Günaydınlar,
Bugün transferimiz 8. Günü gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım. Hatta bir ara bıçak keser gibi bir sancı ile kalktım. Sabah WC kalktığında hafif pembe bir kanama oldu. Şeffaf bir sıvının içinde hafif pembelik. Bu normal midir? 8. Günde olması ve kanamanın artmasından kaygılandım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?????

Canim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.
Bebislerin sana tutunuyor

Canim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.
Bebislerin sana tutunuyor
Çok teşekkür ederim geri bildirim için Takipte olacağım umarın regle dönüşmez. 8. Gün olması beni tedirgin etti. Siz doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?

Z Zaza74 kendi durumundan giç bahsermiyorsun ne aşamadasın canm ??Kese görmeye ne zaman gideceksin? test yapıyor musun yine hergün ? Kaç gündür sorucam unutuyorum
Bir kaç defa anlatım kaçırmısım
İyim çok şükür
Kalp atışlarını bayram sonrası dinliyecez

Hayır canım ben bayram için ailemin yanina gidiyorum o burda işler çıkar deyip gelemedi ben uykuda bile "seni çok seviyorum biliyorsun değil mi " diyen insanım adamın ondan şüphesi yok zaten
Canım kusura bakma haddim olmayarak sana akıl veriyorum çenesizliğime ver

Çok kişide oldu
Tutunma kanaması

Çok teşekkür ederim geri bildirim için Takipte olacağım umarın regle dönüşmez. 8. Gün olması beni tedirgin etti. Siz doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Siz transferinizi burdan paylaştınızmı
Ypksa ben kaçırdım
Hayırlı olsun
Yatın dinledin
Kanama artarsa doktorunuza söyleyin

Bir kaç defa anlatım kaçırmısım
İyim çok şükür
Kalp atışlarını bayram sonrası dinliyecez
Aslında sık sık da giriyorum ama Neyse olabilir… iyi olmana sevindimm Gümbür gümbür duyarsınızz inşallahhh o güzel sesi Bir kere arkadaşımla gitmiştim doğumuna yakın gözlerim dolmuştu çok garip bir his oluşumuştu bende Kendi bebeğimin sesinde ne olurum acaba

İnşallah duyucaksın
Önemli olan buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…