Eskiden olmus bir haber çünkü sitelerden kaldirmislar haberiİnternete yazdım çıkmadı
Eski değim gördümE
Eskiden olmus bir haber çünkü sitelerden kaldirmislar haberi
Bu ucuncu oluyor kibrista bu haberle 3 benim okudugum haberi kibris sitelerinden kaldirmislar rabbim e emanetiz artik korkmadim deilEski değim gördüm
Maskedeler hepsi
Canim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.Günaydınlar,
Bugün transferimiz 8. Günü gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım. Hatta bir ara bıçak keser gibi bir sancı ile kalktım. Sabah WC kalktığında hafif pembe bir kanama oldu. Şeffaf bir sıvının içinde hafif pembelik. Bu normal midir? 8. Günde olması ve kanamanın artmasından kaygılandım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?????
Çok teşekkür ederim geri bildirim içinCanim endise etme bende de tam 8. Gunun sabahi oldu. artmamasi ve kirmizi olmamasi onemli, takip et bakalim devam edecek mi.
Bebislerin sana tutunuyor
Canım kusura bakma haddim olmayarak sana akıl veriyorum çenesizliğime verHayır canım ben bayram için ailemin yanina gidiyorum o burda işler çıkar deyip gelemedi ben uykuda bile "seni çok seviyorum biliyorsun değil mi " diyen insanım adamın ondan şüphesi yok zaten
Çok kişide olduGünaydınlar,
Bugün transferimiz 8. Günü gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım. Hatta bir ara bıçak keser gibi bir sancı ile kalktım. Sabah WC kalktığında hafif pembe bir kanama oldu. Şeffaf bir sıvının içinde hafif pembelik. Bu normal midir? 8. Günde olması ve kanamanın artmasından kaygılandım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?????
Siz transferinizi burdan paylaştınızmıÇok teşekkür ederim geri bildirim içinTakipte olacağım umarın regle dönüşmez . 8. Gün olması beni tedirgin etti. Siz doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Kıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınızSiz transferinizi burdan paylaştınızmı
Ypksa ben kaçırdım
Hayırlı olsun
Yatın dinledin
Kanama artarsa doktorunuza söyleyin
Ola bilirKıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınız
Umarım herkes için süreç güzel olurOla bilir
Hiç önemli değil
Önemli olan şimdi sizin güzel sonucunuzu duyup bayram yapmamız
Cok tesekkur ederim canim benimGecmis olsun angel gelmis gecmis olsun ameliyatin.
Aslında sık sık da giriyorum amaBir kaç defa anlatım kaçırmısım
İyim çok şükür
Kalp atışlarını bayram sonrası dinliyecez
Insallah tutunma kanamisidir canimKıbrıs’a gidişimi yazmıştım onu kaçırmışsınız
İnşallah duyucaksınAslında sık sık da giriyorum amaNeyse olabilir… iyi olmana sevindimm Gümbür gümbür duyarsınızz inşallahhh o güzel sesi Bir kere arkadaşımla gitmiştim doğumuna yakın gözlerim dolmuştu çok garip bir his oluşumuştu bende Kendi bebeğimin sesinde ne olurum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?