Yılbaşı pastanız benden..
inşallahhh hepimiz yeni yılda böyle oluruz :))

Eklentiler

• $babycake101.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 38
Kucaklarımız dolu dolu bebekler le dolu olsun inşallah

yeni yılda hepimiz ya varis diye dua edelim.
Yeni yılada varislerimiz ile girelim.

Ben ateşsn bebek bilginsa drugen jesaminn treso6 somtik theo rüzgarselin aysevi efsune sayfa mucitimiz seni nasıl unutıurum. Aklıma gelmeyen herkese

hepinize kucak dolusu bebeklerinizle yeni yıla girmenizi dilerim.

Yeni yılınızı kutlar bebek bezlerinden kurtulamamanızı dilerim iyi geceler kızlar.

bebekcimmm sana bir sorum daha var.eşinin sperm sayı ve morfolojisi kaç?daha önce sanki bununla ilgili brşey yazmıştın ama hatırlayamadım.bizde de bu sorun var.

Sevgili arkadaşım ne güzel pastan gibi hepimizin dilekleri de gerçek olur 2013 le beraber. Sağlıkla ve keyifle kalman dileklerimle...

Sıcak su torbası koyarsan faydasını göreceksin dikkat et üşütme tez şifa sana
arkadaşım.

Teşekkür edrim canım çok incesin evet idrarda yanma var ama tahlilde enfeksiyon çikmadi.bakalım Tekrar doktora gidicem.ne diycek bilmiyorum sen testi ne zaman yapicaksin çok merak ve heyecanla bekliyorum pozitifi bi al nasıl mutlu olucam anlattamam

bebekcimmm sana bir sorum daha var.eşinin sperm sayı ve morfolojisi kaç?daha önce sanki bununla ilgili brşey yazmıştın ama hatırlayamadım.bizde de bu sorun var.

Bende morfolojinizi ve sayınızı merak ediyorum.bizimde durum pek iç açıcı deyil.sanırım ımcs yönteminde çokta önemli deyill diye biliyorum en igilerini seçiyorlarmış

Bu yeni yil gelmeden önce bana kocaman bir aile verdi.sevgili form arkadaşlarım iyiki sizleri tanimisim.hepiniz için tek tek Allahtan dileyim yeni yıl kalplerimizdeki umutları yeşertip baharimizi getirsin bizlere YENI YILINIZI KUTLUYORUM NICE GUZEL YILARA

Kizlar, sormustunuz bu soruyu.. Esimin spermleri cok iyi degil. Yaklasik yuzde 4 mu yuzde 5 mi tam iyi spermler var. O yuzdende iste icsi de fark etmiyo, yani merak etmeyin. Esim embyrologla spermini vermeden konusmus. Oda zaten demis merak etmeyin biz en iyilerini seciyoz demis. Hemen zaten spermlerin iyileri kendini belli edjyor demis.

Sen çok yaşa emiii güldürdün beni çocuk bezlerinden kurtulmamamizi dilemen çok güzel.Eee çocuk çocuk diye sayıkladığımız için dileklerimizde çocuk bezi emziklerden oluşuyor çok Samimisin.yeni yilimizin ilk Anne adayi sen olucaksin çok yoğun bir şekilde hissediyorum

Arkadaslarim hepinizin yeni yilini bende kutlarim. Iyiki bu forum var, iyiki sizler hepiniz varsiniz. Her gun buraya bakmadan bir kac kez duramiyorum :) inanain cok iyi geliyor bana. Bende sizlere biraz olsun bilgiler veriyorsam, ne mutlu bana. Insallah 2013 de hepimiz bebeklerimizi saglikli hayirli sekilde kucagimiza alicagiz Allahin izniyle!!!

Amin yusufdeniz hepimiz için. Aslında kızım olursa selin koymayı düşünüyordum. İsmimi yabancılar çok zor telaffuz ediyor. Onun öyle bir sorunu olmasın diye :) ama şimdi emin değilim. Bakalım doğuma kadar karar veririm heralde :)

Tedavıye başlıyan ve şu anda transfer için kıbrıstaki tüm arkadaslar yeni yıl size öyle güzellikler versin... ıkışer üçer ...
SAGLIK MUTLULUK PARA sizimle olsun
bebeklerinizde size ıyıce tutunsun güzel haberlerinizle dolu sene olsun
MUTLU YILLAR dualarımdasınız

Arkadaslar ya tutmazsa diye tedirginlik basladi daha transferden once... Korkuyorum hemde nasil... Birde dun esim demezmi tutmazsa daha zorlamiyalim diye, yani bir kez deneyelim diye, tam morelim bozuldu... Hayir vazgecmem dedim bende, yillardir ugrasiyoz, elbette hersey allahin karari, ol derse olur insallah... Cok zor donemler kizlar bu nasil imtihan oyle...

Canım arkadaşlarım,
Hepinizin yeni yılınızı kutlar, 2013 yılının sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmenizi dilerim.

