- 14 Mart 2018
- 535
- 1.754
- 63
Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibaGynolife' dayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibaGynolife' dayım![]()
Kuzum ben senin güzel haberini kaçırmışımMerhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm.POZİTİF
bin şükür
desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
❤
![]()
Bende gynolife tayimArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde
inşallah.
Cnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .Artık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde
inşallah.
Ben de gidicem canim ama eylulde allah kismet ederseArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde
inşallah.
Saol cnm amin allah razi olsnKuzum ben senin güzel haberini kaçırmışımgözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, analı babalı büyütsün
![]()
Bende orda transfer yaptırdımArtık Kıbrıs'a pek giden yok gibi, bi üçümüz kaldık gynolife giden galibahadin kızlar hayırlı uğurlu olur inşallah gözüm kulağım sizde
inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah canımBende orda transfer yaptırdımUmarım herkesin tedavisi güzel geçer
![]()
İnşallahBen de gidicem canim ama eylulde allah kismet ederse
Canim benim insallah kurban oldugum rabbim büyüktürBaya varmışız aslında
E Eftalios
A Asya merve
S smyrna_45
L Larin Ada79![]()
Angel1427
Kıbrıs ve kiewe giden arkadaşlar Şimdiden tedavileriniz hayırlı olsun kızlar, su gibi aksınçifter çifter dönün yuvanıza
![]()
Gizli takipçi mutlaka vardır. Bayramdan bir gün önce eftalios da gitmişti , ama transferi bayram sonuydu galiba. Su gibi aksın işleriniz transferinizCnm bence bazıları buraya yazmıyor veya üye degil sadece bizim otelde 3 aile vardı gynolife gelen ama benim burdan okuduğum kadarıyla bayramda gelecek kimse yoktu .
Sağol tatlım senin de bayramın mübarek olsunCanim benim insallah kurban oldugum rabbim büyüktürbu arada bayramin mubarek olsun.
![]()
Teşekkür ederim evet bugün 10. Günüm. Merkezden ben oldukça memnun kaldım. Daha önce bu kadar yoğun bir protokol uygulanmamıştı. İlaçları foto olarak atayım.Hadi hayırlısı inşallah canımtransfer olduğuna göre şafak sayımındasın
bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana canım inşallah inşallah güzel haberlerle burayı şenlendirirsin
Gynolife ilaç protokolü nasıl?
Ne kullanıyorsun bizimle paylaşsan?
Haydi hayırlı olsunn canımm herşey yolunda gitsinnCanlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih
Aynı benimde bu sekilde arkadaşım ilaçlar hatta nerdeyse saatleri bile aynı denk gelmiş proluteks hariçTeşekkür ederim evet bugün 10. Günüm. Merkezden ben oldukça memnun kaldım. Daha önce bu kadar yoğun bir protokol uygulanmamıştı. İlaçları foto olarak atayım.
Umarım herkesin gönlüne göre olur.![]()