sakın canınısıkma arkadaşım.erkekler öyle hemen pes ediyorlar.sen hayırlısıyla günlerini geçir. bunu unutma burdaki bütün kızlar senin olduğun yerde olmak istiyoruz.benim eşimde pes etti.sana bol bebişli seneler diliyorum.

Bende eşim olmzsa bir daha yaptırmaz diye çok korkuyorum.benim eşim ve aileside evlatlık almayı asla Kabul etmazler.bana kalsa evlatlikta benim aklimda bir altarnatif.ama eşim asla Kabul ettmez.yani bu bakımdan sen şanslısın

*canım kendimi hiç şanslı hissetmiyorum.senin yüce gönlün söylüyor onu.biraz önce beni doğuştan yılbaşı mesajı attılar.nazlı hn.bende ona döndüm.emriyo donasyonu kaça diye beşbin euro diyor.öylesine sordum zaten eşimin artık vazgeçtiğini söyledim.senin yaşın kaçtı arkadaşım.

Ben 33 yaşındayim canım biraz zamanla belki eşini inkna edemez misin canim ya yada bi piskaytris araciliğiyla eşini olumlu düşünmeye sevk edebiliirsiniz belki.sonuçta ben hep şunu söylüyorum eşime bir evladim olmadiktan sonra ev Arabs tatil napiyim diyorum.bu sene tatile hurtful herşey çok güzeldi.gel bide bana sor .o çocuklu aileleri görünce içim kan ağladï.tatil burnumdan geldi.kendimi çok kötü hissettim.sen denemeyi çok istiyosun bence halaa.bak arkadaşım eşinde belki nakli ama sonuçta ilerde sen keşke diyceksin belki.o yüzden para Nasilda bir şekilde isteyince bulunuyor.en fazla bir kez daha denersiniz olmazsa aklinizda kalmaz.ama hamilede kalabilirsin bide bu var.olmazsa en kötü ihtimalle evlatlığada yazilmişsiniz daha ne olsun

bende seninle aynı hisleri paylaşıyordum.düne kadar ne araba ne ev ne tatil hiçbir şeyden memnun olmuyordum.ama şimdi ilaç kullanıyorum ve terapiye gidiyorum. ve artık öyle yüreğim sızlamıyor.sanada tavsiye ederim arkadaşım.eşimi kandıramıyorum artık her yolu deniyorum bende zaten çok yoruldum artık zamana ihtiyacım var.her şey yolunda olsa bile şuanda o yolları geçemem ben ama size iyi şanslar herşey gönlünce olsun

Sagolun arkadaslar...esimle o konuyu yine konustum...beni baski altina alma dedim...biz nicin ugrasyioruz yillardir........aman iste erkekler dediginiz gibi bizim gibi mücadeleci degil...dedim esime, sen benim aldigim hormonlari, ilaclari hayatta almazdin...
inanin kizlar bu 6 defa tüp bebekden 18 kilo aldim!!! cektigim acilar, sizillar ayir bir sey - herzaman bir umut, bir sevinc, ve üzüntü........ama insallah budefa olucak, tutacak, hayirli saglikli evladi bende kucagima alicam.......

bu ara biraz evvel dr. firdevs hanimi aradik, bugün embyrolarin döllendikten sonra 3. günü, baklaim 12 tanesinden kac tanesi devam etmis..cok korkuyorum sonuctan, cünkü nitekim döllenmislerdi ama birde bölünmeye devam ettimi........birazdan ariycaklar bizi...kalbim pir pir ediyor..........insallah cogu devam etmistir güzelce büyümeye..............

kızlar 2013 sağlıklı mutlu başarı dolu geçsin. inşallah burnumuza kadar bebek bezleri ve mamalrıyla boğuşuruz bundan sonra :)

gece yatağımda ne düşündüm biliyormusunuz
büyük ikramiye bana çıksa oturduğum bu güzel 150bin nufuslu ilçeye bir tüp bebek hastanesi yaptırırım :)
burdaki insanlar ne şartlarlar ne uğraşlarla başka şehirlere gidiyor bebek sahibi olabilmek için
en azından telaşesi ve masrafı azalır değilmi...
ne bileyim işte hayali bile güzeldi ya :)

herkesin gönlünce geçirebileceği bir yıl diliyorum
öpüldünüz o kocaman yüreklerinizden

2013 hepimize gönlümüzdekileri gerçekleştirecek şansla ve bereketle gelsin.
Anne olmamızda şeytanın bacağınız kırdığımız bir yıl olsun:))
İyiki varsınız kızlarrrrrr!!!!

Son düzenleme:
Bu bebek bezlerinin sonu gelmesin hepimiz bezden önümüzü, mamalardan da gözümüzü açamayalım diyorum.
Mutlu sağlıklı sorunsuz vesvesesiz şersiz hayırlı ve eşlerinizle bebeklerinizle birlikte uzun ömürlü olmamız dileğimle.

Iyiki sizler varsınız olmasanız ne yapardım bilmiyorum.
Hergün bir göz atmadan geçemiyorum.
Allah bundan sonra ki muhabetlerimiz hangi mamayı kullanıyorsunuz ek gıdaya geçtinizmi kızlar sütün hala geliyormu bunlardan konuşuruz ay ay ay inşallah rabbim bu mağdur kullarını hayırlısıyla bu insanların dilinden düşür yarabbim.
Kızlar ben az önce yasin okudum allah kabul eder inşallah vallahi hepinizin adını geçirdim.

Sizlerde beni unutmayın dualarınızda hepinize mutlu bebekli yıllar geçirmeniz dileğimle hoşçakalın

Herkese mutlu yıllar! Güzel haberlerle dolsun taşsın topiğimiz. Minik eller tutsun ellerimizden, minicik bir kafa uyuyakalsın göğsümüzde,sağlıkla,huzurla,mutlulukla ve bol parayla :)

Kizlar dunya ivf berk beyin oldugu yer oscar otele ne kadar yakinmis. Bugun etrafda gezinirken disardan gorduk...

2013 mucizelerimizle dolu bir yıl olsun , leylekler bacalarımızdan bebişlerimizi bıraksın :) herkese sevgiyle umutla nice yıllar diliyorum ...

Arkadaşlar size bişey sorucam arkadaşım tüp bebek denemesi yaptı 12.gün beta hcgsi 37 14.gün 41 çıktı 16.gün 41 (cumartesi günü) çıkmış bana ilginç geldi ne düşmüş ne çıkmış doktoru adet olman lazım olmazsan cuma günü tekrar baktır demiş yükselme ihtimali olabilirmi böyle bişey başına gelen varmı yada çevresinde yaşayan bilen varsa bilgilendirirse sevinirim....mutlu yıllar

canım demek istemiyorum ama aynı görünmesi pek iyi değil.. inşlahha rabbim yardımcısı olur..

Sağlıklı bir gebelikte hcg değeri ikiye katlanarak artar.Sizinki hiç ikiye katlanmamış.Kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek maalesef

Ek olarak hepimize sağlıklı hamilelikler ve çifter çifter bebişler dilerim arkadaşlar... mutlu bir yıl olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…