Canim sende hamileliğin tadini cikar darisi hepimizin başınaÇok teşekkür ederimsizlerden de güzel müjdeli haberler almak dileğiylee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sende hamileliğin tadini cikar darisi hepimizin başınaÇok teşekkür ederimsizlerden de güzel müjdeli haberler almak dileğiylee
![]()
Burnun derininemi yapiyorlar pcr de benim burnum cok hassas ufak dokunmayla kaniyor tek korkum buYok cnm ya turkiyede biraz cubugu derine dogru yapyrlar ama burda sürtüp geciyorlar merak etme![]()
Hayirli transferin olsun insallah hersey sorunsuz olsunSaol canimdr hitdeyz
Merhaba transfer oldunuz mu?Saol canimdr hitdeyz
Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler içinselamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallahne zaman dönüşünüz?
Yalnız olmadığımı bilmek güzelBenim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim![]()
Aynisi bnmde aklima gelmisti ama yok sürtüyor sadece 2saniye hmn bitiyorBurnun derininemi yapiyorlar pcr de benim burnum cok hassas ufak dokunmayla kaniyor tek korkum bu
Bende ayniyim yalniz deilsin canim kabus gibi çöktü üstüme bu pcr kacista yokYalnız olmadığımı bilmek güzelçevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor
InsHayirli transferin olsun insallah hersey sorunsuz olsun![]()
Aciyormu canim benim agri esigim cok düşük burnum acirsa kiyameti kopartirim diye korkuyorum sadeceAynisi bnmde aklima gelmisti ama yok sürtüyor sadece 2saniye hmn bitiyor
❤❤❤❤❤❤❤ hersey istedigin gibi olsunInstesekkurler
![]()
karşılaşamıcaz yaniiBiz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için
hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlarBenim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim![]()
Bizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsinkarşılaşamıcaz yaniidedim bi ücüncü bulduk.birde
Aigle var cunku 12 sinde ordayiz nasipse.
vallaa nezaman baslar nezaman transfer olur bilmiyorum ki,doktor a bagli biraxda.bize kalsa hemen baslar,en kisa surede de transfer oluruz.
umarim sizinde hersey su gibi akar,istediginiz gibi olur isleriniz
yumurta donasyonu mu sizinde
Bütün herkesten taktik aldım zaten Allahım tövbe sanki beyin ameliyatına gireceğimhiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlariki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir
![]()
Port view demisiniz?Persembe günü inş![]()
şöyle bi hikayenize göz gezdirdim.cok cok benzer durumlarimiz.bizimde sorunumuz kaliteli embrio olusturamamak.birsürü yumurta toplaniyor,spermde hic sorun yok,dölleniyor imsi yle(ki birkere serbets atış yaptilar,birtanesi döllendi) ama 5. gune ulaşmiyorBizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsin![]()
Sizi merak edenlerden biri de bendim. Diyecek bir şey yok gerçekten üzücüKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum![]()