zilancım inanki çok üzüldüm
kendimden biliyorum hiç bir tesellinin işe yaramadığını ama yapacak bir şey yok sabredeceğiz
inanki vardır bundada bir hayır
Yüce Mevlamın bizler hakkında mutlak suretle hayırlı bir kararı olduğunu düşünüyorum.
o sevinecek günlerimiz elbet bir gün gelecektir...

kesinlikle çokkkkkkk doğru bi seçim ,aynı duyguları bende 3 ay önce yaşadım firdevs hoca hala telefonuma cevap verip endişelerimi anlıyor,bende transferden sonra hüngür şakır ağlamıştım,yıllarca sıkmışım kendimi demekki,irem banada hep umut verdi sağolsun,gerçektennnnn çoooooooook memnun kaldım,ben bol bol dua ettim ve hayal ettim,tabi nasip bu işler,rabbim hayırlısını versinn..güsel düşün bu çok önemli yoksa ben pek yatmadım iş flan yaptım yani,bakacak kimsem yoktu benim ,yemeğimi kendim yaptım ,ufak tefek işler yani !12 gün hemen geçer diyodum taaaa ki yaşayana kadar 2.haftam biraz zooooooor geçtiiiii..herşey gönlünce olsunnnnnn bebekkk hayırlısıyla

Arkadaşlar ya şimdi Yusuf zilanın yazdıklarına göz attım kafama birşey takıldı. Adet 1 Aralık 4. gün estrofemler sonra 23 aralık transfer günü burda adetin 23. günü neye göre belirlendi acaba? Acaba geç mi transfer oldu? Yüksek sesle düşünüyorum tamam kader kısmet biliyorum ama normal hamile kalma bile 2 adet arası oluyor yanlışsam düzeltin bir de bu açıdan transfer günleri tablosu ve başarı oranlarına değinsek ne dersiniz? yani hamile olanlara adetten kaç gün sonra transfer yapılmış? Herkese gönül dolusu sevgiler!

Arkadaşım lütfen adet sonrası transferin en geç kaçıncı gün yapıldığı konusunu bir kurcala çünkü drlar ona bağlı, buna bağlı, rahmin kalınlığına, donörünüzün adet olup olamamasına vb gibi yuvarlak konuşup sonuçta yine kafamızı soru işaretleri ile bırakıveriyorlar belki benim alamadığım cevabı sen alırsın. Sevgiler

Maalesef Bende geç transfer mağdurlarındanım adetten 22 gün sonra transfdrim gerçekleşti menepozda olduğum için doktor fark etmez dedi ama bence önemli

nedenleri nasıl bulucaz kime ne hesap sorucaz neden tutmadı hemde 5.gün blast ayrıca şundan tutmadı derse ne kadar inanmalıyız
yada doktor mu değiştirmek gerekiyor birinin birinden farkı ne acaba neye dayanarak kime güvenicez TEK DİLEĞİM HANGİ DOKTORUN KAPISINA GİTSEK ONLAR BİLİYORLAR NE PAHASINA OLURSA OLSUN HEP DENEYYECEĞİMİZİ O YÜZDEN BU FİLM BİTMEZ GİBİ GELİYOR BANA YADA KAFAM KARIŞIK KIZLAR NEDİYECEĞİMİ BİKMİYORUM HOŞ GÖRÜN LÜTFEN

bende orda çok takıldım
anlayamadım ne kadar dışardan transfer edersen et azöncede yazdığım gibi
adete 1 hafta kala transfer oldu ve berk bey sürekli enfeksiyon riski olmaması için birkere ulturasondan bakmadı bile rahimim ne durumda
sürekli enfeksiyon riski deyip durdu.

Yazın ki iyi kötü bir mantık yürütelim özellikle bende başka doktorlara sorucam.
Kızlar çok önceden transfer olan arkadaşlar da yazsın hatırlayan arkadaşlar
bekliyorum.

Bu cumartesi sorarım ... Donasyon konusunda bu hiç deneyimim olmadığı bir konu.. Merak etmeyin sorrarım hem sizin hem kendim için..

Yusufedenize:)))

Herşeyden önce bu bir negatif deneyim bunu deneyimle acısını hisset umutların arkasınndan bakışına, hissettiğin acizliği, bizim dışımızda gerçekelşen olayların bizim hayatımızı belirlemesinin getiridği güçsüzlük hissini hisset.
Yok o gün kaçıncı gün transfer yok bu tarnsfer irdelemesini bırak ...
Nefes al ve dibe düş...
İşte o deneyimden sonra içindekine kulak ver gerçek kendin yusufedniz sana yol göstecek senin durumunun nedeninin bulmana...

