He valla ben 25 mayistan beri beklemedeyim insallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena

He valla ben 25 mayistan beri beklemedeyim insallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena
Canımm senin hikayeni bilmiyorum ama çok uzun ve yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum Herşey gönlünce olsun su gibi aksın zaman ve sağlıkla bebeğine kavuştursunn innşallahh

Kuzum çıktıma baktım hep türkce ve tc yazıyor
Oasaport kayıdı göstermiyor
Bunu kiev havalimanı kabul ediyormu

Bin euronu geri iste bitir bu işi

Kızlar transfer sonrası susmayın lütfen
İnşallah güzel haberinizle buralar bayram olsun

İşte beyza buda onların her kese aynı davranmadıklarına dair sübut
Apar topar tedavi yok bunlarda
Hata kanser geçmişi olanı yalvar yakar almıyorlar

Kibrisin cirki cikmis bunu kotulemek icin soylemiyorum kizlar sadece 1 hafta icinde yasadiklarim kitap olur vallahi. Kibrista pozitif olan arkadaslarimizda cok. onlari tenziye ederek ve tedavisi kibrista devam edenleri kirmadan söylüyorum. Tabiki benim basima gelenlerin baskasinin basina gelecek diye birsey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…