Yok tabiki transferle hamile kaldım da son adet tarihimde maalesef adet olmadım rahim duvarım kalınlaşmadı zaten ben normalde de ilaçla regli oluyordum . Bu yüzden ispanyadaki doktorumda regli olmamı beklemedi ki zaten olmayacaktım belli ki ve beni ilaca başlatıp transfere hazırladı . Ama senin rahim kalınlaşmış sen stresten regli olamıyorsundur zor ama biraz rahatlamaya çalış .

Hayırlısıyla git hayırlısıyla bebeğini al gel . Dualarımız seninle sadece bebeğine güven hiç endişe duyma onun seninle olacağına emin ol . Yolun açık olsun ...

Theo ikinci testi yapmış mıydın? Yani test günü negatifi aldıktan 2 gün sonra tekrar test yaptın mı?

Hiç bir aksilik olamadan su gidip gelirsin inşallah..
Herşey mükemmel olacak..
Sevgiyle

Anisha damlalıkla geliyor inan :-((

Geçecek..

dualarımız gönlümüz seninle birlikte canım. sakın stres yapma herşey çok güzel geçecek. gez toz dolaş sonra bebeğini yada bebeklerini al da gel.. transfer sırasında ayetel kürsü ve elham oku ben öyle yapmıştım ..:)

Pozitif düşüncelerle git ve aynen öyle gel ayrıntıları hiç düşünme olacağı varsa olur diye rahatlat kendini.yeni yıla hamiş olarak girmen dileğiyle...yolun açık olsun

teşekkür ederim canım psikoterapist önermişsin bende öyle düşündüm ama şuan iyi hissediyorum.sadece kırılma noktam çok düşük onu halledemedim.eşim önceki gün tedaviyi son bir kez deneyelim donra olmazsa donasyon dedi artık bakalım hayırlısı

canım kanaman ne durumda nasıl oldun merak ettim..

Canım içeride kanama azar azar devam ediyor. Ben sürekli yattığım için dışarı çıkmıyor. Tuvalete kalkınca kahverengi leke şeklinde geliyor. Yarın kontrolüm var. Biliyorsun en son rahim ağzı 1parmak açılmıştı. Eğer daha çok açılmamışsa çok mutlu olacağım çünkü kanama tamamen bitmeden dikiş atılamıyor. Durum böyle. Sorduğun için teşekkür ederim canım.

canım umarım doktorundan iyi haberler alırsın iyi haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar kıbrıstaki merkezlerin tedavi biçimleri fiyatları aynı.şimdi Ben dünyA ıvf merkezinde ilk gidişimdede ıms yani spermleri daha fazla büyütme yöntemi kullaniyor musunuz dediim. Gerek görürsek tabi kullaniyoruz dedi Berk bey .bugün berk beyle tekrar görüştüm.ayni şeyi Tekrar sordum .yine aynı cevap.gerek görürsek yaparız.bir arkadaşımızda aynı şeyi firdevs hanıma sormuş firdevs hanımda siz söylemesenizde biz zaten yapiyoruz demişti.O zaman extra fiyat farki yok demek.peki fiyat farki yoksa neden bazi merkezler gerek gorürse yapiyor bazilarıda her harükarda yapıyorlar.yada yapiyoruz deyip bizlerimi rahatlatmaya çalışiyorlar anlamadım gitti....

Son düzenleme:
Arkadaşım heyecanını paylaşıyor dilediğin gibi bebekli yurda gelmeni temenni ediyorum. Sevgiler, başarılar ve de öpücükler :))))

Umarim kontrode herşey yoluna girmiş olur. Zor bir hamilelik geçiriyosun.Ama güç aldığın şey çok değerli bebişin formun kıymetlisi az kaldi rüzgarselin kucağına almana canım

Umarim kontrode herşey yoluna girmiş olur. Zor bir hamilelik geçiriyosun.Ama güç aldığın şey çok değerli bebişin formun kıymetlisi az kaldi rüzgarselin kucağına almana canım

İnşallah canım inşallah. Ben normalde çok nazlı biriyim. Burnum aksa tüm sülale bilir :) ve herkes seferber olur ama bu konuda kendime hayret ediyorum. Evet bazen moralim bozuluyor ama sonra hemen toparlanıyorum. Gücüme inanamıyorum. Gerçekten de o 165 gramlık şey bana öyle bir güç veriyor ki. İnşallah yarın güzel haberlerle geleceğim.

bugün kontrolüm vardı kalp atışına bakılacaktı.
sabahtan gittim idrara çok yoğun sıkışmadım ama yinede biraz sıkışıktım.
doktorum ultrasonla baktı sıkışık değilsin tahlil sonuçları çıkınca bakalım dedi.
öğleden sonra betahcg sonucu 18856.0- progesteran 40 çıktı.
ultrasonda aşağıdan baktı epey bi oyalandı sonunda "canlılık belirtisi göremiyorum" dedi. düşük tehlikesi varmış. kalp atışını görmeyi umuyorduk. çarşamba hcg tekrarıyla ultrasonda tekrar bakacak.

ödüm çatlıyor arkadaşlar bebeğim yaşıyor olsun.. ters olmasın hiç bir şey ya.. alt üst oldum..
dua edin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…