Çok teşekkür ediyorum İnşşş hepimiz kavuşalımmmm en güzel hayalimize cesur hiç değilim ama iğne zoladex değilmiş

Hic bisi yok ayni igne benimki de diferelin. Cat diye yapti valla acimadi
Sana güveniyorummm ❤Benimki de çat diye yapar herhalde Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm

Sana güveniyorummm ❤Benimki de çat diye yapar herhalde Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm
Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin

Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin
Güvenli bölgeeeAyy sesli güldümm Attırıcaz artıkk imzayıı kaçış yok

Bizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dedi Ama korkarım ben yaaa
Hiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Popoyu bak o resimdeki gibi 4 dilime böş ve üst yan kısmı iğne alanı
İğneyide sonuna kadar soksun kas içine

Eklentiler

• E6F8019B-01C8-4138-979E-5188A92A94B1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…