Sevgili bebek ,sag salim git bebegini alda gel cnm.bende Oscarda kaldim .memnun kaldim temiz bir otel.Hemen 400 metre arkasinda Dünya tüp bebek var.5-15 dk taxi ile Klinige variyorsun.Otelin taxileri mevcut bilgin olsun.
senden hayirli haberler bekliyoruz. Simdiden iyi yolculuklar. sevgiler

Bir şey soracağım estrofem ağız kuruluğu yapıyor mu? yani yaşayan var mı? çok zor sürekli ağzım kuruyor anlamadım neden

nasilsin Theo ?
Evet yapyior bendede migde bulantisi cok yapiyordu.Acilik,agizda tak degisikligi yapyior.Kisiye göre özel yan etkileri cok.
Ilaclar acida olsa insallah hepimize yarasin diyorum
sevgiler

Sevgili Papatya arkadaşım bu soğuk karlı günlerde bile papatya mevsimini yaşadığını umarım. Ama yine posta kutunun azizliğine uğradım. Sahi bu kadar çok mu mesaj alıyorsun? Gitmiyor sana yazdıklarım. Sevgiler güzellikler mutluluklar :)))))))

Canım siteye girdikten sonra sol taraftaki yeşil konulara göz at ingilizce yazıyor ama takıldığın birşey olursa sor bence çok yararlı bilgiler verilmiş.

sagol canim..demek Oscar dünya ivf e cok yakin..biz ama dünya ivf de degiliz, dogus merkeze gidecegiz. Oscar iyi temiz otel olduguna sevindim..
tamam haberdar ederim sizleri...

çok üzüldüm duyunca(benim taşıyıcı annelikle evlat sahibi olabileceğimi duyunca çok destek olmuştun Allah razı olsun. Allah taşıyamacağından çok yük vermezmiş insana. inanıyorum ki kendini toparlayıp hayata devam edeceksin.ve inşalllaaah Rabbim kucağını bebeksiz bırakmayacak.sabır sabır sabır.....dua ile kalll...

sana bol sanslar.....insallah güzel embyrolar transfer edilir...simdi 5. gün blasto mu transfer ettircen?

Bilgiisa Arkadaşımız

Biliyoirsun Kısmette öteye yol yok. Bu işlerde tıp ve biz herşeyi yapsak da bir sınır var o sınırı geçemiyoruz Ondan sonrasında Tanrının izini gerekiyor .Oalay bu şekilde bak biraz teslimiyetçi ol desem kırılma bana.Öbür türlü çok acı çekersin.Biliyorsun geçecek Alışıyor insan zamanla acısına . İnşallah bu daha iyisi için dizaynlanmış bir olaydır. Buna inan yola devam.

Durucuğum kutu senin mesajlarınla dolmuştur Boşaltayım hemen

Arkadaşlar herkese tekrar merhaba,
Uzun zamandır foruma giremiyordum.İkinci tüp bebek tedavime başlamıştım.Ama maalesef embriyo oluşmasına rağmen tutunma gerçekleşmedi.Tüp bebek tedavimiz başlamadan önce doktorumuz yumurta donasyonunu da ilerleyen zamanlarda düşünmemiz gerekebilir diye söylemişti.Benim yumurtam oluşmuyor zaten.ikinci tüp bebek tedavimde tek yumurtam oluştu ama 12.gün değerim 0.10 çıktı.aynı gün kanamam başladı.gecede içimden büyük bir parça ile düştü.Allah'ım bugüne nasip etmedi diye düşünüyorum.İnşallah ilerleyen zamanda nasip eder.
3.tüp bebek tedavisine başlayıp başlamama konusunda kararsızım büyük ihtimalle yumurta donasyonuna karar vereceğim galiba.
Görüşmeyeli arkadaşlarım nasılsınız? İnşallah iyisinizdir? forumu geriye dönük okuyacağım kimler ne yaptı diye İnşallah güzel haberler okurum.

Canım şimdi okuyorum mesajları.Kızın olacağını gördüm nasıl sevindim anlatamam zaten bu forumda kimin bebek haberini okusam kendi bebeğim oluyormuş gibi seviniyorum.İnşallah Allah kucağına almayı da ponponlu etekler giydirmeyi de nasip eder.Çok sevindim ya...

nasilsin Theo ?
Evet yapyior bendede migde bulantisi cok yapiyordu.Acilik,agizda tak degisikligi yapyior.Kisiye göre özel yan etkileri cok.
Ilaclar acida olsa insallah hepimize yarasin diyorum
sevgiler

Herşey yolunda hayat devm ediyor. Fridevs hanım aradı ve bir kere daha donasyon deneyin lütfen sizin nasıl hamile kalamadığınıı anlayamadım dedi) Bilmiyorum gerçekten artık istiyormuyum istemyor muyum? Hevesimi kaybettim ümidimi kaybettim.. Anne olamayacağımı kabul ederken acı çekmiyorum. Hatta anne olmak şu an o kadar zor geliyor ki anlatamam..

