla hem billa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?