Durubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştım
Otel ve hastanede çillop gibi internet var
Kievde gezilicek yerleri araştır ve uber taksiyle istediğin yere ulaş

Çok geçmiş olsun cnm ,ne güzel bi haber babandan geldi bi daha ki aylara da senden gelecek inşallah bu arada senin eşin gitti mi kibrisa
Asya seni unutuk sanma
İnşallah az kaldı güzel sonucunu almana
Bugü transfer sonrası kaçıncı günün

Durubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştım
Otel ve hastanede çillop gibi internet var
Kievde gezilicek yerleri araştır ve uber taksiyle istediğin yere ulaş
Canımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaa Hala alışamadım senin mesajlarda maşallah yüzlerce Biraz bakayım dedim ama hemmen kaçtım internete yazınca çıkıyor birsürü yer ben sadece hani şurdan şöyle git şurası şöyle gibi tiyolar /tavsiyeler istemiştim varsa yani

İyi sen öğren canım bende senden öğrenirim

Allah seni güldürsün
Kız bizde senin gibi bulduk yerleri ve gez gez bitmiyem ormanlara giriyorduk
Hata zirkada aynısını yaşamış

Allah seni güldürsün
Kız bizde senin gibi bulduk yerleri ve gez gez bitmiyem ormanlara giriyorduk
Hata zirkada aynısını yaşamış
Varya navigasyon güvenip bir merdiven çıkmışız en az 10 katlı bina yüksekliğinde 4 defa mola verdik devamınada öyle gittik elim merdivenleri görünce bir küfür salladı suratını unutamam.adam şok oldu görünce

Ayy burda soruma cevap vermişin
O dördüncü ödemli olan embriyonun kalbi atıyormu?
Panda kuzum akıntın varmı?
Birde her halde yatıyorsun değilmi
Evet kalbi atıyor , doktorların ultrasonu iyi değildi gittiklerimin bu zamana kadar , ilk defa iyi bir yere gittim 2 hafta sonra net göründüler, muhtemelen hep vardı, yatmıyorum canım ama aşırı da ayakta değilim akıntım da kesildi

Canım dedikleri gibi o zaman 2 kese olması lazım sende. Her kesede de 2 bebek. Keseler ayriysa ayri ayri embriyo konulmuş demek. Kucağına alıp güle güle büyüt bebişlerini
Canım doktorlar kese ayrı olsa bile iki yumurtadan da oluyor dediler hiçbir doktor size fazla koymuşlar diyip kestirip atmadı, “Dikoryonik-diamniyotik” olarak tek yumurta ikizi oluyormuş ve dediğim gibi 250 milyonda bir görülüyormuş.Eğer merkezle alakalı olsaydı benimle muhattaplarını keserlerdi diye düşünüyorum Halil İbrahim Bey kendisi zaten yaşımın genç olduğunu ilk görüşmede 1 tane koyalım kesin tutar çok gençsin demişti ben 2 olsun dedim , ki ben çirkeflik falan yapmadım gayet normal olarak konuştum şuanda böyle bişey o kadar uzun yıllardır yaşamamışlar ki onlarda şoktalar ve takip ediyorlar aksine sürekli durumumu merak ediyorlar.

Allah senide bebeklerinide korusun
İyi gittiğin ultrasonda gören doktor ne dedi
Takip ondamı olucak

Panda sen şimdi önüne bak kuzum,artık her ne olduysa oldu.donörün çok bereketliymiş ne yapalım
10 haftadasın bildiğim kadarıyla,reduksiyon düşünmüyorsun
Takip eden doktor bulundumu
Akıntın olmamasıda çok iyi
Şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…