valla yemek falan umrumda değil canım yaa hayırlısıyla döneyimde inşallah başka bi şey istemiyorum. hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar ile dönelim
Haklisin canim. Insallah guzel haberlerin olsun canim🙏🙏🙏🙏🙏 benimde ayni 15 gun ac kalsam umrumda olmaz bu sefer yetrki herseyguzel olsun

@pandaa
Pandaaaaa canim coksevindim kuzum sen ucuz annesi olucan ayyyyy ne guzel kurban oldugum rabbimin hediyeleri onlar sana .üçüz annelerine mucize anne diyorlar kendimizden biliyorumm yasadik bizde bunu sen dikkat et kendine kuzum fazla hareket etmemeye calis .
karnin diger gebeliklerden birazdaha fazla büyüyecek canim. 9. Ay in sorunsuz gecer insanlar ikili 3lu testlerin biraz fazlaca olacak kuzum ama inan sen mucize bebekleri tasiyorsun surekli kontrolde olman senin ve ucuzlerin icin cok iyi olacak inan bana bak. Biz kardesimin ucuzlerinde doguma kadar hastanelerdeydik kuzum.saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm🙏🙏🙏🙏❤❤❤
Eftalioscum canım♥️ Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah♥️ Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah 🙏🏻

P Ponciknasip Gündem o kadar hızlı akıyor ki yetişemiyorum 😅😅Senin transfer haberini atlamışım sanırım 🙈Sımsıkı tutunsun mucizelerin sana inşallah 🙏🙏Su gibi aksın zaman güzel haberinle kutlama yapalım 🙏🙏Sen de diğer hamileler gibi umut ol bizlere inşş🙏❤️
Coooookkk tesekkur edyrmmm❤❤❤ ins🙏

Eftalioscum canım♥️ Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah♥️ Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah 🙏🏻
Sen dikkat et canim kendini hic yorma arkana yastik koy kuzum ayaklarini uzat bebislerinin tadini cikar rabbim yardimcin olsun herzaman canim benim

Kollajen genç insanlara ek takviye genelde spor yapanlara veririm,ama senin gibi tatlı genç kızlar illa ki kollajen cildime istiyorum dediklerinde yine kırmam veririm🤣
Sadece çok yüksek doz alma
Aldıysan yüksek doz haftada 2 defa iç
Akşam saatlerinde tüket
Sabah saatlerindede probiyotik kullan🥰
Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorum 🤣 bu kadar kısa sürede olmaz belki ama işte 🤦🏻‍♀️

Back
X