bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.
ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...
Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Allah yardımcın olsun herşey yaşamında istediğin güzellikte gitsin canım. :)
Bekleme tabii ki. Stresle beklemek yorucu. Git başka doktorlardan da görüş al. Bu arada sana özel mesaj attım.doktorum özel bir klinikte en baştan beri ona gidiyorum. ultrasonun arızalı olduğunu düşünüyorum
yarın devlet hastanesine gidicem birde orda bakılsın. oda olmadı özel bir hastane daha var oraya giderim.
çarşambayı bekleyemem böyle oturup
ben anca yazabiliyorum ev işleri
alışveriş ne alsak ne koysak sıcak mı soğuk mu falan filan
çok yorgunum belim ağrıyor
ALLAH İZİN VERİRSE Yarın akşam ordayız
TRESS06 BİLGİNSA DRUGEN ANİSHA BEBEK EFSUNE THEO AYSEVİ
HEPİNİZDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BENDEN LÜTFEN
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM OL DİYENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİN İÇİN BENİM TEK DİLEĞİM BUDUR.
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN.
bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.
ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...
allah yolunu acik etsin, dualarim seninle......insallah hersey cok iyi gecer ve mutlu bir sekilde embyrolarinla dönersin..........icini ferah tut........hep positiv düsün..........ve bizleride haberdar et..........kal saglicakla....
Beni unutmamışsın
sağol arkadaşım ya cuma yada pazar işlem olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?