Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Allah yardımcın olsun herşey yaşamında istediğin güzellikte gitsin canım. :)

Canım Allah bebeğinin yardımcısı olsun inşallah iyidir ve doktorun saçmalamıştır. Yat dinlen. Kalimeroyla sakince konuş. Seni duyamaz ama hissedebilir. Yarın başka bir doktora daha git bence. Yengeme canlı değil,ilaç verip düşüreceğiz dedikleri bebiş şimdi 8 yaşında. Doktorlar da insan. Bazen yanılabiliyorlar. İnşallah öyledir.

doktorum özel bir klinikte en baştan beri ona gidiyorum. ultrasonun arızalı olduğunu düşünüyorum
yarın devlet hastanesine gidicem birde orda bakılsın. oda olmadı özel bir hastane daha var oraya giderim.
çarşambayı bekleyemem böyle oturup

Bekleme tabii ki. Stresle beklemek yorucu. Git başka doktorlardan da görüş al. Bu arada sana özel mesaj attım.

Canım Allah korusun bebeğini tabiki başka doktorada git hiç bekleme . Eminim duyacaksın bebeğinin o minik kalbinin sesini . Üzülüp onuda üzme sakın canım .

Anishacım transfers adet olmadan gittiğini hatırlıyorum.peki canım rahim kalinlığin kaçtı transfer öncesi.doktorun adet moduna girmişse eğer rahim bu Durumu rixli görmemiş miydi.bende ilk transferimde buna bender bir şey yaşamıştim da ondan soruyorum.neyseeki bşarili oldun.Caruso bizlere

Dualrimiz seninle bence başka bir yerde daha muayene ol.için rahat eder en azından bazen doktorlar olan bebeğin kesesini bile göremiyorlar.hem değerlerinde gayet yüksek çikmiş

Canım öncelikle sakin ol...... ve yarın mutlaka güvendiğin bir merkezde bebeğini kontrol etsinler... Dualarımız elbette senin ve bebeğin için olacak bugün.... Sevgimle..

Allah yolunu acik etsin, dualarim seninle......insallah hersey cok iyi gecer ve mutlu bir sekilde embyrolarinla dönersin..........icini ferah tut........hep positiv düsün..........ve bizleride haberdar et..........kal saglicakla....

canim insallah hersey iyi olucak. bazen ultrason aletleri iyi olmayabiliyor ve göremiyorlar kalp atislarini. kac kez forumlarda okuduk, kalp atisi yok deniliyor, insanlar baska doktora gidiyor veya hastaneye sevk ediyolar aldirmak icin ve ameliyata girmeden hastanede kalp atisi gözüküyor. hcg degerin cok güzel yüksek. insallah birdahaki gittinde görürsün kalp atisini. olmazsa git baska doktora veya hastaneye kontrole git. progesteron degerinde güzel yüksek. insallah bebisin seninle hic merak etme :)

Bilginisa şok oldum umarım herşey yolundadır. Tez zamanda bize güzel haber verirsin inşallah! Yalnız bu nasıl iş anlamadım. Şöyle bir donasyonla hamile kalıp ta başından sonuna kadar rahat geçiren var mı Allahaşkına söylesin çünkü sitede okuduğum herkeste şu veya bu şekilde bir problem oluyor. Donasyondan değil ama sonrasından korkar oldum yaptırmadan.

Arkadaslar, 21 gün dogum kontrol hapi kullandiktan sonra normal sartlarda kanama ne zaman geliyor? ben 2-3 gün sonra biliyordum ama hala kanamam yok. merak ediyorum, üzülüyorum cünkü kanama geldikten sonra donör üm de igneleriyle basliycakti...

Canım doğuşta hamile kaldığın için sana birşey sormak istiyorum.Ben ilk denememi dünyada yapmıştim spermleri büyütme yöntemini gerek görürsek yapiyoruz demişti berk bey doğuştaki iki doktorada sordum herharükarda ımcs kullanıyoruz dediler.şimdi hangisi doğru anlamadim.birisi mutlaka siz söylemesenizde kullaniyoruz diyor.Berk bey ise gerek olursa kullanıyoruz dedi. Yani bizden madem extra para almiyorlarsa başarıyıda artırıyorsa o zaman neden merkezler yapmiyor.yani birbirlerinden çok ta farklı davranıcaklarını sanmıyorum.o zaman ya hepsi gerek olunca yapiyor yada yapılması gerektiği halde her doktor yapmiyor.biraz karışık oldu sanırım canım ama kafam çok karıştı lütfen bana bu konu hakkinda yardımcı olur musun

allah yolunu acik etsin, dualarim seninle......insallah hersey cok iyi gecer ve mutlu bir sekilde embyrolarinla dönersin..........icini ferah tut........hep positiv düsün..........ve bizleride haberdar et..........kal saglicakla....

bir an evvel sende gel beraber
güzel haberler verelim evvelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…