kızlar kıbrısta avea çekiyor mu, bilgi verirseniz çok sevinirim.
iyi geceler herkese..

ama marketlede hazır kart var kıbrıs hattı arzu edersen al ben oyle paket hat almıştım avea çekmedıgı için yada adım başı ucuz tel goruşme yerleri vaaarr
iyi geceler zeytin

Transfer öncesi 3 küçük şişe su içmiştim baya sıkışıktım hatta transfer sırasında ultrasonu karnıma bastırdıkça zor tuttum. Transfer bittiği gibi tuvalete gidebilirsin dedi vede gittim hiç hastanede yatmadım hemen üstümü giydim Otel'ime döndüm yemek filan yedim ve sonra odaya çıkıp dinlendim ,ertesi Sabah'ta çok erken saatte uçağımız vardı ve döndük .

Sevgili arkadaşlarım 2 gündür sadece girip hızlıca göz atıp çıktım,yazamadım... 2013 ün hepimiz için sağlıklı,hayırlı,uğurlu ve bebekli bir yıl olmasını diliyorum...Umutlarımızın yeşerdiğini görmek dileğiyle...........

Sevgili arkadaşım inşallah yarın transferin gerçekleşecek ve bebeklerinle döneceksin.... 7 a kalite gayet güzel... 4 embrio transfer ettirmen bence de mantıklı çünkü geri kalanlar dondurulacak,taze embrio daha makbul tabii ki... Ben daha önce HIT te denemiştim,donmuş transfer ücreti 1000 euro demişti. Yarın senin için dua edeceğiz,kalbimiz senle... Eşine sarıl ve bebeklerini hayal ederek uyu....Herşey güzel olacak............

Avea nın kıbrıs paketi var.internetten bakıp, Gitmeden mutlaka üye olun. Oraya gidince şebekeden başka operatörü seçin. Mesela turkcell. Çok uygun fiyata bu şekilde herzaman kullandığınız hattı kullanabilirsiniz. Ben sorun yaşamadım.

Arkadaslarim sagolun guzel dilekleriniz icin !!! Insallah hersey iyi gidecek!!! Sabah iki rekat namaz kildim ve hepimize dua ettim. Uzun zamandir kilmamistim birazcik sasirdim ama Allah kabul eder insallah.

Kizlarrrrr bugun aliyorum bebeklerimi insallah :))))) kismetleri demek taa kibrisdalarmis yavrularimin :)))

Opuyorum sizleri........

Bebek, inşallah her şey çok güzel olacak. Dualarımız seninle...

allah kabul etsin dualarını inşallah
sen şimdi şu dakikalar transfere hazırlanıyorsndur.
Inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur ve umutların daim olur inşallah.
Bol şanslar sana.

şu dakikalarda transferin oluyor sanırım.
bol şanslar inan tüm gece seni düşündüm.
insan başkalarından yola çıkıp kendini onun yerine koyup onun duygularını hissedebiliyor. çok çok heyecanlı karmakarışık duygular içeren bir gece geçirdin sanırım.
bol şanslar inşallah dedim ya hislerim sıranın sende olduğunu söylüyor
BEBEĞİN BEBEKLERİ OLACAK İNŞALLAH.....
BOL ŞANSLAR DİLİYORUM...

Tarnsfer öncesi sende çok su içtinmi hemen kaldırdımı berk bey nasıl oldu anlatır mısın.
Her bir embriyoyu tek tek mi getirip transfer yapıyorlar???

transfer sonrası dinlenmek mi gerekiyor
o 12 gün ne yapmak lazım acaba
sürekli yatıp hamile kalanda var
hemen işine hayatına dönen de
ne yapmak lazım acaba??

arkadaşım bugün senin için İnşallah çk güzel anılarla dolu bir gün olacak buna inanıyorum.senden güzel haberler bekliyoruz.Hadi fazla bekletme bizi.Bol şans Allah yardımcın olsun

tarnsfer öncesi sende çok su içtinmi hemen kaldırdımı berk bey nasıl oldu anlatır mısın.
Her bir embriyoyu tek tek mi getirip transfer yapıyorlar???

evet çok su içtim
bende transferden sonra sedyeye koyarak yatağıma götürüp dizlerimi kendime doğru çekip
o şekilde yarım saat dinlendim sonra tuvalete gittim
embriyolarıda 1 defasında

transfer sonrası dinlenmek mi gerekiyor
o 12 gün ne yapmak lazım acaba
sürekli yatıp hamile kalanda var
hemen işine hayatına dönen de
ne yapmak lazım acaba??

Canım 12 gün hep yatmana gerek yok,hep yatmak kan akışını zayıflatıyor. Ağır işler yapmadan,kendini zorlamadan günlük hayatını sürdür.Ama ilk 1 -2 gün işe gitmeyip dinlenmek daha mantıklı sanırım.Özellikle ilk günü geçirip ertesi gün uçmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Senin dediğin gibi yatarak ya da yatmadan hamile kalınıyor. Eğer bir problem yoksa ve vakti gelmişse oluyor...

öncelşkle herkese mutlu yıllar diliyorum umarım 2013 geçmişte kalan sıkıntılarımızın hepsini alıp götürür:)

be şunu merak ettim kıbrısta bizim operatörlerle konuşabiliyor muyuz?farklı numara falan çıkıyorsa etraftan anlaşılır veya arayanlar anlar mı?

gidenler ne yaptınız? teşekkürler

merhaba arkadaşım yarınki test sonucunu çok merak ediyorum.sende berkte yaptırmıştın değilmi . SEVGİLİ BEBEK herşey yolunda gitmiştir inşallah bebişlerini al gel hayırlısıyla.

Transferin hayirli olsun Arkadaşim kaçinci gün transferi oldu ? Heycanlı ve meraklı bekleme süreci başladı.

yeni yılın ilk annesi şuanda transferin yapılmış dinleniyorsundur.
eminim çok güzel duygulardasındır.
dün gece rüyamda seni gördüm. yüzünü görmedim ama sendin.. güzel olumlu bir rüyadı.:)
allahımın izniyle bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun , gün geldiğinde güzel kokularını duymak nasip olsun
kendine dikkat et.. alahıma emanetsin

4 adet embriyo transfer edilmişti sana da değil mi.
bunları tek tek mi getirip transfer yapıyorlar.
ben bir kez tüp bebek denemesi yaptım. bana 8 hücreli bir 3. gün embriyosu transfer edicez dediler ve resmini verdiler şekli çok çok güzeldi. sanada 4 tanenin resmini verdiler mi. o resmi internette inceleyince kalitesini anlıyor sıradan bir insan bile. 4 tane olunca tek tek veriyorlar mı acaba. yada 4 defa gidip getiriyor mu embriyolog transfer için nasıldı o aşama .burada genellikle yatarak hiç kaldırmadan alıyorlar yatağa 1 saat kadar dinleniyorsun. ama anisha hiç yatmamış hemen tuvalete gitmiş ve otele dönmüş.
orada nasıldı???

öncelikle bu formdaki herkesin yeni yılını kutluyorum.bu yıl benim gibi bebek isteyen herkese uğur getiirir inşallah.kızlar bende uzun süredir yazılanları okuyodum.yeni üye oldum.benim durumum karmakarışık.öncelikle bilgilerimi vereyim.yaş 33 ve yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum.yazdıklarınızı okudukça bilgilendim.
yusuf deniz test günün yarın ve inşallah hamilesindir.kıbrısta transferi bekleyen arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur.hepimiz bir gün bebişlerimize kavuşalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…