idrar testinde kemde iki tane ayrı
birisi erken gebelik testiydi
öbürü normal olandı ikisinde'de çıkmadı
Nasılda tedavi ediyor insan ruhunu sezen aksu
tamam canim acayim hemen :)
ARKADAŞLAR size bişey sorucam ben tüp bebek denemesi yaptım ama benden rahim filmi istenmedi embriolar direk rahime konuluyor tüplerle ilgili değil oyüzden gerek yok dendi.üstelik 3üde farklı dr.du ama donasyonda isteniyor çevremde rahim filmi çektiren tanıdıklar çok ağrılı olduğunu söylediler benim gözüm çok korktu firdevs hanım istiyor kıbrıstaki diğer doktorların hepsi istiyormu sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum....
lalita rahim filmini özellikle takrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapıyorlar çünkü tüplerde hidrosalpenks diye bir durum olabiliyor ve eğer bu varsa embriyonun tutunmasını engelliyor.işte bu hidrasolpenks gibi bir durum var mı tutunmayı engelleyen onun için yaptırıyorlar, eğer böyle bir durum varsa laparoskopi yapılıyor.
ağrılı olup olmamasına gelince anestezi altında da yapılabiliyor, öyle yaptırırsın.sonrasında ağrın olmuyor zaten.
idrar testinde kemde iki tane ayrı
birisi erken gebelik testiydi
öbürü normal olandı ikisinde'de çıkmadı
Arkadaslar iyi aksamlar.
haber geldi nihayet..yarin sabah 10 da bizi otelden alicaklar.........transfer sanirim iste 11 gibi olur.........lütfen rica ediyorum bana da dua edin.........herse iyi gidecek insallah.........bebislerimi alicam gidicem ve bana tutunacaklar hic birakmiycaklar insallah :)
kizlar ne diyorsunuz, 4 tane mi 3 tane mi transfer ettirelim..hala karar veremedik.......yasim 42, simdiye kadar kendi yumurtalarimla 8 kez transfer oldu, bir defa si tuttu oda düsük olmustu...........tamam donör yumurtada benim yas önemli degil diyorlar ama ben yinede önemlidir diye düsünüyorum..........siz napardiniz benim yerimde??
Arkadaşım negatif çıkmasına üzüldüm umarım benim mesajım etken olmamıştır idrar testi yanılabiliyor...
kızlar kıbrısta avea çekiyor mu, bilgi verirseniz çok sevinirim.
iyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?