Yılbaşı pastanız benden..
inşallahhh hepimiz yeni yılda böyle oluruz :))
Sıcak su torbası koyarsan faydasını göreceksin dikkat et üşütme tez şifa sana
arkadaşım.
bebekcimmm sana bir sorum daha var.eşinin sperm sayı ve morfolojisi kaç?daha önce sanki bununla ilgili brşey yazmıştın ama hatırlayamadım.bizde de bu sorun var.
Kucaklarımız dolu dolu bebekler le dolu olsun inşallah
yeni yılda hepimiz ya varis diye dua edelim.
Yeni yılada varislerimiz ile girelim.
Ben ateşsn bebek bilginsa drugen jesaminn treso6 somtik theo rüzgarselin aysevi efsune sayfa mucitimiz seni nasıl unutıurum. Aklıma gelmeyen herkese
hepinize kucak dolusu bebeklerinizle yeni yıla girmenizi dilerim.
Yeni yılınızı kutlar bebek bezlerinden kurtulamamanızı dilerim iyi geceler kızlar.
Amin yusufdeniz hepimiz için. Aslında kızım olursa selin koymayı düşünüyordum. İsmimi yabancılar çok zor telaffuz ediyor. Onun öyle bir sorunu olmasın diye :) ama şimdi emin değilim. Bakalım doğuma kadar karar veririm heralde :)Adını ne koymayı düşünüyorsun arkadaşım.
Fıstığın mücadelesine hayran kaldım allahım bize bağışlayacağın evlatları rızana layık kıl rabbim onları senin imanınla sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah.
Arkadaslar ya tutmazsa diye tedirginlik basladi daha transferden once... Korkuyorum hemde nasil... Birde dun esim demezmi tutmazsa daha zorlamiyalim diye, yani bir kez deneyelim diye, tam morelim bozuldu... Hayir vazgecmem dedim bende, yillardir ugrasiyoz, elbette hersey allahin karari, ol derse olur insallah... Cok zor donemler kizlar bu nasil imtihan oyle...
tsk ederim Anisha ,evet soracak cok seyim var .
mümkünse özelden bana mesaj atabillirsiniz -- msn adresiniz yada skyp niz yada nr varsa ulasabilirsem cok memnun olurum.Tabiki uygunsaniz.yazialrinizda esiniz elektronik lap top v.s uzak tutuyormus .degilseniz sorun degil.
bebeginiz -siz nasilsiniz?? Allahim tamamina erdirdirsin ..
Eger cevaplayabilirseniz memnun olurum.
# Klinikte IMSI varmi?
# Donör özelliklerini yazili veriyorlarmi?
#Donörden cikan yumiler kac olursa olsun bizimmi?
# 3 adet transfer edilyiormus geri klanlar donduruluyormu?
# tedavi nasil bir methodla yapilyior ?Örnegin Lucrinlemi baslanyior..?
# Ilk görüsmeler sartmi?
#Evrak olarak -tahlil olarak cok sey istedimi?
# Konaklama isi fiata dahilmi?
#Fiati ni nasil bulyuorsunuz?? O fiata degermi?
#Doktorun yaklasimi nasil? hastaya ne kadar zaman ayiriyor ?
#tedavi süresince hastane-hasta dialoglari nasil geciyordu ? düzenlilermi?
#Her evrak yazilimi yapiliyor?
sabirla cevaplayacagin icin cok tsk ederim. Nasil uygunsaniz,vaktiniz olursa cevapalrsiniz,acele degil.bebislerine iyi bak cnm.
sevgilerimle.
darisi insallah bizim basimiza.
Arkadaslarim hepinizin yeni yilini bende kutlarim. Iyiki bu forum var, iyiki sizler hepiniz varsiniz. Her gun buraya bakmadan bir kac kez duramiyorum :) inanain cok iyi geliyor bana. Bende sizlere biraz olsun bilgiler veriyorsam, ne mutlu bana. Insallah 2013 de hepimiz bebeklerimizi saglikli hayirli sekilde kucagimiza alicagiz Allahin izniyle!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?