Sabırlı ol kuzumBende kendimi 5 diyeavutuyordumahh gevmiyor zamann
Bebişler seninle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırlı ol kuzumBende kendimi 5 diyeavutuyordumahh gevmiyor zamann
İnşallah en kısa sürede toparlanır. Üzüldüm gerçekten . Bir dahaki denemesinde Allah nasip etsin inşallahMutluyaşam inşallah buranı okuduysan,seni nakadar seven ve anlıyan kadınları gördün
Bende çok yıkıldım,ama burda olan bacılar bana güç verdi kaldırdı
Kuzum şimdi kapan kendine acını dindir
Ama nolursun pes etme
Seni her zaman bekliyoruz![]()
Canım sen ne karar verdinİnşallah en kısa sürede toparlanır. Üzüldüm gerçekten . Bir dahaki denemesinde Allah nasip etsin inşallahHepimizin sıkıntısı aynı kendisini yalnız hissetmesin. Geçmiş olsun
![]()
Cokk cook gecmis olsun rabbim bi sinraki tedavisinda en hayirli en saglikli evlatlari nasip etsin onaİnşallah en kısa sürede toparlanır. Üzüldüm gerçekten . Bir dahaki denemesinde Allah nasip etsin inşallahHepimizin sıkıntısı aynı kendisini yalnız hissetmesin. Geçmiş olsun
![]()
Cokkkk sevindimmmmm insallah rabbime innsallah yarabbimKızlarrrrr
Mutluyaşamla az önce telefonla görüştüm kan vermeğe gidiyor
Nolursunuz topluca dua edelim güzel sonuçla dönsün canım arkadaşım
Artık bu çektiği eziyyet son olsun
Artık evladına kavuşsun![]()
Çok teşekkürler cümlemizle beraber olsun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla git güzel haberlerle dön inşallah![]()
Canim benim cok tesekkur ederim bugun cok erken uyandim daha iyi uyandim agrusiz sizisiz cok şükür rabbimeÇok geçmiş olsun![]()
Hayirli olsun hersey istedigin gibi olsun insallahÇok teşekkürler cümlemizle beraber olsun inşallah![]()
Canim cok gecmis olsun oncelikle lutfen umutsuz olmayin bak canim olumlu olan cok arkadasimiz var bu sayfamizda esine oyle söyle esin insanlara kulaklarini tikasin lutfen seni seviyorsa zaten birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos. Benim esimede ailesinden cok soyleyen oldu suratima suratima cocuk olmazsa kocanla seni bosandiririm baska saglikli doguran kizmi yok diyen en yakinlari oldu .esim kestirip atti cocuk isterse olsun isterse olmasin deyip kestirip atti .lutfen sizde insanlara kapiyi kapatip kendi mutlulugunuza bakin. Cok zor durum anlayabiliyorum empati kurabiliyorum lutfen dimdik ayakta dur birtanem.rabbim insallah en kisa zamanda evlat sahibi yapar seni bu acilardan sikintilardan kurtulursunMerhaba arkadaşlar bende yıllardır sizin sessiz takipçilerinizdenim 2020 Eylül ayında Kıbrıs'ta ilk yumurta donasyonumu yaptım ancak boş gebelik oldugu için kürtaj oldum patolaji sonucuna göre bir sorun çıkmadı Mayıs sonunda da donmuş yumurtalarımı kullandık ama o da Kimyasal gebelik oldu bu arada 33 yaşındayım frejilx taşıyıcısı olduğum için erken menopoza girdim şimdi Kiev'e gitmek istiyorum ama eşim çok umutsuz oraninda kıbristan bir farkı olmadığını düşünüyor ve sanırım boşanma fikrini birileri kafasına sokuyor 2.5 yıllık evliyiz daha![]()
Kurban oldugum rabbim büyüktür o esinin kafasini bulandirmaya calisan insanlar varya yatacak yeri yok dunyada allaha havale et en kisa zamanda kendi baslarina gelmeyecegi ne malum birinsanin mutlulugunu yikmaya calismak hangisebebten olursa olsun en büyük gunahtir boyle insanlara ki bende yasadim bu durumu allah onlari bildigigibi yapsinMerhaba arkadaşlar bende yıllardır sizin sessiz takipçilerinizdenim 2020 Eylül ayında Kıbrıs'ta ilk yumurta donasyonumu yaptım ancak boş gebelik oldugu için kürtaj oldum patolaji sonucuna göre bir sorun çıkmadı Mayıs sonunda da donmuş yumurtalarımı kullandık ama o da Kimyasal gebelik oldu bu arada 33 yaşındayım frejilx taşıyıcısı olduğum için erken menopoza girdim şimdi Kiev'e gitmek istiyorum ama eşim çok umutsuz oraninda kıbristan bir farkı olmadığını düşünüyor ve sanırım boşanma fikrini birileri kafasına sokuyor 2.5 yıllık evliyiz daha![]()
Biliyorum canım bende çok istedim ama benim adet ve tedavi arasını 42 gün tutuyorlaryaaaaaÇok üzüldümmm gerçektenn
Çok istemiştimm oysa ki orda birbirimizi dualarla gönderelim transfere
Neyse en azondan İstanbul’da görüşme şansımız var
Güzel haberlerimiz olsun da
Ama inan çok istemiştim
Teşekkür ederim selvi boylum nasıl oldunZirkaa canim soylemeyi unuttum rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ❤❤❤❤
tedavin hayirli olsun hersey istedigin gibi olsun tatlim dualarimiz seninle.
Ay çok üzüldüm ya allahım ona sabır ve dayanma gücü versin inşallah.Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
İnşallah toparlansın ve eşinin razılığıyla onu kieve götürücem
Belki meleğine orda kavuşur
Allahtan ona şuan sabr diliyorum
Nasıl acı çekiyor canım arkadaşım anlıyorum![]()
Amin canım inşallah tel açtım konuşmak istediğimi söyledim açık açık anlatacam inş bundada anlayışlı olurlar tel bekliyorumAyy planin belirlenmesine çok sevindim bundan sonra da işlerin rast gitsin canım, ayrıca iş durumunu kesin çözersin sen![]()