Bir öğretmen olarak işte şimdi ikna oldum harikasın, teşekkürler..

Canimcim tum forumda arattin mi bunu? Bu sekilde epey bir bilgiye ulasiyorim ben.

zazam ve nesim rahatlayacaksa sabaha kadar resimle yada çizerek anlatır dikkatlerini dağıtırım.yeterki bebişlerini üzecek şeyler düşünmesinler
Canim cok tatlısın, bu kadarı bile rahatlattı, sağ ol. Benim kızkardeşim de ameliyathane hemşiresi, iyi ki varsinız.

Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
İnşallah Nes güzel sonuç olsun bunlar
Senin akıntı varmı hala?

Cansın can

Hiç canını sıkma zazacım o kanamalar normal bende de oldu hatta devam ediyor bende korkup buraya yazdığımda sen yazmıştın normal bunlar yerleşme kanaması diye benimde çıkıyor sivilceler bunlara takılma canım kuzucuklar seninle annelerinide bırakmayacaklar inşallah

Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
İnşallah Nes güzel sonuç olsun bunlar
Senin akıntı varmı hala?
Yok daha olmadı. Tamam artık böyle şeyler yazmayalım, Zirkaa kızıyor Güzel şeyler düşünelim, sonuçlarımız güzel olsun. Çifte bayramlar yaşansın burda. Büyük ihtimal ilaçlardan yorulmuştur vücudun, eminim geçicidir.

Bundan sonra bebişleri karnındayken olumsuz şeyler düşünenler için Kazen'le konuşup ( onla iyi anlaşıyoz ) bir tanede kara tahta yapacam oraya yazacam.Bebişler doğduktan sonra tek ayak cezası verecem hepinizdende resim isticem.evde cezanızı çektiğinize dair.

Kötü şeyler değil iyi şeyler oluyor bebekler yerini ayarlıyor,yerleşiyorlar canım size sımsıkı tutunmaya çalışıyorlar inşallah güzel pozitif haberleri alacağız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…