2013 yılına evde sadece 2 kişi giriyoruz ama İnşallah 2014 yılına girerken evlerimizde daha fazla canlar olur.

seni çok iyi anlıyorum...ben de aynı duyguları yaşıyorum..diyorum ki bu sefer farklı bir tedavi yapıyorum ve yumurta sorunu çözümlenmiş durumda ama tutacak mı diye...İnşallah vaktimiz gelmiştir çocuğumuzun/çocuklarımızın olması için...elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın takdiri.Allah bu denememizde nasip eder inşallah

Arkadaşlar yeni yılımız kutlu 2013 le hepimizin kucakları bebişlerle dolu olsun! Tüm gönül dostlarını sevgiyle kucaklıyorum.

merhaba jade1 , sağol bebğimde bende çok iyiyiz . eşim maalesef bilgisayar ve telefona çok yaklaştırmıyor radyasyon bebeğe zararlı diye :) benim 100 mesajım dolmadığı için özelden yazma şansım maalesef yok ama buradan elimden geldiğince cevaplandırayım sorularını biraz geç oldu ama kusura bakma .

* IMSI ile ilgili bizim ihtiyacımız olmadığı için hakkında konuşmadık ama orası bir klinik değil çok kapsamlı büyük bir özel hastane eminimki vardır ama yinede sormak lazım .

*donörle ilgili hiç bir bilgiyi vermiyorlar gerçi bende açıkçası pek bişey sormadım çünkü onun her söylediğine sonuçta doğru yada değil inanmak zorundaydım ve kafamı karıştırmak istemedim . senin ve şinin fiziksel özelliklerini öğrenip ayrıca resimlerinizi alıyorlar . bana doktorumun söylediği donör sana çok benziyor dedi bende üstüne daha fazla gitmedim.

*donörden çıkan her yumurta senin , zaten 20 tane yumurta oldu hepsini kullanıyım demiyor A-B kaliteli olanları sadece döllüyor . bizim 5 tane A kaliteeli embriyomuz oldu eğer 35 yaş altıysan 2 adet embriyo transfer ediyor diğerlerinide senin için donduruyor .

*tedavide ilk ay hastalanıyorsun , daha sonra 12-13 gin sonra decapeptyl diye bir iğne oluyorsun ki bu baskılayıcı bir iğne ardından yine hastalanıyorsun . daha sonra progynova diye bir ilaca başlatıyor bu ilaç türkiyede yok onun yerine cycno-progynovanın sadece beyaz olanlarınıda içebilirsin . bu ilaç endometriumun kalışmasını sağlıyor. uygun kalınlığa gelincede progestan fitil kullandırtmaya başlıyor ve hemen transfer için seni çağırıyor . tabi bu arada eş zamanlı olarak donörü hazırlıyor.

*görüşme olarak maille iletişim kurabiliyorsun asistanları veya kendisi sorularını cevaplıyor . gerekli tüm bilgileri ve aşama aşama neler olacağını sana bildiriyor . eğer önceden gidiyim hastaneyi görüp doktorla konuşayım dersen yapabilirsin biz gittik .

*tahlil olarak evet baya şeyler istiyor senden ve eşinden . özellikle genetikle ilgili bazı testler istiyorki karyotype bunun ismi her laboratuvar yapmıyor ve çıkması 2 ayı buluyor . aynı testleri donörede yapıyor .ayrıca donörü psikologlada görüştürüyor .

*konaklama maalesef fiyata dahiil değil ama orada uygun fiyatlı apart şeklinde oteller var oralarda kalabilirsin .

*doktorum bana doktordan çok agbi gibi davrandı inan o kadar samimiydi . ayrıca asistanlarıda öyle . ne zaman mail atsam bıkmadan bizzat kendisi cevapladı . transfer gününde de evraksal işlemlerde ve ödeme işlemlerinde asistanı bizzat bize eşlik etti hiç bir yerde bizi bekletmedi herşeyi kendi halletti ve bizi çağırdı . hepsi çok samimiydi . doktorum yaptım işim bitti gibi davranmadı hiç transfer sonrası bana hep mail atıp nasıl olduğumu sordu sonucumu takip etti . hatta ilk beta hcg değerim düşük çıktı buradaki doktorum bana hep olumsuz şeyler söyledi düşük riskin çok yüksek yada dış gebelik olabilir dedi ama o kendinden hep çok emindi ve bana değerin gittinçe yükselecek , hamilesin ve keyfine bak herşey güzel olacak hepimiz çok sevindik burada dedi :)

*herşey yazılı merak etme her evrak çift nüsha olarak hazırlanıyor ve karşılıklı imzalanıyor biri sende kalıyor diğeride onlarda .

* fiyat karşılaştırırsan kıbrısa göre 2 katı sayılır ama verdiğim her kuruş helal olsun çok memnun kaldım , kendilerinden çok emindiler ve sonucun pozitif olacağından bile emindi gerçi sonucu allah bilir tabiki ama çok ilgilendiler .

inşallah sorularını cevaplayabilmişimdir , tekrar soracağın bişey olursa cevaplayabilirim . kendine iyi bak pozitif düşün :))) iyi seneler ...

Bebekcim Bende aynı şeyi yaşiyorum.eşim komedi gibi adam.Bana diyor ki bu sefer denerim olmazsa bidahada kesinlikle denemem.Bi de demez mi eğer olursa ikinci üçüncüye kardeş için gideriz.sanki biz defalarca denemeye çok merakliyiz.erkekler sanirim bizim kadar mücadeleci deyiller. Valla Ben de eşim beyfendiye dedim ki sen kendini başka denemem diye parçalasanda Ben de Anne olana kadar deniycem O KADAR dediiim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…