- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
Mrb cnm bn kendime göre örnek wermek istedim blki sanada yakin olur adetimden 20 gun sonra transfer oldum bundan 5 gun önceside embriyo olusumunu bekleme süresi. Hersey gönlünce olsnKizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
Çok tşk ederim ins hepiniz için bu ay sonuna doğru Ins bebiş benimle herşey yolunda giderse şimdiden çok heyecalandmMrb cnm bn kendime göre örnek wermek istedim blki sanada yakin olur adetimden 20 gun sonra transfer oldum bundan 5 gun önceside embriyo olusumunu bekleme süresi. Hersey gönlünce olsn
Hayırlı olsun tedavinizBenimde 9 ağustos u 1. Gün sayacaklar o zaman aynı olabilir tarihler ay farkıyla dimi hadi hayırlısı ins sizin de ins sağ saglim kucağınıza alırsınız herkese dua ediyorum bu yıl bereketli olacak ins
Yaptım zazacım... Erken gebelik ve ucuz gebelik testinde çıktı çok şükürEsra test yaptınmı kuzum
Gozunuz aydin insallah.Yaptım zazacım... Erken gebelik ve ucuz gebelik testinde çıktı çok şükürçarşamba asıl test günüm kanda
Çok şükürYaptım zazacım... Erken gebelik ve ucuz gebelik testinde çıktı çok şükürçarşamba asıl test günüm kanda
Sizin adınıza çok sevindimYaptım zazacım... Erken gebelik ve ucuz gebelik testinde çıktı çok şükürçarşamba asıl test günüm kanda
Merhaba arkadaşımmerhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
acaba izlenilecek yollar süreç nasıl işliyor. nasıl hastane iletişime gecıyorum
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Denemezmiyim neler denedim yumurta sayısı artsa da kalite yas ile uyumlu gitti.Saracoglunun menopoz kurunu uygulayin bence yapmadiysaniz, ari sutu bal polen, omega 3, vitamin D,E, fol takviyesi, badem, ceviz, avokado tuketimi zeytin yagi gibi şeyler tuketin. Gunde 40 dakika yuruyus. yapin. Inanin çok etkisi oluyor. Veren Allah . Yumurtanin olmasi onemli. Kalitesini arttira bilirsin. Allah yardimcin olsun canim. InsaAllah maddi manevi zorlanmadan hamilr kalirsin hayirlisiyla
Panik yok , kız kardeşimin 2/3 haftaya yakın sürdü böyle kanamaları hatta ben bile içimden olmadı galiba düşer diye bile geçirdim Allah affetsin. 1 ay sonra doğumu var.Kızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Aramıza hoş geldinmerhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Canım şans senden yana olsunHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Amin canimDenemezmiyim neler denedim yumurta sayısı artsa da kalite yas ile uyumlu gitti.
Rabbim herkese hayırlısı ile hamile kalıp sağlık ile kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun inş bende regl oldum.bakalim haber bekliyorum siz kaçıncı gün gittinizHerkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Canim onlar tarih vermiyor su gun gelin demiyor enis bey 2 kere yasadim donore bagli deyip duruyorlar donorun yumurta gekisimine bagli haber verip sugun gelip deyip cagiriyolar takip et sor sureklu seni arayip hergun bilgi vermeleri lazimKizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
AminnnnnnnmTeşekkürler kızlar... Hepimizin tez zamanda istediği olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin insallah hersey yolunda gittsin sugibi olsun hersey sıkıntısızÇok tşk ederim ins hepiniz için bu ay sonuna doğru Ins bebiş benimle herşey yolunda giderse şimdiden çok heyecalandm
Canım aşağıda geçiş sayfasına bas ve sayfayı 5 bine yakına taşımerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?