Üzgünüm inan olanlara( ama hep yaklaştığımız gibi sorunlara yaklaşırsak hep aynı sarmala düşüyoruz..
İŞTE GERÇEK HAPİSHANE ORASI...... HAPSOLDUĞUMUZ DÖNGÜ..
KIRMAK İÇİN FARKLI ELE AL DERİM..
Seni seviyoruz unutma.
Yazdıklarım absurd gelsede emin ol anladığında sana yardımcı olacak

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşimin test sonuçları geldi...
Kötü... Gen defeft oranı%20 eğer %30-40 arası olsaymış hiç deneme önermiyorlar..
Şu haliylede pgt olmadan embryo transferi ya düşük yada sakat çocuk demekmiş..

Bu test yılar önce yapılsaydı onca tüp bebek denenmezdi.. Yada pgt siz denemezdik. Ne büyük tehlike imiş sakat çocuk ihtimali. Tutmamalarının bir hayrı varmış..

Bakalım berk bey ne diyecek...???
Çok üzgünüm tam yumurta donasyonuna evet demişken şimdi bu tehlike çıktı..
İyiki dr ramon ile görüşmeye gitmişim ve o testleri istemiş. Kıbrısta kaçkere boşuna denemiş olacak ve daha kötüsü sağlıksız bir bebek olasılığının kucağına oturmuş olacaktım..
İçimdeki bir ses hep daha değil diyordu. Şimdi anlıyorum..
Tek önerim herkese sakin olmaları..
Çok üzgünüm..
Embryo transferi kararını nasıl verebileceğim bakalım???
Yada eşimin spermleri ile risk almayı???

efsun e bu testin ismi nedir? düzen lab. yapılıyor mu cevap verirsen çok sevinirim çünkü bunu daha öncesin dende duymuştum başarısız tüp bebek denemelerinde büyük bir sebep bu çıkıyormuş...

EFSUNECİM benim eşim kalp hastası biliyormusun ben onun yanında ağlayamıyorum sızlayamıyorum onunla paylaşamıyorum o yıpranmasın diye düşünsene camdan yüreklere sahip ken daha kendimize dokunsak yürek patlıcakmış korkudan.aslında aldığım sonuçtan çok aklıma hemen şunlar geliyor acaba ne eksikti bundan sonra ne yapabiliriz acaba doktor mu değiştirmeli bilmiyorum birde
en erken birdaha ne zaman yapabiliriz denemeyi acaba?

canım ben menapozda olduğum için estrofeme diğer ilaçlara başladıktan sonra 12.gün donor yumurtası döllendi. 3 gün sonrasıda transfer yapıldı.
adet görenlerde öğrendiğim kadarıyla . adetin 2. yada 3 günü ilaçlara başlanıyor o süreçten sonra transfer ediliyor.
sen ilaca başladıktan kaç gün sonra dölleme ve transer olmuştu?

hani herşeyde bir hayır var diyoruz ya.
bak senin test sonucundan sonra bir kez daha kanaat getirdim.
sen bugüne dek kimbilir kaç kere gidip donasyon yaptıracaktın ve sonuç hüsran olacaktı.

ben kürtajdan sonra karar verdim
kendim ve eşimle ilgili çok daha desaylı tahliller yaptıracağım.
kıbrıstakiler benden hıv testleri dışında hiç tahlil istememişti.
nerden biliyosun belki sperm durumu iyi değil onun tahlilinide istemediler.
bizler biliçli olup daha fazla araştırıpta gitmeliyiz bu kesinleşti artık

Haklısın...
Birde kürtaj oldunya neden olduğuna dair bir test yapılmıyor değilmi??
Nedene tanı koymuyorlar. Belkide biyopsiye gitmeliydi ne bileyim ne testiyse o yapılmalıydıki neden anlaşılsın..
Herkes mal mal bakıyor . Takdiri ilahi tamamda gereken de yapılmalı..

doktoruma sordum biyopsiye gönderilmesini
embriyoda yeterli doku yokmuş neye bakacaklar ondan birşey bulamazlar dedi.
tabi bu konuyu araştırdım; elde inceleyecek kadar doku olması gerekiyor ve laboratuvara iyi bir biçimde ulaşması için bir yığın olması gereken şeyler. içine koyulacağı o adını unuttuğum nesne. ulaşım aşamaları falan.
sanırım doktorumun merkezinde o malzemler yoktu. ki zaten 8 haftalık olduğu için 2 santim bile yoktu.

ve kıbrıs; her nolursa olsun kürtaja sebep olan nedeni bulmamız için yönlendirmeliler.
doktorumdan belirgin bir öneri gelmedi.
benim bahsettiğim tahillere sonuçlarını banada gönder dedi

efsune sanırım yazım gözünden kaçtı yada testin ismi yazılı daha ne diye soruyor diye yazmadığını düşünerek Gen defeft oranı olabilir dedim ve düzen lab görüştüm sordum bu test hakkında bilgileri bile yok.... uygun olduğunda yazarsan inan çok mutlu olurum çünkü bahara kadar tüm testleri yaptırıp içimde hiç bir şey kalmadan hayatıma yeni bir sayfa açmak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…