Sevgili Eylül ekibi❤️Yolunuz açık aydınlık olsun🤲🤲İşleriniz yolunda ilerlesin su gibi aksın🤲🤲Gönlünüzden geçeni Rabbim gerçek etsin🤲🤲Kalbim ve dualaım sizlerle🤲🤲🤲❤️❤️❤️Bol şans diliyorum VE HAYDİ BEBEKLERİNİZİ DE ALIN GELİN İNŞALLAHH🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Aminn insallah Dua edin bize bol bol kizlarrr hepinizden Allah razi olsunnnn sizlerde sag saglim yavrularinizi kucaginiza alin insallah😘😘❤️❤️

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder 🤲💜
Ne güzel bir haber, tebrikler. Allah tamamına erdirsin. Darısı dileyen herkesin başına...

heyecaandan cok stres var ya bende🤭rüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bende😂zaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem🥴
Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek 🙏🙏❤️

Sevgili Eylül ekibi❤️Yolunuz açık aydınlık olsun🤲🤲İşleriniz yolunda ilerlesin su gibi aksın🤲🤲Gönlünüzden geçeni Rabbim gerçek etsin🤲🤲Kalbim ve dualaım sizlerle🤲🤲🤲❤️❤️❤️Bol şans diliyorum VE HAYDİ BEBEKLERİNİZİ DE ALIN GELİN İNŞALLAHH🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Teşekkürler Duruball Duruball 🥰🥰🥰
İnşallah en az ağustos kadar bereketli döneriz bizde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizlerle sevindik, heyecanlandık sıra bizde ve diğer tüm anneliği tatmak isteyenlerde ☺️☺️☺️

Zazacim ben 4800 den sonrasını okudum sonra 3 binden başladım ama hala senin msjlarin
Sabırla sayfayı 4 binden başla oku
Çok şey öğrenirsin
Başarılar❤️

Konu 8 bin küsür sayfa ve çok eski tarihe dayanıyor ben güncel bilgi almak için sormuştum yoksa sabır bizim işimiz bebek sahibi olmak isteyen kadınlar olarak . Kıbrıs’ta en güvenilir tavsiye edebileceğiniz klinik hangisi diye soracaktım

Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek 🙏🙏❤️
canım tamaram,insallah bizede nasip olur🤲senin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi😍 tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah🤲❤️

canım tamaram,insallah bizede nasip olur🤲senin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi😍 tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah🤲❤️
Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin 🙏🙏❤️❤️

Back
X