Cansın canAdet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştimTeşekkürler
Bu arada rüyaların tersi çıkasiz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersiniz
Benim hiç şüphem yok

ağzından bal damlıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın canAdet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştimTeşekkürler
Bu arada rüyaların tersi çıkasiz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersiniz
Benim hiç şüphem yok
Kuzum hormon kullanınca öyle ara kanamalar bazen oluyorAdet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştimTeşekkürler
Benim hiç şüphem yok
Ben bunu görene kadar cevabi bulmuşsun zatenNes senin transfer ne zaman olmuştu
Hayiiirrrr negatif dusunup kendini uzmek yok zazaaacanBeyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım![]()
Ohhh yarasın canım arkadaşımaBen bunu görene kadar cevabi bulmuşsun zatenPazartesi transferim oldu. Seninle aynı gün test günüm, 2 Temmuz
![]()
İnşallahhhhhhhhhhhHayiiirrrr negatif dusunup kendini uzmek yok zazaaacan
Zaten o kadar ilacla regl olamazsin mumkunati yok , rahim kasiliyordur
Icini ferah tutbebisler orda seninle
![]()
Cyclo adet olmani saglar cnm erken menepoz mu dedi sen kendi yumurtanla denemiceksin dimiCyclo diye bir ilaç az öncede aradı her ay değişiyor diyo ya ben deli olucam o kadar ağladım ki
Esra yemin ederin yumurta rezervim yerlerde ama fsh hep düşük bendeKızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek
Merkezle gorustunuz mu?Arkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.
Bnmde 40 larda çünkü ben erken menepozum yasim 29 oyuzden sordum yumurta don. Takma uzulme bukadar diye ama bende hic yumurta yok sende 7 tane cikiyorsa icinden bitane güzeliyle anne ol insallah canim ama stres yapma herseyin bir caresi varZaten ben sperm donasyon yaptırcam bide bu çıktı başıma baktım olmuyor düşmüyor embriyo yapıcam direk vala uğramam
Sıkman en önde,birde menogonla yüklendindinyaTamam ablacım sadece kafama takılan bu cyclo bile düşürmedi ya aksine yükselti o kadar sıkıyorjö ya kendimi ondan galiba
Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunnKizz esraa takma kafana bak cok stres yapiyorsun sen cnm yapma bunu insallah hersey iyi olur.
Bende senin gibiydim ilk zoladexi vuruldugumda cok kafaya taktim internette okudugum tüm yan etkileri yasadimsonuc yine bana patladi bir tane daha vuruldum, bu sefer takmiyorum kafaya saldim kendimi valla hersey olcagina varir yeterki sonu iyi olsun
Bu arada benim adam stres yapmaya basladi diyoki ne hormonmus arkadas seninkizoladexe bile banamisin demedi
Ne zaman gitcez deyip duruyor
![]()
Abooo ben 3,6 da menopozun dibine vurdum kizAh Beyzaaa ahh benide korkutuyosunnsen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri
Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum![]()