- 14 Mart 2018
- 535
- 1.754
- 63
Maşallah panda Allah nazarlardan korusun canımKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah panda Allah nazarlardan korusun canımKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
![]()
Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Canım çok afedersin E Eftalios yazmışsın ben görmedim o yüzden yazdım kusuruma bakma lütfenARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.
Lütfen güzel düşünelim güzel olsunnZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Rezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimiCANUM LUNAM BU SADECE BEBEK TUTUNANA KADAR SENİ MENAPOZA SOKUYOR.GEBELİKLE ZATEN HORMON SÜRECİN DEĞİŞECEK. GEBELİKTE KEMİK ERİMESİ OLMAZ AMA BEBEĞİN SENİN KEMİKLERİNDEKİ KALSİYUMU ÇEKMESİN DİYE YETERLİ DERECEDE KALSİYUM ALMALISIN.(GIDALARDAN).GEBELİK SONRASO ZATEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR.YANİ HİÇ BOŞUNA ENDİŞELENME CANIM.
BU KADAR KISA SÜREDE KEMİK ERİMESİ YAPARSA ZATEN TIP TARİHİNE GEÇERSİN :)) ÇILGIN
❤❤❤❤❤❤❤
Insallah gececek…. Yavrun seni birakmayacakZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Cok tatlisin yaRezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi
Renkli vitaminlerime devam edeyim ben en iyisi
Doğumdan sonra düşünürüz kolajeni sporu da![]()
Tüm kalbim seninle bu geceZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Ben hamile halimle bile spor yaparim gibi geliyor yapmayinca pismanlik olusuyor yransferden once yoga yapicam bu vucuttaki kotu enerjiyi alir. Hayta muray beyve hemsireleride karsima alir yoga yaptiririm transfere girdiklerinde relax olurlarRezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi
Renkli vitaminlerime devam edeyim ben en iyisi
Doğumdan sonra düşünürüz kolajeni sporu da![]()
Evet kibrisa karar verdik. Bir takim tahlil tetkikler istiyolar. Insallah sorun olmaz cok stres yaptim. Sonucta 50 bin vericez eli bos donmek de var. nasip işi .Butun merkrzler yetisir dedi. Nasil donor belirlenecek kisacik zamanda anlamadim.Eğer nerede yaptıracağınız karar verdiysen yetişir, ama merkezine bilgi verirsen çok iyi olur donör seçimi için hazırlık yapmalari gerekebilir. Yolun açık olsun, Allah muradini nasip etsin inşallah![]()
Rabbimin izni ile Bebeğin sana tutunduZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Canım durumun nasıl inşallah bir sıkıntı çıkmayacak allahin izniyleZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Zaza sen neleri atlattin bunu da atlatirsin canim. 9 ay yatmak zorunda kalsan da eminim ki severek yaparsin.yarin doktorundan guzel haberler alirsin insallah butun k.k uyeleri yanindayiz cnmZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Rabbim korusun sana bağışlasın canım, doktora göründünmü hiç onlar ne diyor?Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()
Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey olmazZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin![]()