Nasıl uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadığımı biliyorum umarım hepimiz için güzel olur her şey

Severmisin dövermisin? 29 yaşında ama yaşı geçiyormuş.Kuzum profillerden yaşlarımıza baksana sen bir.Benden 14 sene öndesin bir kere.
Açıkcası bu konuya çok takılmıyordum hatta daha erken diyordum ama en son tüp bebek tedavisinde doktorum 30 yaşın altında olman çok güzel dedi ve yaşın yumurta rezervi için önemli olduğunu söyledi..bu da aklıma yer etti Kusura bakmayın eşimde sperm sorunu olduğu için bende de bir sorun olursa diye korkuyorum.. o zaman şansımız daha da düşecek

iyide hayatım yaş tek başına yumurta rezervi konusunda belirleyici kriter değil. Genetik,stres, diyabet, sigara, alkol, sağlıksız beslenme vs vs bir sürü sebebi var.Ayrıca en son ne kadar süre önce tüp bebek dendin? Ve yumurtalar hemen bitmez.en güzeli bir dahaki muayene sırasında sağ ve sol yumurtalıklarına bakılmasını iste hatta direk AMH baktır.Kafan rahatlasın bu kısmını stres yapma.Zaten 10 tane yumurta dondurduk yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Stokta var zaten.

Bu kısım hepimiz için geçerli.Hepsi bir yumurtaya, bir sperme bakar. Kün fe yekün ( ol der ve oluverir). İşte biz sadece ol diyeceği ve oluvereceği zamanı bilmiyoruz.Ama oluvermesi için elimizden geleni yapıyoruz.(tevekkül).Gerisi Allahın takdiri.İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla ol dediklerinden olalım.

Canım endişelenme tutunma olmus, Allah'ın izniyle hamilesin bence

Kusura bakmadım canım rahat ol..Sana yine kendimden örnek vereyim.Bende sorun var (bu tabiride sevmem aslında), eşimde yok ama bizimde olmuyor.Şuan kendi bebeğimiz olmayacağı için yumurta donasyonunu deniyoruz.Yani düşecek, azalacak şans zaten yok.Bu yüzden o şansımız düşecek endişesine gerek yok.Olmayan bir şeyi kaybettiğini düşünüp üzülmeye, strese girmeye gerek var mı canım.Aksine donasyon olayı bize şans sunuyor.Bunu düşün mutlu ol.Rahatla.

Ne guzel anlatmissin agzina saglik

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için umarım hepimiz yavrularımıza kısa sürede kavuşuruz
Hosgeldin canim sende aramiza .dogru yerdesin. oncelikle cok gecmis olsun merkez secerken iyi dusun tart bic oyle karar ver canim. Hersey hayirli olur senin icin insallah rabbim yar ve yardimcin olsun insallah

Hic birsey imkansiz deildir canim artik herseyin caresi var arkadaslarima katiliyorum sekerim yasin cok genc daha .insallah yakin zamanda anne olursun canim olucaksinda hic üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…