Canım Allah sana da kolaylık versin ve hamileliğin sağlıkla mutlulukla geçsin diyorum. Sevgiler :)
Arkadaşım,öncelikle teşekkür ederim.Ama bende erken menopoz olmadığı gibi yumurta rezervi azlığıda yok.Biyolojik saat tıkır tıkır işliyor.Genetik bir durum sanırım.Ailedeki kadınlar geç menopoza girmişler ama hepsi de erkenden doğurmuşlar.Donasyondan çok çok ümitli değilim açıkçası.Eşim daha ümitli sanki.Yapmadık olmasın.Dilerim sonuç güzel olur.Hepimiz için güzel sonuçlar olsun....Hoş geldin erken menepoz,yumurta kalitesi sonuçta hepimizin sorunu aynı Anne olmak.....ayse eşinin seni desteklemesi çok güzel...eğer çok başarısızlıkların varsa maddi ve manen daha fazla kendimi yorma derim..donasyondada ilk seferinde başari garantisi yok ..ama heharükarda tüp bebekten başari sansin. daha yuksek hakkinda hayiirlisii
MerhabaKızlar merak ediyorum 5.gün transfer edilen kişiler kimler
bana yazarmısınız.
Sonuçları ne oldu merak ediyorum.
Burdan cevaplarsanız.sevinirim.
jessaminin izni ıle ben cevapliyalım dünya ıvf yani bizim adress yusufzilan
merhaba
benim de transferim 5. Gün oldu, 3 tane transfer yapıldı 3 de tutmuştu fakat birinin gelişimi iyi degildi 12. Haftada fetal rediksiyon yapılacaktı fakat 10. Haftada kanamam oldu bebeğim gitti...suan 28 haftalık ikiz kızlarım olacak:)
çok heyecanlıyım ...hayirliysa eğer allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Dualarım sizinle....
merhaba
benim de transferim 5. Gün oldu, 3 tane transfer yapıldı 3 de tutmuştu fakat birinin gelişimi iyi degildi 12. Haftada fetal rediksiyon yapılacaktı fakat 10. Haftada kanamam oldu bebeğim gitti...suan 28 haftalık ikiz kızlarım olacak:)
çok heyecanlıyım ...hayirliysa eğer allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Dualarım sizinle....
sen nerde yaptırdın?
Sevgili Bilginisa,yazını sen çok ama çok iyi anlayarak okudum inan.Bende ilk kürtajımda kıyametim koptu sanmıştım ama kopmuyor anlıyorsun.Hayat devam ediyor ve ertesi güne daha umutlu,inançlı uyanıyorsun.Oldu yine olacak,neden olmasın fikrine sarılıp yaşıyorsun.Para bir şekilde yine bulunuyor.Şimdi dinlen ve kendini koru üşüme.Ama lütfen sorgulamalarını hem kendinde hem de merkezle yap.Bir yerde yanlış yapıldıysa onu bul ki bir daha yaşanmasın.Çok geçmiş olsun...Zaman sana iyi gelecek unutma...bugün kurtaj yapıldı.. hem kalben hem bedenen canım yandı. merkezde fenalaştım acile yatırdılar.
saatlarce rahim kendini toplayabilmesi için kramplar oldu. şükürki şimdi daha iyiyim.
en baştan her sonuca hazırlıyorduk kendimizi ama herşeyimiz rast gitmişti aniden gelişen bu durum duygularımıda alt üst etti.
insan kendini kaybetmeyede alıştırmalıymış meğer
Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı. çok zormuş.
çevremdekilerden daha fazla sizeler anlarsınız beni. aynı mücadeleyi veriyoruz
hani 21 aralık bugün kıyamet kopacak diyorlardı ya benim kıyametim bugün koptu.
herkes diyorki tekrar denersin ( tüp bebek sanıyolar tabi )
eşimde tekrar deneriz üzülme diyor. oda kendi acısını yaşayamıyor beni teselli etmekten.
bizim tekrar denemek için maddi şansımız yokki 20 bin lira harcadık. kürtaja bile 400 lira istendi. belki piyango çıkarsa deneyebiliriz.
şuan teselli kaynağım eşimin ve kendimin genel sağlığının yerinde olması ve sevgiyle dayanışma içinde olmamız.
çok ağladım , üzüldüm hırpaladım kendimi ama geçecek bu günlerde elbette.
Yüce mevlam sabırla sınıyor olmalı sabredeceğim...
heh birde şu varki 17 yıldır menapoz yaşayan bu bedende hamilelik oluşabiliyormuş.. bu bile bir mucizeydi ilk denemede..
Öncelikle hayırlı olsun.Başarmış olmanız çok umut verici.Sağlıkla doğsunlar inşallah.Ama hemen listeye baktım bilgileriniz sizinde yok.Merkez ve dr isimleri birde yaş çok önemli arkadaşlar.Özellikle hamile kalan arkadaşların bilgilerine ulaşmak için geriye dönük okuyorum.Nickler kafamda birbirine karışıyor.Malum bunlar yaşlılık belirtileri:)))O yüzden tablo biz yaşlarda olanlara yol gösterici olacak.Benim transferimi firdevs hn. Yaptı.guven verici bir Dr. Ama tabi tüm ihtimalleri göze alarak başladık bu işe ve hep hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olacaksa sonucum pozitif olsun dedim ,kısmet az kaldı doguma insallah sag salim kucağıma alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?