karşılaşamıcaz yanii☺️ dedim bi ücüncü bulduk.birde @Aigle var cunku 12 sinde ordayiz nasipse.
vallaa nezaman baslar nezaman transfer olur bilmiyorum ki,doktor a bagli biraxda.bize kalsa hemen baslar,en kisa surede de transfer oluruz.
umarim sizinde hersey su gibi akar,istediginiz gibi olur isleriniz🍀
yumurta donasyonu mu sizinde
Bizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsin🙏

hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlar😬 iki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir☺️
Bütün herkesten taktik aldım zaten Allahım tövbe sanki beyin ameliyatına gireceğim😄

Bizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsin🙏
şöyle bi hikayenize göz gezdirdim.cok cok benzer durumlarimiz.bizimde sorunumuz kaliteli embrio olusturamamak.birsürü yumurta toplaniyor,spermde hic sorun yok,dölleniyor imsi yle(ki birkere serbets atış yaptilar,birtanesi döllendi) ama 5. gune ulaşmiyor
sizden tek farkim bizim 3. gunde de düsük kalitede embriyomuz oluyordu.ve 2. tup bebek icin baska bir doktora gittigimizde adam direk donasyon demisti.cok kizmistik,daha ikigun once git normal cocugun olur dien adam die tabii.buarada cok cook iyi bir doktordur.yani adam harbiii bildi 😄 biz ustune bosuna maddi manevi yiprandik.tabii o zmn sarti oydu.insan bukdar sperm yumurta fln varken kabuletmkte zorlaniyor.ve o dr demisti ki; bir embriyonun kalitesini %90 yumurta belirler diye.yanildigini düşünmüyorum.cunku biliyorsun ki insanlar 1 tane spermden aa kalute embrioeldeedip gebe kaliyor.tabii en dogru karari kievdeki dr vericektir.umarim hakkimizda herseyin hayirlisi guzeli olur,bol sans♥️🍀

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
Sizi merak edenlerden biri de bendim. Diyecek bir şey yok gerçekten üzücü😢 bu durumu daha iyi anlayan bu kadar insanı bir arada hiçbir yerde bulamayız gerçekten. Ama sonu iyi olacak yüzlerimiz gülecek inanıyorum.
İkili paket almak hem sürecin yıpratıcılığını azaltıyor hem de psikolojik olarak toparlanmayı kolaylaştırıyor gibi. Bir sonraki denemenizde kutlama yaparız biz de😊 hep dualarımda olacaksınız🤲🏻

Son düzenleme:
Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Çok şükür
Bin şükür🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Yaşasın sana demiştik . senin adına çok ama çok mutlu oldum YUPPİ

öyle de olacak canım hiç şüphen olmasın
Senin yaşadığın korkuyu neredeyse hepimiz yaşadık. Benim 9 gün 126; 11 gün 260, ve 17 gün 2000 beklerken 1390 olmuştu . moralim yerle bir oldu o gün. Ama çok şükür şuan mesajı çok zor yazıyorum fırsat vermiyor “sıpa”. Allah gönlüne göre versin. Bence 1 tane olsun, ama sizin olsun. Kolay hamilelik geçirip, sağlıkla sağlıklı evlat kucağına al🙏🙏🙏 😘
Ama ben seni çok özledim ama :) Benim yol arkadaşım.Küçük meleğin nasıl 3 yaşına basmak üzre olmalı.öp benim için onu

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️😘
Sibra çıktığın her yolculuğun böyle güzel sonuçlansın inşallah❤️ nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam 🥰🥰🥰 Senin gibi tatlı bıcır bıcır hayırlı evlatların olur inşallah🥰 Darısı başımıza olsun duanı eksik etme

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️😘
çoook sevindim çooook önceki mesajım bunu okumadandı ama ben biliyordum. önce zazam sonra sen çok mutluyum kendim hamileyim gibi inşallah agustos sonu size katılırım......

S sibra631 sibracım çok sevindim canım inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
Pandaacımm, çok teşekkür ederim amin inşaallah🙏🙏❤️Hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla huzurla büyütelim inşaallah🙏🙏🙏🥰