Allah herkesin gönlüne göre versin..

Ben hayata bıraktığım yerden devam ederek, kaynayıp gidiyorum işte..

Amiiiin :) inşallah hepimize nasip olur. Bu arada bence tüp bebekle vakit kaybetme. Donasyon denersen şans daha fazla. Bir an önce kucağına alman dileğiyle

Theo böyle hissetmen çoook normal. Sindirme süreci. Zamanla tekrar umud edeceksin ve inşallah senin bebişin de teyzesi olacağız :)

yaklaşık son 1 aydır başımda aşırı derecede ağrı var daha doğrusu sol gözümün arka tarafında doktora gittim miğren olduğunu söyledi cyclo kullanıyorum oda miğreni tetiklediğini söyledi zaten yan etkilerindede yazıyor hergün bir yada iki tane majezik içiyorum gözümün ağrısından dolayı başka birşeyde geçirmiyor kahretsinki kendi kadın doğum doktorumu aradım ilacı bırakmaktan yada değiştirmekten yana değil transfere kadar bunu kullanmamız gerekiyor diyor daha sonrasında miadil bir ilaca gecebiliriz ama rahimin doğal yapısını bozmadan eksin olan hormonu en iyi şeklde yerine koyanın bu olduğunu söylüyor ben ne yapacağımı şaşırsım bu şekilde başımın ve gözümün ağrıması yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor resmen siz ne yaptınız sizdede oldumu bu tür problemler yoksa sadece bendemi anlayamadım eğer bu tip problemler yaşayan varsa ve cözüm bulan varsa paylaşırsa benimle sevinirim..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim önceden migrenim vardı ama çok nadir ataklarım oluyordu. Hamile kalınca hormonlar tetikledi. 4.ayım bitti ama migrenim devam ediyor. Ben bunun için nöroloğa gittim. Migren atağı sırasında 2 minoseti aynı anda alabileceğimi söyledi. Günde 4taneye kadar izin verdi. Firdevs hanım ve buradaki kendi doktorum da tamam dedi. Ama bir günde 4 tane alıyorsan ertesi gün almamaya çalış dediler. Sen de bunu doktorlarına sor. İzin verirlerse kullan. En azından hafifliyor ağrı. Tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
Sevgili Theo
Aslında içten içe senin de aramızdaki güçlü amazon ruhlardan biri olduğuna inanıyorum. Çünkü hayatın sana getirdiklerine iç değerlendirmelerinle karar verip yoluna devam edebiliyorsun. D un seni araması güzel! Doğrusu şaştım ama olması gereken de budur. Sonuç ne olursa olsun bir telefon uzağı yakınlaştırırken bize değer verildiğini hissettirir. Yoluna devam ederken zaten en doğru kararları vereceğine inanıyorum. Sevgiyle kal

Sevgili arkadaşlar bu donasyon günleriyle ilgili o kadar çok site tarayıp okudum ki ama ortak görüş şu: Bazen embriyolar gerçekten çok güzel gözüküyorlar ve 3. 4. gün transferi yapılıyor halbuki bu embriyoların bazıları 5. güne kadar gelemeyebiliyorlar onlarında doğal seleksiyonla vücuttan kimyasal gebelik adı altında atıldığını okudum. Dr videolarını falan izledim. 5. güne kadar embriyolar eğer embriyo sayısı azsa çıkamayabiliyormuş. Bu da donasyonun yapılamaması anlamında. Tabiiki dr daha iyi bilir çünkü bazen labaratuar ortamı yerine ana rahminde bu embriyolar 3. gün transfer edildiğinde daha iyi gelişebiliyorlarmış. Şimdi bir embriyonun 5. güne gelebilmesi sadece yumurta ve sperm kalitesi değil labaratuarın embriyolog un başarısıyla ilgili. Ama embriyo sayısı minimum ise 5. güne risk edilmeden dr 3. gün transferi yapıyormuş.Aslında güvenmekten başka çaremiz yok ama bu bilgileri de aklımızda tutalım. Ülkemizde sezeryan da çok yapılıyor neden? Her zaman gerekliliğinden değil tabiiki dr un zamanını ayıramamasından da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…