Canim benim Rabbim senden de razı olsun.Sende bana çok destek oldun.Aa 20 gün muydu aralarındaki fark bana sanki daha fazla gibi geldi :)Kızın eşine benziyordu hatta sana da benzetenler vardi .simdi artık oturmuştur iyice siması minik meleğin :) Benimde kızım bana benziyor, oglum babanın kopyası.Uyuyolar uyanınca hemen öpücem.Kardeş düşünüyormusun?
Artık halasına benzetiyorlar. Ablam benim küçüklüğüm olduğunu söylüyor Benim için farketmez. Kendisine benzesin😅 Kardeş düşünmüyorum. Çok zor bu yaşta artık.

Evet canim ben bile sasirdim biliyormusun kafayi taktim dedi seni anne yapicam yapmadan gondermiyecegim dedi hatta dedimki temkinliyim ben ya olmazsa dedim olmazsada bedava yapar yine denerim seni anne yapmadan burdan yollamiycam diyor ben şok oldum seviniyeyimmi bilemedim 😁😁 bisey oldu bunlara hala inanamiyorum ama bu sefer icim rahat
😍😍😍😍😍😍😍 yaaa ne güzell bir günnnn

Kadınlar Kulübünün güzel ve cesur yürekli kadınları,
Burayla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Çok acı çektim tıpkı sizler gibi 5 deneme 2 hamilelik 1 evlat kaybı ve hüsran acı keder... Tam vazgeçtim artık istemiyorum diyip isyan ederken sizlere tutunarak bir daha denedim ve Rabbime binlerce kez şükür olsun ki "sen bir daha hamile kalsan yine bebeğini düşürürsün" diyen doktor müsvettesine karşı 26.07.2021 de Rabbimin izniyle bebeğimi sağsağlim kucağıma alacağım.
Hamilelik süreci boyunca hepiniz- adını bildiğim bilmediğim herkes- dualarımdaydınız. Çok şükür ki çok güzel haberler aldık Allah'ım bu haberleri çoğaltsın bu sayfada inşallah. Doğuma giderken de hep duamda olacaksınız. Uzunca bir süre foruma giremeyeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden hepinizden helallik istiyorum. Lütfen hiç vazgeçmeyin evlat sahibi olmaktan, savaşın Rabbim günü geldiğinde hepinizi mükafatlandıracak ve her daim duamda olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum kızlar 😘
bebeğini sağ salim kucağına al noname 35 gebelik ve doğum haberleri alınca inan biz daha da güçleniyoruz burada kendine bebişine çok ama çok iyi bak canım allaha emanet ol :nazar: :dua: :dua:

Arkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm 😅😅
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah 🙏🙏🤲🤲🤲
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler 💐🙏💖
çok sevindim çok mutlu oldum S sibra631 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... valla haziran temmuz maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: rabbim nazarlardan saklasın muhteşem geçiyor inşallah tedaviye başlayan ve ben gibi başlayacaklara da rabbim pozitifleri görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua::dua:

Arkadaşlar selam,
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah 🙏🙏🤲🤲🤲
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler 💐🙏💖
Canım çok tebrik ederim çok ğüzel haberler bunlar nasıl seviniyorum hamile haberleri duydukça darısı isteyen herkesin başına sağlıkla kucagına alırsın inş 🙏🏻😘❤️❤️

Burayla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Çok acı çektim tıpkı sizler gibi 5 deneme 2 hamilelik 1 evlat kaybı ve hüsran acı keder... Tam vazgeçtim artık istemiyorum diyip isyan ederken sizlere tutunarak bir daha denedim ve Rabbime binlerce kez şükür olsun ki "sen bir daha hamile kalsan yine bebeğini düşürürsün" diyen doktor müsvettesine karşı 26.07.2021 de Rabbimin izniyle bebeğimi sağsağlim kucağıma alacağım.
Hamilelik süreci boyunca hepiniz- adını bildiğim bilmediğim herkes- dualarımdaydınız. Çok şükür ki çok güzel haberler aldık Allah'ım bu haberleri çoğaltsın bu sayfada inşallah. Doğuma giderken de hep duamda olacaksınız. Uzunca bir süre foruma giremeyeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden hepinizden helallik istiyorum. Lütfen hiç vazgeçmeyin evlat sahibi olmaktan, savaşın Rabbim günü geldiğinde hepinizi mükafatlandıracak ve her daim duamda olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum kızlar 😘
Ağlamamak için kendimi zor tuttum yazdıklarını okurken..
Başlığı ilk okumaya başladığım zamanlar senin ve mor kanatlarımın yazılarını okuyordum hep 🙏🏻 İkinizinde yardımlarını asla unutamam..
Dualarım seninle ve bebeğinle, sağlıkla al artık kucağını çok özleştiniz 🥰

Canimmm sag saglim yavrunu kucagina al insallah😘😘Rabbim size yavrunuzla beraber saglikli mutlu bir ömür nasip etsin🥰🥰

senin için okadar cok dua ediyorum ki...🤲🤲
rabbim biran önce daha fazla üzmeden yormadan evladına kavuştursun sizi💓🍀
cok sükürki ikili paket almıştın,insan birde ordan yorulurdu🤲busefer olucak insallah😍
Çok duygulandırdın beni canım, zaten ağlamaya yer arıyorum neyse yaşadığım son kötü deneyim olsun hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim burada hepimizin geçmişi benzer ve ne kadar üzülüp bu yola girdiğimizi bizden başkasının anlaması çok zor allah dualarımızı kabul etsin hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim🙏💞

Arkadaşlar selam,
Ne kadar sevindim anlatamam🥰🥰🥰🥰🥰Bariz çoğul gebelik canımmm 🙏Rabbim sağlıkla büyümelerini ve sağlık mutlulukla kucağına almayı nasip etsinn inşşş🙏🤲🤲🤲Herşey gönlünce olsunnn bu enerji ve coşkuyla ardından gelenlere dua etmeyi unutma 🙏❤️❤️

Çok duygulandırdın beni canım, zaten ağlamaya yer arıyorum neyse yaşadığım son kötü deneyim olsun hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim burada hepimizin geçmişi benzer ve ne kadar üzülüp bu yola girdiğimizi bizden başkasının anlaması çok zor allah dualarımızı kabul etsin hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim🙏💞
İnşşş bu son denemn olur ve muradına erersinn arkadaşımm🙏🙏❤️❤️Kendine biraz zaman ver üzülmen ağlaman çok normal bunları yap ki için temizlensin arınsın 👍Ve daha güçlü kalk ayağa💪İnanıyorum ki bu yıl yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan burda olan ılmayan herkes evladına kavuşacak 🙏❤️Bu yıl daha önce almadığım kadar hamilelik haberi aldım ünlü/ünsüz çok hamile var ve aradan biz de çıkıcaz bak görürsün🙈🥰Diliyorum yaşamın gönlünce olsunn 🙏🙏🙏

Amin canim insallah ❤️

Sanırım Türkçeyi Hatta kesin diyebilirim benden iyi konuşuyorsun belli.ben yazdığımda ve konuştuğumda özne yüklem hepsi havalarda uçuşuyor.Hangisi hangisi belli değil canım
Merhaba, konunuza yeni denk geldim dikkatimi çekti. Son durumunuz nedir acaba transfer yaptırdınız mı? 💕

valla bende ağlarımm🥺en iyisi umut olmaya devam edelim biz birbirimize♥️ herzaman yanındayız,yanyanayız💪

herseycook guzel olucak buna yürekten inanıyorum💓💓💓

Back
X