şöyle bi hikayenize göz gezdirdim.cok cok benzer durumlarimiz.bizimde sorunumuz kaliteli embrio olusturamamak.birsürü yumurta toplaniyor,spermde hic sorun yok,dölleniyor imsi yle(ki birkere serbets atış yaptilar,birtanesi döllendi) ama 5. gune ulaşmiyor
sizden tek farkim bizim 3. gunde de düsük kalitede embriyomuz oluyordu.ve 2. tup bebek icin baska bir doktora gittigimizde adam direk donasyon demisti.cok kizmistik,daha ikigun once git normal cocugun olur dien adam die tabii.buarada cok cook iyi bir doktordur.yani adam harbiii bildi 😄 biz ustune bosuna maddi manevi yiprandik.tabii o zmn sarti oydu.insan bukdar sperm yumurta fln varken kabuletmkte zorlaniyor.ve o dr demisti ki; bir embriyonun kalitesini %90 yumurta belirler diye.yanildigini düşünmüyorum.cunku biliyorsun ki insanlar 1 tane spermden aa kalute embrioeldeedip gebe kaliyor.tabii en dogru karari kievdeki dr vericektir.umarim hakkimizda herseyin hayirlisi guzeli olur,bol sans♥️🍀
İnsan kemdisinde o kadar yumurta eşinde o kadar sperm olduğunu duyunca umutlanıyor haliyle ama kaliteli olmadıktan sonra ne fayda.. burda bazı arkadaşları okuyorum yumurta ya da sperm çıkmadı diye üzülüyorlar inanın olmayacaksa onlar olduktan sonra da olmuyor. Eşimin morfoloji de %2 çıkıyor doktorlar bunun çok önemli olmadığını çip kullandıklarını falan söylemişlerdi ama kievdeki doktor bunu da önemsemiş biraz. Ben o gün ısrarla yumurta donasyonu dedim ama andrei embriyo dedi bakalım gidince tekrar test alınacak her ikimizden de süreç de ona göre ilerler artık. Ama yaşamayan bilmez sadece şurdaki yazılanları okuduğum zaman ‘yalnız değilim’ cümlesini kurabiliyorum. İyi ki varsınız inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım.

İnsan kemdisinde o kadar yumurta eşinde o kadar sperm olduğunu duyunca umutlanıyor haliyle ama kaliteli olmadıktan sonra ne fayda.. burda bazı arkadaşları okuyorum yumurta ya da sperm çıkmadı diye üzülüyorlar inanın olmayacaksa onlar olduktan sonra da olmuyor. Eşimin morfoloji de %2 çıkıyor doktorlar bunun çok önemli olmadığını çip kullandıklarını falan söylemişlerdi ama kievdeki doktor bunu da önemsemiş biraz. Ben o gün ısrarla yumurta donasyonu dedim ama andrei embriyo dedi bakalım gidince tekrar test alınacak her ikimizden de süreç de ona göre ilerler artık. Ama yaşamayan bilmez sadece şurdaki yazılanları okuduğum zaman ‘yalnız değilim’ cümlesini kurabiliyorum. İyi ki varsınız inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım.
Haklısın, yalnız değiliz hepimizin sorunu başka başkaa ve nihayetinde çaresiz de değiliz yalnız da değiliz.. Dilerim içinize sinecek güzel bir tedavi ile kucağınız dolsun🙏🙏 tüm bu olumsuz yaşanılanların bir daha anımsanmayacağı yeni umutlu mutlu başlangıçlar olsun hayatınızdaa🙏🙏🙏🥰

Sibra çıktığın her yolculuğun böyle güzel sonuçlansın inşallah❤️ nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam 🥰🥰🥰 Senin gibi tatlı bıcır bıcır hayırlı evlatların olur inşallah🥰 Darısı başımıza olsun duanı eksik etme
Çok çoook teşekkür ederim, M muphem_ cimm Canımm kardeşimm💖 Aminn amin aminn inşaallah hayırlı evlatlar olur🙏🙏🙏
Elbette çok sevindiğini biliyorum 😍😍
İlk şiddetli kasık ağrılarım biliyorsun havalimanında beklerken işlemler sırasında tutmuştu😅 😂Sevgili eşin &sen ilginizle bana kendimi öyle güzel özel hissettirmiştiniz ki 💖🥰 ilk defa hamileymişim gibiydim😍 tekrar teşekkür ediyorum size 🙏
İnanıyorum, en kısa zamanda sizin de güzel müjdeli haberlerinizi alacağız ve hep birlikte bayram edeceğiz 💖🥰🙌🙌

çoook sevindim çooook önceki mesajım bunu okumadandı ama ben biliyordum. önce zazam sonra sen çok mutluyum kendim hamileyim gibi inşallah agustos sonu size katılırım......
Ayyy Canıııım arkadaşım 🥰🥰🥰 çok çok çoook teşekkür ederim 🙏🙏💖💖
O güzel yüreğindeki enerjin heyecanın coşkun hiç ama hiiç solmadan sen de hamile kal emiii 🥰🤲🤲🤲

Coook sevindim canım Cook mutlu oldum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 idrar da çıktıysa tamamdir bence.❤️❤️🙏
Sevgili Tamara 🥰 çok çok teşekkür ederim 🙏🙏 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız🤲🤲🤲
Kalbimden geçenlerdensin, dualarım seninleee 💖🥰

Back
X