Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canim. Insallah guzel haberlerin olsun canimvalla yemek falan umrumda değil canım yaa hayırlısıyla döneyimde inşallah başka bi şey istemiyorum. hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar ile dönelim
inşallah çok yıpratıcı bi sreç gerçekten allah hepimiizn yardımcısı olsunHaklisin canim. Insallah guzel haberlerin olsun canimbenimde ayni 15 gun ac kalsam umrumda olmaz bu sefer yetrki herseyguzel olsun
Eftalioscum canım@pandaa
Pandaaaaa canim coksevindim kuzum sen ucuz annesi olucan ayyyyy ne guzel kurban oldugum rabbimin hediyeleri onlar sana .üçüz annelerine mucize anne diyorlar kendimizden biliyorumm yasadik bizde bunu sen dikkat et kendine kuzum fazla hareket etmemeye calis .
karnin diger gebeliklerden birazdaha fazla büyüyecek canim. 9. Ay in sorunsuz gecer insanlar ikili 3lu testlerin biraz fazlaca olacak kuzum ama inan sen mucize bebekleri tasiyorsun surekli kontrolde olman senin ve ucuzlerin icin cok iyi olacak inan bana bak. Biz kardesimin ucuzlerinde doguma kadar hastanelerdeydik kuzum.saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm❤❤❤
Ayy canimmm cok tesekkur ederm ins guzel haberler dilegyleP Ponciknasip transferin hayırlı olsun canım. 12 gün sonra senin de mutluluğuna ortak oluruz inşallah. Bizlere umut olman dileğiyle dikkat et yegenimize![]()
Coooookkk tesekkur edyrmmm❤❤❤ insP Ponciknasip Gündem o kadar hızlı akıyor ki yetişemiyorumSenin transfer haberini atlamışım sanırım
Sımsıkı tutunsun mucizelerin sana inşallah
Su gibi aksın zaman güzel haberinle kutlama yapalım
Sen de diğer hamileler gibi umut ol bizlere inşş
![]()
Canım maşallah, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
![]()
Sen dikkat et canim kendini hic yorma arkana yastik koy kuzum ayaklarini uzat bebislerinin tadini cikar rabbim yardimcin olsun herzaman canim benimEftalioscum canımEvet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah
Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah
![]()
Ponciknasip canim guzel haberlerin olsun insallahhhAyy canimmm cok tesekkur ederm ins guzel haberler dilegyle![]()
Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorumKollajen genç insanlara ek takviye genelde spor yapanlara veririm,ama senin gibi tatlı genç kızlar illa ki kollajen cildime istiyorum dediklerinde yine kırmam veririm
Sadece çok yüksek doz alma
Aldıysan yüksek doz haftada 2 defa iç
Akşam saatlerinde tüket
Sabah saatlerindede probiyotik kullan![]()
Gözün aydın PandacımKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
![]()
KİST, MYOM, ENDOMETRİUM KALINLIĞI, SIVI HEPSİNE CANIM.Kiew de donasyon yaptiran arkadaslar femaston un 19. gunu ultrasound isteniyor ya neye baktirdiniz ultrasonda ? Kist,miyom var mi diye mi ?