Çok teşekkür ediyorumGözün aydin cnm dilerim hersey cok güzel olur tedavin cok güzel gecer Yavrularina kavusursun
Ah benim zoladeximBen doktora yaptirdim, elimde recete felan olmadigi icin para ödedim ve yaptilar, ben kendim yapmaktan korktum biraz ama cesaretliysen yapabilirsin
Aminnn canim insallahhÇok teşekkür ediyorumİnşşş hepimiz kavuşalımmmm en güzel hayalimize cesur hiç değilim ama iğne zoladex değilmiş
Aminnn canim insallahh
o aileden oda amcasinin kizi
Benim esim yapti durubalcimmmmÇok teşekkür ederim inşşşDEPOT İĞNESİ Diferelin 3.75 kalçadan yapılan demiş ??
CanimCanımmm hayırlı uğurlu olsunnnnSımsıkı tutunsunlar Sağlıkla mutlulukla kucağına alıp koklamayı nasip etsinn inşş Rabbimm
Bizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dediBenim esim yapti durubalcimmmmbi cesaret yaptik
Benimkide ben yaparim diyorBenim esim yapti durubalcimmmmbi cesaret yaptik
Hic bisi yok ayni igne benimki de diferelin. Cat diye yapti valla acimadiBizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dediAma korkarım ben yaaa
Beyzanur hemen tanır aileyi birak sülalesi ezbere sayarAminnn canim insallahh
o aileden oda amcasinin kizi
Hic bisi yok ayni igne benimki de diferelin. Cat diye yapti valla acimadi
Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayinSana güveniyorummm ❤Benimki de çat diye yapar herhalde Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm
Sana güveniyorummm ❤Benimki de çat diye yapar herhalde Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm
Güvenli bölgeeeAynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayinkalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin
Kalçadanmı?yinede net olsun Andreye sorÇok teşekkür ederim inşşşDEPOT İĞNESİ Diferelin 3.75 kalçadan yapılan demiş ??
Vallahi senin bilgine andreyden daha çok güvenirimKalçadanmı?yinede net olsun Andreye sor
Hiç korkmaBizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dediAma korkarım ben yaaa
Benimkide ben yaparim diyorama ben cesaret edemiyom kizz igneyi kirar allah muhafaza icimde kalir
Vallahi senin bilgine andreyden daha çok güvenirimTekrardan döndüm okudum kalçadan yazmış Şimdi geç oldu yarın kalçadan olduğuna emin misin ? diye sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?