Kizlar yazarken bazi kelimeleri yanlis veya mantiksiz yaziyosam affedersiniz ozur dilerim sizlerden baziturkce kelimeleri yazamiyorum elim ingilizcesine gidiyor bazen cok özür.😉😉😉😉😉😉
aaa yok daha neleer..harika yazıosun☺️ ayrıcaa biz burda birbirimizi anlamak icin varız,yazamasan nolcak😃😃

Senin yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki ben 3 gun hic bisey olmamis gibi devam etmistim hayatima megersem şoka girmisim doktor demisti bu normal bir durum deil diye 3 gun sonra fena halde ağlamıştım sonrada kendime geldim yasamak icin dedigin gibi yep yeni umutlarimiz var rabbime şükür canim 2. 3. Hic farketmez yeterki deneyecek dayanma gücü versin rabbim hepimize historoskopini ol ben oldum kurtuldum tutmamasinin sebebini ogrendimen azindan her yeni gun yeni bir umuttur .vardir bundada bir hayir canim güçlü kadinlariz biz hayatta ustesinden gelemeyecegimiz hicbirsey yok hepimizin buda gecicek er gec kavuşacağız rabbim büyüktür
Güzel kalbinin mükafatı çok güzel olsun inşallah 🙏🧿 yaşananlar benzer, bu kötü anılarımızı unutturacak güzel günlerimiz yakındır inşallah

Tek tek yazamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu yolda hiç birimizin emekleri sekteye uğramadan hayırlısıyla beneklerimizi kucağımıza alalım, 2 gün cidden çok kötüydüm ağlamaktan göz pınarlarım kuruycak zannettim bu sabah regli oldum ve yeni umıtlarla güne uyandım, inşallah 2. De ben de sizlere güzel haberlerle dönerim, hemen doktorumdan histeroskopi için randevu aldım, gelen güzel haberlerde umutlarımı yeşertti, her gün güzel haberler alalım bu sayfa hep mutlulukla dolsun, bizler bunu çokça hakediyoruz 💞🌷
senin için okadar cok dua ediyorum ki...🤲🤲
rabbim biran önce daha fazla üzmeden yormadan evladına kavuştursun sizi💓🍀
cok sükürki ikili paket almıştın,insan birde ordan yorulurdu🤲busefer olucak insallah😍

Suana kadar kievden %75 olumlu sonuc aldik ben de bunun listesini tutayim 🤣
Ben de ilk yumurta donasyon ile gebelik saglama ve devam etme oranini merak ediyorum.hem kibris hem kiev acisindan guncek olarak bu pandemi doneminde?
Gecen sene agustos-aralik arasi kibristan cok iyi sonuclar gelmisti ama ilk denemede gebe kalip saglikli dogum yuzdesi ne acaba

Amin insallah zazamm🙏 çok heyecanlı 💃😇
Hamilesin kuzum heyecan yok
Sadece rakamlar bize çift mi tekmi onu göstericek
Ben de ilk yumurta donasyon ile gebelik saglama ve devam etme oranini merak ediyorum.hem kibris hem kiev acisindan guncek olarak bu pandemi doneminde?
Gecen sene agustos-aralik arasi kibristan cok iyi sonuclar gelmisti ama ilk denemede gebe kalip saglikli dogum yuzdesi ne acaba
az önce sibrayla aramızda hesap yapıyorduk
Kaç kişi tedaviye gitik
Kaçı pozitiv kaçı olumsuz

Kizlar yazarken bazi kelimeleri yanlis veya mantiksiz yaziyosam affedersiniz ozur dilerim sizlerden baziturkce kelimeleri yazamiyorum elim ingilizcesine gidiyor bazen cok özür.😉😉😉😉😉😉
Sanırım Türkçeyi Hatta kesin diyebilirim benden iyi konuşuyorsun belli.ben yazdığımda ve konuştuğumda özne yüklem hepsi havalarda uçuşuyor.Hangisi hangisi belli değil canım

Kızlaaaaarrrrrrr az önce izmirli arkadaşımızda sonucunu attı bana😂😂😂😂😂
1354
Sibram onunda son rakamları 54🤣🤣🤣👍
Uğur getirsin inşallah
Şimdi Kıbrıs mı Kiev mi kararsızlığı alacak bizi 🤣herkesin sonuçu hayırlı olsun gerçekten çok çok sevindim hepiniz adına 🥰🥰

Evet canim ben bile sasirdim biliyormusun kafayi taktim dedi seni anne yapicam yapmadan gondermiyecegim dedi hatta dedimki temkinliyim ben ya olmazsa dedim olmazsada bedava yapar yine denerim seni anne yapmadan burdan yollamiycam diyor ben şok oldum seviniyeyimmi bilemedim 😁😁 bisey oldu bunlara hala inanamiyorum ama bu sefer icim rahat
İnşallah canım benim kiev tetikledi kıbrısı demek ki baktı millet oraya gidiyor :halay::halay::halay:rabbim gönlüne göre versin güzelim

Arkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm 😅😅
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah 🙏🙏🤲🤲🤲
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler 💐🙏💖
Masallahhhhhh hayirli olsunnnn cnmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn süperr haberler geliyorrr darisi hepimizin basina kizlarrrr😍😍😍

Back
X