kızlar kıbrısta avea çekiyor mu, bilgi verirseniz çok sevinirim.
iyi geceler herkese..
sevgili anishacığım ispanyada transferi nasıl yapıyorlar biraz anlatırmısın. transfer öncesi sıkışık olmak ile ilgili ne kadar su içtin ve transfer sonrası hemen tuvalete götürüyorlar mı.hep bizim buralardaki tüp bebek merkezinde derler yabancı ülkelerde hemen tuvalate götürüyorlar diye benim yaptırdığım son 2 tüp bebekte de hemen yürüyerek tuvalete gittim, orada nasıl oluyor.
ve bu vesile ile diğer arkadaşlar transferlerinizden önce ne kadar su içileceği ve sonrasında ne yapılacağı ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
bebek senden de bekliyorum yarından sonra neler yaptığını...
Arkadaslarim sagolun guzel dilekleriniz icin !!! Insallah hersey iyi gidecek!!! Sabah iki rekat namaz kildim ve hepimize dua ettim. Uzun zamandir kilmamistim birazcik sasirdim ama Allah kabul eder insallah.
Kizlarrrrr bugun aliyorum bebeklerimi insallah :))))) kismetleri demek taa kibrisdalarmis yavrularimin :)))
Opuyorum sizleri........
arkadaslarim sagolun guzel dilekleriniz icin !!! ınsallah hersey iyi gidecek!!! Sabah iki rekat namaz kildim ve hepimize dua ettim. Uzun zamandir kilmamistim birazcik sasirdim ama allah kabul eder insallah.
Kizlarrrrr bugun aliyorum bebeklerimi insallah :))))) kismetleri demek taa kibrisdalarmis yavrularimin :)))
opuyorum sizleri........
Arkadaslar iyi aksamlar.
haber geldi nihayet..yarin sabah 10 da bizi otelden alicaklar.........transfer sanirim iste 11 gibi olur.........lütfen rica ediyorum bana da dua edin.........herse iyi gidecek insallah.........bebislerimi alicam gidicem ve bana tutunacaklar hic birakmiycaklar insallah :)
kizlar ne diyorsunuz, 4 tane mi 3 tane mi transfer ettirelim..hala karar veremedik.......yasim 42, simdiye kadar kendi yumurtalarimla 8 kez transfer oldu, bir defa si tuttu oda düsük olmustu...........tamam donör yumurtada benim yas önemli degil diyorlar ama ben yinede önemlidir diye düsünüyorum..........siz napardiniz benim yerimde??
tarnsfer öncesi sende çok su içtinmi hemen kaldırdımı berk bey nasıl oldu anlatır mısın.
Her bir embriyoyu tek tek mi getirip transfer yapıyorlar???
transfer sonrası dinlenmek mi gerekiyor
o 12 gün ne yapmak lazım acaba
sürekli yatıp hamile kalanda var
hemen işine hayatına dönen de
ne yapmak lazım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?