idrar testinde kemde iki tane ayrı
birisi erken gebelik testiydi
öbürü normal olandı ikisinde'de çıkmadı

denedin demek...ama cok iyi anliyorum seni, bende denerdim senin yerinde olsam...

ama biliyorsun, cok farkli idrar testleri var...hcg idrarda tam iki gün sonra hep cikar...birde denedigin testler gercekten su erken testlermiydi - yani hcg yi idrar da 10mu 25mi degerinden sonra gösteriyor?

bende biraz daha rahatladim..sagolun arkadaslar hepinize..hepinizin destegi icin sagolun..ama gececek bu günler...eminim..cok sevincecegiz hepimiz insallah 2013 senesinde..........

tamam canim acayim hemen :)

arkadaşlar yaşamda bazen basamak atlayıp gidiyoruz kaçırdığımız noktalar işte bu, gerçek varsa kabul edip
affedip geçmeyi bilsek ,bu kadar üzülmeyeceğiz işte insan oğlu vesveselere kapılmayı cazip buluyor ama ondan sonra en iyi dostu hüsran oluyor her şey yerinde zamanında olsa bir tık ötede gerçeği zamnında yaşamış olursun.

Benim idrar testi gibi kızlar aslında negüzel perhiz tutup 3 ocak gününe kadar beklicektim nasılda durmuştum bugüne kadar 2013 1 0cak cazibesine kapıldım. Napalım görücekmişim.

lalita rahim filmini özellikle takrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapıyorlar çünkü tüplerde hidrosalpenks diye bir durum olabiliyor ve eğer bu varsa embriyonun tutunmasını engelliyor.işte bu hidrasolpenks gibi bir durum var mı tutunmayı engelleyen onun için yaptırıyorlar, eğer böyle bir durum varsa laparoskopi yapılıyor.
ağrılı olup olmamasına gelince anestezi altında da yapılabiliyor, öyle yaptırırsın.sonrasında ağrın olmuyor zaten.

Rahim filmi bende 4. denememde cektirilmisti. Myom falan varmi diye bakiliyor, var ise embyro yerlesmesini negatif etkiliyor. Cok kisa surdugu icin narkozsuz da agriya dayaniliyor, ayni asiri adet sancisi gibi agrisi. Sosyal sigorta karsiliyor

Arkadaslar, aranizda biri dondurulmus embyro transfer yaptirdimi ve kac euro odediniz?

canım bilgilerin için çok sağol özelde yaptırmayı düşünüyorum eğer anestezi altında yapılırsa o şekilde yaptırırım inşallah.....

Arkadaslar iyi aksamlar.

haber geldi nihayet..yarin sabah 10 da bizi otelden alicaklar.........transfer sanirim iste 11 gibi olur.........lütfen rica ediyorum bana da dua edin.........herse iyi gidecek insallah.........bebislerimi alicam gidicem ve bana tutunacaklar hic birakmiycaklar insallah :)

kizlar ne diyorsunuz, 4 tane mi 3 tane mi transfer ettirelim..hala karar veremedik.......yasim 42, simdiye kadar kendi yumurtalarimla 8 kez transfer oldu, bir defa si tuttu oda düsük olmustu...........tamam donör yumurtada benim yas önemli degil diyorlar ama ben yinede önemlidir diye düsünüyorum..........siz napardiniz benim yerimde??

canım doktorun en doğru kararı verecektir. aslında kaç tane transfer edileceği pek önemli değil.
bana 4 transfer edilmişti, anishaya 2 ama ikimizdede 1 embriyo tutmuştu.
hani Allahım izin verirse illaki tutunur.
istersen 4 embriyo transfer edilsin şansın çoğalır.
tabi doktorlar ya hepsi tutarsa rsikli olur diyor..

şansın bol olsun canım dualarımız gönlümüz seninle.. hep iyi düşün lütfen . hiç kaygılanma

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoz canım....yarınkı muhteşem transferini düşün ...

