bu pıhtılaşma testi dediğin trombofili paneli denilen mi??Canım ben deneme öncesi buradaki doktora pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söylemiştim. İyi ki de söylemişim. Pıhtı sorunum varmış. Buradaki doktor sonucu firdevs hanıma bildirdi. Firdevs hanım transfer akşamı clexane 0,4 başlattı. Doğuma kadar kullanacağım. Göbekten vuruyorum.Sen de doktora bu sorunu söylersen o uygun dozajı belirler. Geçmiş olsun. Bunu önceden bilmek çok güzel. Çünkü tedavisi çok kolay.
Allah senden de razı olsun:)ben orda yaptırmıycam iğneyi firdevs hn bana tarih verdi trde yapıcam kendim.araştırdık 251 tl biz de çok şaşırdık
canım clexane iğne 4lük 10 tanesi 93.56 tl.
irem hn bana onar village diye bir otelden bahsetti kışın gidenler orada kalıyormuş memnun kalıyorlarmış, deniz kenarı değil tepedeymiş.insan görmeyince de uzaktan bilemiyor.ama oscar oteli araştırayım bi teşekkür ederim.
şimdi siz orada hava güzeeeelllll. deniz manzaralı odaaaaaa......iş yok güç yoooook ...
SEVİŞMİYOR MUSUNUZ??? bişey söylediler mi yasak mı oluyor bu süreçte???
Arkadaşım sana 5.gün trasferi hakkında sormak istiyorum bunu senmi istedin doktorunmu karar veriyor birde donörden çıkan yumurtaların hepsi dölleniyormu bi kısmı donduruluyormu yoksa hepsi döllenip oluşan embrioların 5 gün gelişmesimi bekleniyor eğer 5.güne kaliteli embriyo kalmazsa neyapılıyor böyle bişey oldumu acaba olursa en kötü ihtimal para iade edilirmi benim kafama takıldı canım Allah yolunu açık etsin bukez inşallah bebeklerine kavuşursun...
selam canim, 5. gün blasto transferini özellikle ben istedim, sen istemezsen onlar hep 3. gün transfer yapiyorlar. ben sart koydum. cünkü donörüm genc oldugu icin cok yumurta olucagini zaten diyorlar, yani 10 tane garanti veriyorlar. ve en iyi gelismis embyroyu secmek icin 5. gün anlayabiliyorsun. yani 3. güne kadar yumurtalar sadece bölünüyor hücrelere, ancak 3. günden sonra spermin genetik fuktionu devreye giriyor. ve genelde yüzde 30 en fazla yüzde 40 balstoya kadar ulasiyor, yani digerleri devam etmiyor büyümeye. o yüzden en iyisini secmeleri icin istedim. tabii 3. gün transfer yaptirisan da gebelik oluyor, cok kisi de var öyle. misal 3 tane embyro aldin 3. günden belki iste bunlardan 2 tanesi devam etmiycek büyümeye, rahime konduktan sonra anlasilmiyor iste. bazen de ama mesela az yumurta olustu, o zaman 3. gün transferi tabii daha mantikli oluyor, cünkü rahimde bazen embyrolar daha iyi ortamda oluyorlar.
hic transfer olmayacagini zannetmiyorum, cünkü en az 10 yumurta oldugu icin.
sagol insallah ulasirim bebeklerime, hayalim yillardir ikiz bebekler, madem genlerimi veremiyorum diyorum, en azindan allah im bana hayalimi gerceklestirse, Allah biliyorla ikiz cok ama cok istiyorum.
bu pıhtılaşma testi dediğin trombofili paneli denilen mi??
o testi mi yaptırdın rüzgarselin.
o kandan herhangi bir gün yapılan bir test mi* ünv hastanesinde mi yaptırdın??
Evet atessn geçenlerde biri yazınca ben de hatırladım. Testin adı trombofili paneliydi :) ben özelde yaptırmıştım.
canım daha tahlillere başlamadım. halen kanamam sürüyor.
kanama bitsin kendimi toparlayım ondan sonra gereken tahlillere başlıycam.
2. denemeyi mutlaka istiyoruz fakat vucudun kendini 3-4 ay toplaması gerekiyormuş hemde mayısa kadar çok yüksek borcumuz var.
ondan sonrası Allah kerim. artık nasıl para buluruz bilmem.. (piyango çıkarsa eyvallah :))
ayrıca bizim kredi çekebilme olanağımız yok.
çünkü 3 yıl önce fena bir şekilde dolandırılıdık halen o ödüyoruz. bankalarda eşimle ikimize kırmızı kalem çekti .kredi falan çekemiyoruz.
yani pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geldi bol bol :))
off offf efkarım yok satıyor
Pihtilaşma testi özelde fiyati. Ne kadar
gereken ilaçları burdan tedarik etmek bana daha mantıklı geliyor.
progesteran 23.50 tl ye satılıyor.
estrofemi ve progesteranı ve başka ilaçlarıda burdaki doktorum reçeteye yazıyordu. sosyal güvence ödeyebiliyor.
bir sonraki denememde kıbrıstayken başlamam gereken ilaçları doktoruma burdan yazdırıp öyle almayı düşünüyorum.
zaten yığınla masraf yapıyoruz. bazı şeyleride devletten bekleyelim değil mi :)
hem hükümet bizden 3 çocuk bekliyor .. durmak yok yola devam
Gerçekten keyfini çıkar oraların
tadını çıkar seneye bebek bezleriyle vakit geçircez
fırsatı değerlendir bol şanslar sana caım
vallahi cok haklisin :) ama olsun, yeterki bezlerle ugrasalim, emzirmekle, ugrasmakla - hersey icin deger sanirim :)
sen nasilsin bu ara??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?