@Noname35 doğum yapacak arkadaşımiz E Eftalios da Ağustos ayınin ikinci haftası transfer olacak 🥰 benim aklımda kalan canlar 🙏❤️
ARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.
Canım çok afedersin E Eftalios yazmışsın ben görmedim o yüzden yazdım kusuruma bakma lütfen 🙈

CANUM LUNAM BU SADECE BEBEK TUTUNANA KADAR SENİ MENAPOZA SOKUYOR.GEBELİKLE ZATEN HORMON SÜRECİN DEĞİŞECEK. GEBELİKTE KEMİK ERİMESİ OLMAZ AMA BEBEĞİN SENİN KEMİKLERİNDEKİ KALSİYUMU ÇEKMESİN DİYE YETERLİ DERECEDE KALSİYUM ALMALISIN.(GIDALARDAN).GEBELİK SONRASO ZATEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR.YANİ HİÇ BOŞUNA ENDİŞELENME CANIM.
BU KADAR KISA SÜREDE KEMİK ERİMESİ YAPARSA ZATEN TIP TARİHİNE GEÇERSİN :)) ÇILGIN
Rezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi 😌
Renkli vitaminlerime devam edeyim ben en iyisi🍬🍭🤣
Doğumdan sonra düşünürüz kolajeni sporu da 😬

Rezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi 😌
Cok tatlisin ya🥰🥰🥰🥰🥰

Ben hamile halimle bile spor yaparim gibi geliyor yapmayinca pismanlik olusuyor yransferden once yoga yapicam bu vucuttaki kotu enerjiyi alir. Hayta muray beyve hemsireleride karsima alir yoga yaptiririm transfere girdiklerinde relax olurlar 😁😁😁

Eğer nerede yaptıracağınız karar verdiysen yetişir, ama merkezine bilgi verirsen çok iyi olur donör seçimi için hazırlık yapmalari gerekebilir. Yolun açık olsun, Allah muradini nasip etsin inşallah 🙏
Evet kibrisa karar verdik. Bir takim tahlil tetkikler istiyolar. Insallah sorun olmaz cok stres yaptim. Sonucta 50 bin vericez eli bos donmek de var. nasip işi .Butun merkrzler yetisir dedi. Nasil donor belirlenecek kisacik zamanda anlamadim.

Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin🤲😞
Rabbimin izni ile Bebeğin sana tutundu
Bu kanama korktuğuna göre yoğun ve tutunma kanaması gibi az değil.Belki de rahim boş keseleri eliyor ve dışarı atıyor,senin bebeğin orada daha rahat rahat büyüyecek.Dualarım Seninle Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin bebeğe ve sakin kalabilmen için sana.Biz iyi düşünelim

Back
X