sevgili yusufzilan,
kalbimiz ve en iyi dileklerimiz senle....
Hakkına hayırlısı olsun... Unutma sağlıklı olacaksa olsun..
şans senle olsun...
inşallah zilancim o listede adımız yazacak.tek fark senin gebeliğin benden önce olucak dünya ıvf,Ye Benden de selamlar:)
Bilginisa şok oldum umarım herşey yolundadır. Tez zamanda bize güzel haber verirsin inşallah! Yalnız bu nasıl iş anlamadım. Şöyle bir donasyonla hamile kalıp ta başından sonuna kadar rahat geçiren var mı Allahaşkına söylesin çünkü sitede okuduğum herkeste şu veya bu şekilde bir problem oluyor. Donasyondan değil ama sonrasından korkar oldum yaptırmadan.
Arkadaslar, 21 gün dogum kontrol hapi kullandiktan sonra normal sartlarda kanama ne zaman geliyor? ben 2-3 gün sonra biliyordum ama hala kanamam yok. merak ediyorum, üzülüyorum cünkü kanama geldikten sonra donör üm de igneleriyle basliycakti...
Canım doğuşta hamile kaldığın için sana birşey sormak istiyorum.Ben ilk denememi dünyada yapmıştim spermleri büyütme yöntemini gerek görürsek yapiyoruz demişti berk bey doğuştaki iki doktorada sordum herharükarda ımcs kullanıyoruz dediler.şimdi hangisi doğru anlamadim.birisi mutlaka siz söylemesenizde kullaniyoruz diyor.Berk bey ise gerek olursa kullanıyoruz dedi. Yani bizden madem extra para almiyorlarsa başarıyıda artırıyorsa o zaman neden merkezler yapmiyor.yani birbirlerinden çok ta farklı davranıcaklarını sanmıyorum.o zaman ya hepsi gerek olunca yapiyor yada yapılması gerektiği halde her doktor yapmiyor.biraz karışık oldu sanırım canım ama kafam çok karıştı lütfen bana bu konu hakkinda yardımcı olur musun
Canım gebelikte tüm vücudun değişiyor, gelişiyor. Gebelik esnasında bir takım sorunlar da çıkabiliyor. Olacak diye bir şey yok tabii ki. Mesela benim durumum ilk gebeliklerde pek rastlanmayan bir durum ama oldu işte. Burada hamile kalıp sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alan bir sürü insan var. En son selam8 ve moonrose un bebişleri oldu mesela. Donasyonun normal tüp bebekten Farkı yok ki. Lütfen kendini böyle şartlama. Seninki çok güzel geçecek inşallah.
Arkadaslar, 21 gün dogum kontrol hapi kullandiktan sonra normal sartlarda kanama ne zaman geliyor? ben 2-3 gün sonra biliyordum ama hala kanamam yok. merak ediyorum, üzülüyorum cünkü kanama geldikten sonra donör üm de igneleriyle basliycakti...
bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.
ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...
allah yardımcın olsun.
senin kalimero çok şakacı galiba
inşallah öyle olsun.
tüm kalbimle diliyorum sonu mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?