Adet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştim ☺️Teşekkürler 🙏🌸

Bu arada rüyaların tersi çıka👍siz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersiniz😉❤️❤️Benim hiç şüphem yok
Kuzum hormon kullanınca öyle ara kanamalar bazen oluyor
İnşallah yuttuğun tüm ilaçlar şifa olsun rahmine,canına❤️

Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım🙈
Hayiiirrrr negatif dusunup kendini uzmek yok zazaaacan😍😍
Zaten o kadar ilacla regl olamazsin mumkunati yok , rahim kasiliyordur😄
Icini ferah tut🥰🥰 bebisler orda seninle 🧿🧿

Z Zaza74 ivig serumla B BeyzaNur- zoladexe le kafa yapacak artık.Bu kadar ilaca iyi dayanıyorsunuz.
Z Zaza74 rahmetli nenemden çok ilaç içiyorsun sonrada kabus gördüm diyorsun.Bu kadar çok ilaçla rüyalarını uyanıkken görmediğine şükret 😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız bazen korkuyorum bu kadar ilaçla Hakkın Rahmetine kavuşurum diye🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek
Esra yemin ederin yumurta rezervim yerlerde ama fsh hep düşük bende🤣🤣🤣
Takmadığım içim🤣🤣
Önemli olan rezervin iyi olsun
Fsh her ay değişiyor
Bak ben ablanı dinle,git tatil yap,işine odaklan,yani düşünme,akRına burak adet ol fsh baktır düşmezse ben ismimi değişirim❤️

Arkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.
Merkezle gorustunuz mu?
Temmuz basi transfer diye hatirliyorum.

Zaten ben sperm donasyon yaptırcam bide bu çıktı başıma baktım olmuyor düşmüyor embriyo yapıcam direk vala uğramam
Bnmde 40 larda çünkü ben erken menepozum yasim 29 oyuzden sordum yumurta don. Takma uzulme bukadar diye ama bende hic yumurta yok sende 7 tane cikiyorsa icinden bitane güzeliyle anne ol insallah canim ama stres yapma herseyin bir caresi var

Kizz esraa takma kafana bak cok stres yapiyorsun sen cnm yapma bunu insallah hersey iyi olur.
Bende senin gibiydim ilk zoladexi vuruldugumda cok kafaya taktim internette okudugum tüm yan etkileri yasadim🤭🤭 sonuc yine bana patladi bir tane daha vuruldum, bu sefer takmiyorum kafaya saldim kendimi valla hersey olcagina varir yeterki sonu iyi olsun❤️
Bu arada benim adam stres yapmaya basladi diyoki ne hormonmus arkadas seninki🤣 zoladexe bile banamisin demedi🤭😀😀 Ne zaman gitcez deyip duruyor🤣🤣
Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunn 😬😬 sen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri 🤦🏻‍♀️

Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum 🤣

Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunn 😬😬 sen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri 🤦🏻‍♀️

Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum 🤣
Abooo ben 3,6 da menopozun dibine vurdum kiz🤣 10.8 de düz duvara tirmanirim🤣🤣

Back
X