Hic bisi yok ayni igne benimki de diferelin. Cat diye yapti valla acimadi🤣
😂😂😂😂Sana güveniyorummm ❤️❤Benimki de çat diye yapar herhalde 😂😂Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz 😂😂Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm

😂😂😂😂Sana güveniyorummm ❤️❤Benimki de çat diye yapar herhalde 😂😂Olmadı iğne nasıl vurulur videoları izliycez eğitimsiz olmaz 😂😂Tüp bebek sırasında göbekten çok vurmuştuk kendimi level atlamış gibi hissettimm
Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin😂 kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin😁

Aynen hem youtube hem de googlelarsan baya yardimci hos biz bakmadan yapiverdik de siz ole yapmayin😂 kalcada guvenli bolgeler diye yazarsan o da cikiyor guvenli bi bolgeye imzasini atsin😁
Güvenli bölgeee😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣Ayy sesli güldümm 😂😂😂🤣🤣🤣Attırıcaz artıkk imzayıı kaçış yok

Bizde eşimle konuştuk şimdi en kötü ben yaparım dedi 🙈🙈🙈Ama korkarım ben yaaa
Hiç korkma
Yeşil alan iğne alanıdır
Popoyu bak o resimdeki gibi 4 dilime böş ve üst yan kısmı iğne alanı
İğneyide sonuna kadar soksun kas içine

Eklentiler

• E6F8019B-01C8-4138-979E-5188A92A94B1.webp
    E6F8019B-01C8-4138-979E-5188A92A94B1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45
Ben göbekten yapılan iğneyi gıcırdata gıcırdata soktum valla kendime 😄😄 bişeyleri yanlış yaptım heralde. Benim ki yapmam hayatta deri ben yaparkende bakmadı. İğne tutuyomuş oda ne demekse 😂😂
Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi🤣 katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi 😱 yok dedim hic hissetmedim🤣
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi 🤣🤣 haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var🤣🤣

Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi🤣 katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi 😱 yok dedim hic hissetmedim🤣
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi 🤣🤣 haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var🤣🤣
Heee beyzoş kievdeki hemşireler nasıl güzel iğne vuruyor ruhun bile duymuyor😀

🤣🤣🤣 çok tatlısın ya. Burdaki kadınlar beni çok mutlu ediyo

Back
X