Bebek selam,
Papatyaya da4 embryo transfer edilmiş ve sadece biri tuttu.
Karar senin iç sesini dinle. Sen kendin için doğruyu bilebilirsin.
İçinden geleni yap derim..
Korkularının sesini değil kendi sesini dinle..

Birde unutma eşinin spermide sonuçta genç sperm değil...8 kez tüp bebek ciddi bir deneme... Yeterince deneyimin var. Tutupta düşük olan denemnde sana kaç embryo transfer ettiler????

Bahtın bol olsun.. Hayırlıysa olsun herşey unutma ...
Aç gözlülükle değil sahip olma duygusuyla değil.....SENİN. KENDİ GERÇEĞİNE HİZMET EDECEKSE OLSUN..
SEVGİYLE KAL

bebek bol şanslar. kaç tane transfer edileceğine yarın doktorunla görüşürsünüz sanırım, embriyolarının kalite durumlarına göre en doğru kararı kendiniz verirsiniz eşinle sanırım. dualarım seninle.

Arkadaslar sagol fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin.................

benim bir defa gebelikte (düsük olmustu sonra) 3 tane transfer edilmisti.....sanirim icmden benim 4 tane almak geliyor, cünkü o kadar deneyimden sonra sanki sansimi kaciririm diyorum :) dediginiz gibi hem doktorun tavsiyesini yarin alicam, hemde icimin sesini.......ic güdüm cogu zaman cok kuvvetlidir, ve zaten benim dr. firdevs hanima gelmemin bir sebebi 4 tane transfer ettigi icindi............

cok ama cok heyecanliyiz...bende hep diyorum, Allahim bizim icin hayirliysa nasip eyle..saglikli ve hayirliysa..

sizinle yarin klinikde yasadiklarimi artik paylasirim muhakkak :) iyiki varsiniz.......ne tuhaf, yarin belki hayatimin degisme noktasi.. Kibris- Girnede.......kim düsünebilirdi, nerelerden nerelere........

Arkadaşım negatif çıkmasına üzüldüm umarım benim mesajım etken olmamıştır idrar testi yanılabiliyor...

Canım senin kanda yaptirman gereken gün ne zaman idrarda inan yaniltici olabiliyor. Idrarla ayni gün kanda baktıran kuzenimin kanda çikmişti idrarda çikmamişti.hatta estesi gün idrarda Tekrar yaptik gene çikmadi.sen kan testini bekle.Allahın is izniyle olucak. Arkadaşim

kızlar kıbrısta avea çekiyor mu, bilgi verirseniz çok sevinirim.
iyi geceler herkese..

zeytincigim, bu soruyu cevaplandiramiycam ama biz burda kontorlü kart aldik...avea hic görmedim, ama gözümdenden kacmis olabilir. telsim ve türkcell gördüm daha cok

bebek hayırla uğurla transferin olur inşallah
iç sesi dinle yardımcı olur.

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İKİZ OLUR İNŞAL

TRES06 NASILSIN ARKADAŞIM İYİ MİSİN?
YAZINI OKUDUM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.
HALA UMUDUM VAR TUTUNMAK ZORUNDAYIM ANLIYORSUNDUR BENİ
3 OCAK PERŞEMBE KANDA BCHG YE BAKILACAK.

EFSUNE SANADA MERHABA SİTEYE ÖNCEKİ GİBİ YAZMIYORSUN.

Herşeyin guzel gitmesine çok sevindim.bebekcim 4 embriyo transfer ettirdiğin zaman 3 tane tutma ihtimali çok az ama yinede böyle bir ihtimal zayıfta olsa var. Bazen 4 embriyodan bir tanesi tutuyor.bide bu durum var.bence senin iç sesin 4 taneden yana iç sesini dinle derim en kötü ihtimal üçüzümüz olur.tabi sağlikli ve hayirli bir şekilde olsun hayirli ve güzel haberlerini bekliyoruz yarin senin için sorunsuz ve çok güzel rahat geçsiin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…