- 8 Haziran 2021
- 52
- 212
- 8
Teşekkür ederimBelirtiler var maşallahyarın senin için çifte bayram olsun canım
inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBelirtiler var maşallahyarın senin için çifte bayram olsun canım
inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et
![]()
Tedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzumCanlar ben de 12 Ağustos Kiev yolcusuyum belli oldu tarih
Canım bana ilk başta ikili dediler şimdi andrey gidince bakalım belki ikili transfer olabilirsiniz dedi ilk ki 17 Ağustos ikinci olursa 19 Ağustos sen gelirsin biz gideriz herhalde görüşemeyiz![]()
Belli değil belki bende geldimHeeeeeeyyyy karşılaşıyoruzzz yineeeBen 11 geliş 21 dönüşş (tabii herşey yolunda giderse
) 1 gün de olsa karşılaşmış oluyoruz
![]()
Hiç eskileri düşünüp negativi yakına burakmaTeşekkür ederimumarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur
Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında
![]()
Ay inşallahhhhhh denk gelirizBelli değil belki bende geldim![]()
Yok canim merkezde deildim canim bayram bitiminde olucam orda erken orda olsaydim karsilassaydik keskeEftalios cnm sen ne zaman merkezdeydin dün merkezde miydin ,karşılaşmıs olabilir miyiz![]()
Biz de bekliyoruzTedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum![]()
Guzel haberler olsun insallahÇok teşekkür ederim umarım herkes emeklerinin karşılığını alır![]()
Teşekkür ederimumarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur
Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında
![]()
Zaza canım senin önceki tedaviden daha 2 tane 4aa embriyoların vardı onlara ne oldu? saklandımı? Başlarsan yeniden baştanmı olacak? Alırsan da ikili paket al kuzumBelli değil belki bende geldim![]()
Çok teşekkür ederim yüreği güzel arkadaşım benim inş bu beklemenin sonu hayırlı olurTedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum![]()
Hadi hayırlısı canım şurada bir haftan kalmışBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan![]()
Artık olmaz diye bir şey duymayalımBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan![]()
İnşallahhh karşılaşırızzBelli değil belki bende geldim![]()
Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi![]()
Bende cuma ısg gönderip o gün vurulucamm inşşBen yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Ayy Allahım sen büyüksün. Biliyordum Zazam, senin de kucağın boş kalmayacak.Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan![]()