Ayyy inşallah
İnşallah kuzumZazacim cokkkkk... sevindim.Allah tamamina erdirsin bebekler geliyorrrrrrr❣
Canım az kaldı bende seninle bekliyecem güzel sonucunu almayaAy çok şükürrrBi oh dedim valla. Sağlıkla ilerlesin inşallah Bende seninle bekledim transferden beri
İnşallah kuzumCanım bu çift çizgi yaşasın inş yarın kanda da kesin sonucu alırız çok mutlu oldum yuppi
Caaan canım bacım Allah sanada istediğin evladını versinZazammm cift cizgiyi gördük çok şükürinşaAllah yarın kan sonucun da mutlu eder burayı Rabbim sana kalbine göre versin canım bacım
Bunu degil cnm bunlarıCaaan Beyzoşum inşallah dualarınızla doğururum bunu
Zaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikteBende sizi çok seviyorum canlarım
Canim benim insallah cumlemize inşallahBu heyecan normal çünkü öncekilerde olumsuzluklar olmuş bu sefer herşey farklı olacak hamilelik sonrası minnak tatlı mı tatlı bir bebiş getirecek sana
Vallahiii cokkk heyacanliyimmm yarin icin canim kardesim senin adinaAyyy inşallah
Yarın güzel kan sonuçlarımızla bayram edelim
Nasıl sevindim anlatamam günün en güzel haberiYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
He valla yıne bana kaldıBeyzosummm aminnnn cok aminnhadi sen de kafalamissin doktoru iyissin zoladex elinde kaldi
Gynolife mi?Bende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdiler
Caaan Eftalios inşallah bu sayfa tez bir zaman seninde mutlu haberinle sevinsin@zazammmmm guzel kalplim kizzzzx sen gebesin gebe oleyyyyyy bariz belliii yasasinnnn❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyumZazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir habersonuna kadar saglikla gitsin tum surec Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?