Yok tabiki transferle hamile kaldım da son adet tarihimde maalesef adet olmadım rahim duvarım kalınlaşmadı zaten ben normalde de ilaçla regli oluyordum . Bu yüzden ispanyadaki doktorumda regli olmamı beklemedi ki zaten olmayacaktım belli ki ve beni ilaca başlatıp transfere hazırladı . Ama senin rahim kalınlaşmış sen stresten regli olamıyorsundur zor ama biraz rahatlamaya çalış .
ben anca yazabiliyorum ev işleri
alışveriş ne alsak ne koysak sıcak mı soğuk mu falan filan
çok yorgunum belim ağrıyor
ALLAH İZİN VERİRSE Yarın akşam ordayız
TRESS06 BİLGİNSA DRUGEN ANİSHA BEBEK EFSUNE THEO AYSEVİ
HEPİNİZDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BENDEN LÜTFEN
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM OL DİYENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİN İÇİN BENİM TEK DİLEĞİM BUDUR.
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN.
Yok tabiki transferle hamile kaldım da son adet tarihimde maalesef adet olmadım rahim duvarım kalınlaşmadı zaten ben normalde de ilaçla regli oluyordum . Bu yüzden ispanyadaki doktorumda regli olmamı beklemedi ki zaten olmayacaktım belli ki ve beni ilaca başlatıp transfere hazırladı . Ama senin rahim kalınlaşmış sen stresten regli olamıyorsundur zor ama biraz rahatlamaya çalış .
ben anca yazabiliyorum ev işleri
alışveriş ne alsak ne koysak sıcak mı soğuk mu falan filan
çok yorgunum belim ağrıyor
ALLAH İZİN VERİRSE Yarın akşam ordayız
TRESS06 BİLGİNSA DRUGEN ANİSHA BEBEK EFSUNE THEO AYSEVİ
HEPİNİZDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BENDEN LÜTFEN
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM OL DİYENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİN İÇİN BENİM TEK DİLEĞİM BUDUR.
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN.
Theo ikinci testi yapmış mıydın? Yani test günü negatifi aldıktan 2 gün sonra tekrar test yaptın mı?
Yok yapmadım , yapsamıydım.. Bilemedim
canım kanaman ne durumda nasıl oldun merak ettim..
Canım içeride kanama azar azar devam ediyor. Ben sürekli yattığım için dışarı çıkmıyor. Tuvalete kalkınca kahverengi leke şeklinde geliyor. Yarın kontrolüm var. Biliyorsun en son rahim ağzı 1parmak açılmıştı. Eğer daha çok açılmamışsa çok mutlu olacağım çünkü kanama tamamen bitmeden dikiş atılamıyor. Durum böyle. Sorduğun için teşekkür ederim canım.
Umarim kontrode herşey yoluna girmiş olur. Zor bir hamilelik geçiriyosun.Ama güç aldığın şey çok değerli bebişin formun kıymetlisi az kaldi rüzgarselin kucağına almana canım
canım umarım doktorundan iyi haberler alırsın iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?